delqnski47 написа:Да...явно и комисията е пълна с ''кретени'',щом за пореден път изгони съдия от ваш мач!![]()
Сега ще кажеш,че са го изгонили заради ''засадата''....опс...ама Пастата май не е страничен съдия!Или бъркам...
Знам ги тия ситуация,когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли,затапва си нещо в главата и го повтаря!Няма лошо,негова си работа...само че сега Пастата ще пие бири с Дюран Дюран и останалите,дето ги пратиха на заточение!
Донякъде оценявам упоритостта и наглостта ти, и тъкмо затова ще ти отговоря за последен път тази вечер, макар че, като не ти изнасят отговорите ми, пробваш да пренасочваш дискусията в удобни за теб коловози.
Още след първите ми думи по тази тема пролича една тъга за тази жалка, присъща за вас подрастващите деградация, силно забележима във футболните форуми, а и във всички житейски сфери. Едва ли ще ме разбереш, но ми е изключително криво след мач, в който аз от доста време видях някои хубави (но странно защо непоказани досега) неща от играчите в синьо да коментирам съдийски решения с някакъв червен подрастващ. Странно, дори и за мен самия, но е факт. Какво нещо е животът...
Обаче, да си дойдем на думата: Все ми е тая какво се случва в тая комисия, не знам на какъв принцип гонят, не ща и да узнавам на какъв принцип назаначават. Не мисля, че днес реферите по някакъв начин предрешиха резултата от мача, дали ще е 2-1 или 4-2, или пък 5-3 ми е все тая. Ако ще се водим по гангрената, заразила наред футболния живот в България-съдиите, то ще кажа, че Спасов ощети и двата отбора. Съответно с изгонването на Том и Михелич. За засада и дума не може да се каже, такава нямаше, Дъстли да си вземе поуки от ситуацията, а Бибишков, заради хубавия гол, да хваща две руси студентки в дискотеките довечера. Та, тук наистина не разбирам конспирацията ти Спасов-Страничен-Гонене. Мъчиш се да изплюеш нещо, ама или не знаеш как правилно да се изразиш, или само се заяждаш.
Какво знаеш ти от споровете с подуенец, също не ме трогва. Имам много добри приятели цесекисти, спорили сме с часове на чаша и мезе и все някак сме намирали правдата. Всеки от нас и тях е преглъщал егото на емблемата в името на приятелската и чиста истина, ти обаче решаваш да се застраховаш предварително с думите "когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли". На това ли ви учат в училище, да печелите вербалните дуели с предварително подготвен по комунистически отговор при загуба?