Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот Мистри » 13 апр 2013 19:00

Parmalat написа::lol: :lol: :lol: Шегаджии

но шегите ни обикновено са към такива като вас. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски - Локо София

Мнениеот BadBoy » 13 апр 2013 19:00

turbogena написа:A при голът на Локото нямаше ли засада? :?

Естествено 100% засада

Изображение
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 апр 2013 19:00

sandi74 написа:
Мистри написа:Ники Митов: Ние имаме най-добрите футболисти в България и трябва да сме на първо място.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=340393

От една страна ми звучи много познато. ;)
Но от друга ми е много приятно ,като чета безбройните теми пълни с омраза към Левски!
Прости им Господи! :lol: Те не са виновни, че са заблудени.
[offtopic]иначе сме много, ама много зле. :([/offtopic]

Изобщо не сте зле.Играете страхотен футбол и дори когато съдиите безжалостно ви обезглавяват насред Герена побеждавате с разгромни резултати.

Спри да пиеш от сутринта.Пробвай да не е от мъка. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 19:02

Отварям темата, започвам да чета коментарите на колегите и изпадам в същински културен шок :shock: Не мога да повярвам докъде стигнаха пипалата на народната деградация... Гледам, че масово изобилстват мнения от типа на "съдията това ...после в Европа онова..", абе чеда мили, пиленца на червената и бялата квачка, точно вие ли ще ни говорите за морал? Лицемери такива!
Друга тревожна тенденция е, че с изключение на един-двама колеги, никой друг не коментира играта, а такава, в сравнение с предишни срещи, имаше малко-отмалко. Не ви ли направи впечатление, че топката почти не се връщаше към Илиев, което в предишни двубои си беше направо тактически стартов закон. А че Гари за пореден път показа какво значи хъс и себераздаване и накара противниковите бекчета да ровят в Гугул и да записват къде, аджеба, са останали можещи чакръкчии? А топовните снаряди, които с малко повече тренировка, ще носят точки срещу посредствените вратари в родното първенство? Ама то това не е важно, нали е по-лесно да опюем пастата че наказа един безславно изгонен от червената команда душманин, който аха да прекъсне кариерата на един от най-големите български таланти. Абе сладурковци, за подобно нещо в милата ви Англия, "героят"може и няколко мача да отнесе, плюс солидна глоба. Засрамете се!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 апр 2013 19:03

Аз като бивш футболен съдия ще ви кажа , че коментаторите на мачовете по телевизията не познават футболните
правила и стават смешни със свойте коментари,много пъти съм приканвал във форумите ПРОГРАМНИТЕ ДИРЕКТОРИ
да изпратят тези господа на такива курсове за да нестават смешни и да не показват в ефир на кой отбор са привърженици.Относно вашия коментар ще ви кажа следното: 1.При червения картон на ТОМ нямаше
нарушение за жълт картон.
2.При ч.к. на МИХЕЛИЧ съгласно новите разпоредби на ФИФА и УЕФА ударите с лакът се наказват с черв.картон
3.Картона на БРАНЕКОВ е напълно заслужен.В коментарът ви личи че сте привърженик на ЛЕВСКИ.[/quote]
Аз също като бивш съдия, футболен съдия завършил при това курсовете към съдийската колегия на Цска с оценка 6+, колкото и да ви се срува странно, смея да ви опонирам:
Локото трябваше да остане с 9 човека още първото полувреме, като същият този Бранеков трябваше да види червения картон още преди 30 минута. 1.за нарушение и второ за оспорване на съдийското отсъждане. Нарушенията на Том са за червен картон. Нарушението на Михелич е за червен картон. Освен това второто полувреме футболистите на Локото не получиха още няколко жълти картона, като на някои това щяха да са 2-те жълти картони. Т.е. оставането на Локото с 9 човека беше най-закономерното нещо в този мач. Жалко, че съдиите не се водят от правилата, а от нЕкои съображения
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 апр 2013 19:05

TristaNNN написа:Не ви ли направи впечатление, че топката почти не се връщаше към Илиев, което в предишни двубои си беше направо тактически стартов закон.

То остава при 11 Vs.10 да я връщат към вратаря и по-добре да сменят професията, след 23-тата минута мач нямаше, какво да му се коментира?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 апр 2013 19:05

Вие имате най-добрите съдии ! Разни пасти, еклери и Дюрановци !!! :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 19:05

turbogena написа:A при голът на Локото нямаше ли засада? :?

Не, абсолютно редовен и бих казал доста красив гол. Дъстли избърза да бие Бибишков, а може би трябваше да направи още две крачки и да изчисти топката по-сигурно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 апр 2013 19:06

Der Schmarotzer написа:Аз като бивш футболен съдия ще ви кажа , че коментаторите на мачовете по телевизията не познават футболните
правила и стават смешни със свойте коментари,много пъти съм приканвал във форумите ПРОГРАМНИТЕ ДИРЕКТОРИ
да изпратят тези господа на такива курсове за да нестават смешни и да не показват в ефир на кой отбор са привърженици.Относно вашия коментар ще ви кажа следното: 1.При червения картон на ТОМ нямаше
нарушение за жълт картон.
2.При ч.к. на МИХЕЛИЧ съгласно новите разпоредби на ФИФА и УЕФА ударите с лакът се наказват с черв.картон
3.Картона на БРАНЕКОВ е напълно заслужен.В коментарът ви личи че сте привърженик на ЛЕВСКИ.

Аз също като бивш съдия, футболен съдия завършил при това курсовете към съдийската колегия на Цска с оценка 6+, колкото и да ви се срува странно, смея да ви опонирам:
Локото трябваше да остане с 9 човека още първото полувреме, като същият този Бранеков трябваше да види червения картон още преди 30 минута. 1.за нарушение и второ за оспорване на съдийското отсъждане. Нарушенията на Том са за червен картон. Нарушението на Михелич е за червен картон. Освен това второто полувреме футболистите на Локото не получиха още няколко жълти картона, като на някои това щяха да са 2-те жълти картони. Т.е. оставането на Локото с 9 човека беше най-закономерното нещо в този мач. Жалко, че съдиите не се водят от правилата, а от нЕкои съображения[/quote]

Няма да ти повярват, въпреки ,че си прав.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 апр 2013 19:06

zlobul написа:Ел Бижутеро най-добрия в мача , за какво говорим изобщо ? Стадиона на Левски не прилича на нищо с тази срутена трибуна и тия ламарини над сектор В .Абе нямам думи за тоя мазен локомотивец . Не му вярвам за нищо . Тоя е човекът , който след тара доосира нещата на "герена"

А да попитам за тоя ел бижутеро колко точни паса даде :( :o

Върни се в “Архив”