Parmalat написа::lol:![]()
Шегаджии
но шегите ни обикновено са към такива като вас.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа::lol:![]()
Шегаджии
turbogena написа:A при голът на Локото нямаше ли засада?
sandi74 написа:Мистри написа:Ники Митов: Ние имаме най-добрите футболисти в България и трябва да сме на първо място.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=340393
От една страна ми звучи много познато.![]()
Но от друга ми е много приятно ,като чета безбройните теми пълни с омраза към Левски!
Прости им Господи!Те не са виновни, че са заблудени.
[offtopic]иначе сме много, ама много зле.[/offtopic]
Изобщо не сте зле.Играете страхотен футбол и дори когато съдиите безжалостно ви обезглавяват насред Герена побеждавате с разгромни резултати.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Не ви ли направи впечатление, че топката почти не се връщаше към Илиев, което в предишни двубои си беше направо тактически стартов закон.
turbogena написа:A при голът на Локото нямаше ли засада?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Der Schmarotzer написа:Аз като бивш футболен съдия ще ви кажа , че коментаторите на мачовете по телевизията не познават футболните
правила и стават смешни със свойте коментари,много пъти съм приканвал във форумите ПРОГРАМНИТЕ ДИРЕКТОРИ
да изпратят тези господа на такива курсове за да нестават смешни и да не показват в ефир на кой отбор са привърженици.Относно вашия коментар ще ви кажа следното: 1.При червения картон на ТОМ нямаше
нарушение за жълт картон.
2.При ч.к. на МИХЕЛИЧ съгласно новите разпоредби на ФИФА и УЕФА ударите с лакът се наказват с черв.картон
3.Картона на БРАНЕКОВ е напълно заслужен.В коментарът ви личи че сте привърженик на ЛЕВСКИ.
zlobul написа:Ел Бижутеро най-добрия в мача , за какво говорим изобщо ? Стадиона на Левски не прилича на нищо с тази срутена трибуна и тия ламарини над сектор В .Абе нямам думи за тоя мазен локомотивец . Не му вярвам за нищо . Тоя е човекът , който след тара доосира нещата на "герена"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта