Черноморец 3:3 Черно море - 14.04

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море - 14.04 - Неделя - 19.00

Мнениеот yavorescu » 11 апр 2013 10:53

Абсолютно непредсказуем мач. Формата на отборите никога не е имала значение при сблъсъци с Черноморец.
Ще се радвам на точка. Дано да покажем добра игра и да видим поне веднъж типичен флангови играч на дясното крило.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2013 11:16

Честно казано. Резултатът в този мач не е важен за нас. Ще ми се да стане обаче един хубав спектакъл, като миналата
пролет. Нещо от сорта 3-3, 4-4, 4-5...Що не ? :P
Иначе ви желая успех. На Косьо имаме да му връщаме няколко поддръжки.
В наша компания той изгледа 2 мача, като и в двата случая видя един жалък Черноморец. :oops: Миналата седмица това си говорихме с него,
че по-важното ще бъде да стане спектакъл. Ние така сме се окопали около 6-7 място, че няма накъде. На вас ви трябват повече точките - успех ви желая, а ако пък ние загубим след хубава игра ще бъда дваж пъти по-доволен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 апр 2013 11:24

Ей,нямам търпение да се върна в БГ и на някой мач на акулите да отида да го гледам заедно с тях.Да си спомня хубавото време,когато заедно с приятели гледахме напечени мачове/обикновено фенове на различни отбори/без да се хващаме за гушите образно казано,бъзикахме се в рамките на нормалното,след мача си пийвахме обикновено кой колкото може да носи/че някой път и отгоре/.Така я разбирам аз тази игра.Точно като игра и не ми е понятна ОМРаЗАТА.Имам много приятели в Бургас и региона/бивш морски съм и имам много колеги там/и ще се радвам да се срещна и с тях и да завъдя нови приятелства също.Помня мачовете в Европа,когато ни подкрепяха и хора от Бургас.Ще се радвам да им върнем някога жеста,защо не и във Варна на новият стадион?Имам чувството че новото/което е забравено старо/отново тръгва от морето към шопето.Да върнем приятелството между феновете на различните отбори.Да спрем омразата и отново да изпитваме само и единствено удоволствие от играта.Е,някой път и мъка,но затова са измислени приятелите и алкохола,нали?Благодаря ви за доброто отношение приятели!Не ви познавам,но вече ви чувствам така!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 апр 2013 20:00

Много харесвам Бургас,морето и неговите трудови хора.Хубав град,хубави хора......но на нас тези точки много ни трябват.Победа за Черно море,а на Черноморец пожелавам,да се оправят финансовите им проблеми.ХЕРО НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 апр 2013 23:54

Х21

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 апр 2013 09:08

Ние в Бургас сме си направо домакини :) така че този мач не го броя за гостуване :geek:
Надявам се на чудо и казвам Черноморец 1:2 Черно Море.

П.п.: вече повече от 10 години спорим с морски колеги, кой град е по-хубав. Отговора на въпроса се намира на дъното на шишето .. и винаги е размазан и нечетлив :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 апр 2013 12:42

И да ви бием, сигурен съм, че няма да отпаднете. А и не ви го пожелавам! Повечето от трудните мачове през пролетта са вече зад гърба ви. Остават ви само Цска и Литекс. Три от отпадащите са вече ясни. Четвъртия ще е измежду Пирин ГД и Ботев Вр.
Имам предчувствие за първа изразителна победа на Акулите. Време ни е!
Ако дойдете навреме, т.е. няколко часа преди мача, обадете се да пием по бира на "наш'то" море. :P KIL ни има координатите и знае къде. А има и Л.С.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 апр 2013 12:54

Готвача написа:Ей,нямам търпение да се върна в БГ и на някой мач на акулите да отида да го гледам заедно с тях.Да си спомня хубавото време,когато заедно с приятели гледахме напечени мачове/обикновено фенове на различни отбори/без да се хващаме за гушите образно казано,бъзикахме се в рамките на нормалното,след мача си пийвахме обикновено кой колкото може да носи/че някой път и отгоре/.Така я разбирам аз тази игра.Точно като игра и не ми е понятна ОМРаЗАТА.Имам много приятели в Бургас и региона/бивш морски съм и имам много колеги там/и ще се радвам да се срещна и с тях и да завъдя нови приятелства също.Помня мачовете в Европа,когато ни подкрепяха и хора от Бургас.Ще се радвам да им върнем някога жеста,защо не и във Варна на новият стадион?Имам чувството че новото/което е забравено старо/отново тръгва от морето към шопето.Да върнем приятелството между феновете на различните отбори.Да спрем омразата и отново да изпитваме само и единствено удоволствие от играта.Е,някой път и мъка,но затова са измислени приятелите и алкохола,нали?Благодаря ви за доброто отношение приятели!Не ви познавам,но вече ви чувствам така!

Дано все повече хора започнат да разсъждават като колегата - готвач!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 апр 2013 16:18

Аз пък имам предчувствие, че ще бием с 2:0. Време ни е. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”