Абсолютно непредсказуем мач. Формата на отборите никога не е имала значение при сблъсъци с Черноморец.
Ще се радвам на точка. Дано да покажем добра игра и да видим поне веднъж типичен флангови играч на дясното крило.
Черноморец 3:3 Черно море - 14.04
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море - 14.04 - Неделя - 19.00
Честно казано. Резултатът в този мач не е важен за нас. Ще ми се да стане обаче един хубав спектакъл, като миналата
пролет. Нещо от сорта 3-3, 4-4, 4-5...Що не ?
Иначе ви желая успех. На Косьо имаме да му връщаме няколко поддръжки.
В наша компания той изгледа 2 мача, като и в двата случая видя един жалък Черноморец.
Миналата седмица това си говорихме с него,
че по-важното ще бъде да стане спектакъл. Ние така сме се окопали около 6-7 място, че няма накъде. На вас ви трябват повече точките - успех ви желая, а ако пък ние загубим след хубава игра ще бъда дваж пъти по-доволен.
пролет. Нещо от сорта 3-3, 4-4, 4-5...Що не ?
Иначе ви желая успех. На Косьо имаме да му връщаме няколко поддръжки.
В наша компания той изгледа 2 мача, като и в двата случая видя един жалък Черноморец.
че по-важното ще бъде да стане спектакъл. Ние така сме се окопали около 6-7 място, че няма накъде. На вас ви трябват повече точките - успех ви желая, а ако пък ние загубим след хубава игра ще бъда дваж пъти по-доволен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Ей,нямам търпение да се върна в БГ и на някой мач на акулите да отида да го гледам заедно с тях.Да си спомня хубавото време,когато заедно с приятели гледахме напечени мачове/обикновено фенове на различни отбори/без да се хващаме за гушите образно казано,бъзикахме се в рамките на нормалното,след мача си пийвахме обикновено кой колкото може да носи/че някой път и отгоре/.Така я разбирам аз тази игра.Точно като игра и не ми е понятна ОМРаЗАТА.Имам много приятели в Бургас и региона/бивш морски съм и имам много колеги там/и ще се радвам да се срещна и с тях и да завъдя нови приятелства също.Помня мачовете в Европа,когато ни подкрепяха и хора от Бургас.Ще се радвам да им върнем някога жеста,защо не и във Варна на новият стадион?Имам чувството че новото/което е забравено старо/отново тръгва от морето към шопето.Да върнем приятелството между феновете на различните отбори.Да спрем омразата и отново да изпитваме само и единствено удоволствие от играта.Е,някой път и мъка,но затова са измислени приятелите и алкохола,нали?Благодаря ви за доброто отношение приятели!Не ви познавам,но вече ви чувствам така!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
1:0 2:0 Айде акули !
Много харесвам Бургас,морето и неговите трудови хора.Хубав град,хубави хора......но на нас тези точки много ни трябват.Победа за Черно море,а на Черноморец пожелавам,да се оправят финансовите им проблеми.ХЕРО НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!
Ние в Бургас сме си направо домакини
така че този мач не го броя за гостуване
Надявам се на чудо и казвам Черноморец 1:2 Черно Море.
П.п.: вече повече от 10 години спорим с морски колеги, кой град е по-хубав. Отговора на въпроса се намира на дъното на шишето .. и винаги е размазан и нечетлив
Надявам се на чудо и казвам Черноморец 1:2 Черно Море.
П.п.: вече повече от 10 години спорим с морски колеги, кой град е по-хубав. Отговора на въпроса се намира на дъното на шишето .. и винаги е размазан и нечетлив
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
И да ви бием, сигурен съм, че няма да отпаднете. А и не ви го пожелавам! Повечето от трудните мачове през пролетта са вече зад гърба ви. Остават ви само Цска и Литекс. Три от отпадащите са вече ясни. Четвъртия ще е измежду Пирин ГД и Ботев Вр.
Имам предчувствие за първа изразителна победа на Акулите. Време ни е!
Ако дойдете навреме, т.е. няколко часа преди мача, обадете се да пием по бира на "наш'то" море.
KIL ни има координатите и знае къде. А има и Л.С.
Имам предчувствие за първа изразителна победа на Акулите. Време ни е!
Ако дойдете навреме, т.е. няколко часа преди мача, обадете се да пием по бира на "наш'то" море.
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море - 14.04 - Неделя - 19.00
Готвача написа:Ей,нямам търпение да се върна в БГ и на някой мач на акулите да отида да го гледам заедно с тях.Да си спомня хубавото време,когато заедно с приятели гледахме напечени мачове/обикновено фенове на различни отбори/без да се хващаме за гушите образно казано,бъзикахме се в рамките на нормалното,след мача си пийвахме обикновено кой колкото може да носи/че някой път и отгоре/.Така я разбирам аз тази игра.Точно като игра и не ми е понятна ОМРаЗАТА.Имам много приятели в Бургас и региона/бивш морски съм и имам много колеги там/и ще се радвам да се срещна и с тях и да завъдя нови приятелства също.Помня мачовете в Европа,когато ни подкрепяха и хора от Бургас.Ще се радвам да им върнем някога жеста,защо не и във Варна на новият стадион?Имам чувството че новото/което е забравено старо/отново тръгва от морето към шопето.Да върнем приятелството между феновете на различните отбори.Да спрем омразата и отново да изпитваме само и единствено удоволствие от играта.Е,някой път и мъка,но затова са измислени приятелите и алкохола,нали?Благодаря ви за доброто отношение приятели!Не ви познавам,но вече ви чувствам така!
Дано все повече хора започнат да разсъждават като колегата - готвач!
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море - 14.04 - Неделя - 19.00
Аз пък имам предчувствие, че ще бием с 2:0. Време ни е.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!