ivan40 написа:Че първото полувреме Литекс спокойно можеше да води с 2гола,трябва да се радвате на този Х...а не да плямпате глупости.А Данчо го харесвам като футболист,обаче е придобил много лошо качество от престоя на армията и при вас ,да се кара със съдиите и да се мисли за недосигаемпосле се си изработват лесно картони в национала.
С малко повече късмет Мишо Александров откриваше резултата в доста ранна минута. За мен през първото полувреме можеше да стане всичко и един от двата отбора да вкара гол. Щом твърдиш, че Литекс са можели да дръпнат с два гола през първото полувреме, значи е по-добре въобще да не споря с теб. Единственият довод в твоя полза е, че по принцип абсолютно всичко е възможно. Както и Лудогорец да водят с 3 гола през първото полувреме, но не бих го твърдял!
Напълно съм убеден, че вторият жълт картон за Минев би предизвикал ураган, ако бяха обърнати ролите. Но съдията е в правото си, макар и за мен да беше малко странно. Още повече, че съдията си промени мнението след реакцията на Стоичков. Казвам това, защото първо даде жълт картон на Пиргов за протест, изчака малко, тогава показа картоните на Минев, след което извика Пиргов да се помири с него.