XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Мнениеот tsonpen » 07 апр 2013 22:37

ivan40 написа:Че първото полувреме Литекс спокойно можеше да води с 2гола,трябва да се радвате на този Х...а не да плямпате глупости.А Данчо го харесвам като футболист,обаче е придобил много лошо качество от престоя на армията и при вас ,да се кара със съдиите и да се мисли за недосигаем :arrow: после се си изработват лесно картони в национала. :!:

С малко повече късмет Мишо Александров откриваше резултата в доста ранна минута. За мен през първото полувреме можеше да стане всичко и един от двата отбора да вкара гол. Щом твърдиш, че Литекс са можели да дръпнат с два гола през първото полувреме, значи е по-добре въобще да не споря с теб. Единственият довод в твоя полза е, че по принцип абсолютно всичко е възможно. Както и Лудогорец да водят с 3 гола през първото полувреме, но не бих го твърдял!
Напълно съм убеден, че вторият жълт картон за Минев би предизвикал ураган, ако бяха обърнати ролите. Но съдията е в правото си, макар и за мен да беше малко странно. Още повече, че съдията си промени мнението след реакцията на Стоичков. Казвам това, защото първо даде жълт картон на Пиргов за протест, изчака малко, тогава показа картоните на Минев, след което извика Пиргов да се помири с него.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 апр 2013 22:43

OOP написа:
tsonpen написа:За мен днес Лудогорец подари две точни на "Левски", но буквално утрепа сините с публика. От коментатора по радиото разбрах, че на Герена е имало около 700-800 човека. В Разград бяхме в пъти повече.

Да наистина бяхте 2 пъти повече голяма радост. Само че онези 800 на Герена не спират да подкрепят отбора си цял мач, а вие в пъти повече и......тишина. на моменти някви викат Имало ли Лудогорци другите викат Имаааааа и пак чоплене на семки, псуване и лаф моАбет все едно се събрали на пазара в петъчен ден ( т.е. от всички села ) да си разменят клюките... :) :) :)

В този дъжд се съмнявам някой да е чоплил семки. Всеки подкрепя както намери за добре, но на първо място трябва да е на стадиона за да го направи! Ако си викал пред телевизора, това едва ли е помогнало! От прякото предаване и аз не чух някой да вика за "Левски".
И не е два пъти повече публиката, повече е и да не почвам пак да смятаме в проценти спрямо размера на Разград! По този показател сте бити тотално!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 07 апр 2013 22:55

tsonpen написа:
OOP написа:
tsonpen написа:За мен днес Лудогорец подари две точни на "Левски", но буквално утрепа сините с публика. От коментатора по радиото разбрах, че на Герена е имало около 700-800 човека. В Разград бяхме в пъти повече.

Да наистина бяхте 2 пъти повече голяма радост. Само че онези 800 на Герена не спират да подкрепят отбора си цял мач, а вие в пъти повече и......тишина. на моменти някви викат Имало ли Лудогорци другите викат Имаааааа и пак чоплене на семки, псуване и лаф моАбет все едно се събрали на пазара в петъчен ден ( т.е. от всички села ) да си разменят клюките... :) :) :)

В този дъжд се съмнявам някой да е чоплил семки. Всеки подкрепя както намери за добре, но на първо място трябва да е на стадиона за да го направи! Ако си викал пред телевизора, това едва ли е помогнало! От прякото предаване и аз не чух някой да вика за "Левски".
И не е два пъти повече публиката, повече е и да не почвам пак да смятаме в проценти спрямо размера на Разград! По този показател сте бити тотално!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qbs48eDVdnU[/youtube]
А смятай сега проценти........ и като дойде мача на Герена да не се оправдавате колко е далече София....скъпи билети, лошо време.............
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 07 апр 2013 23:02

subzero написа:
volf написа:
subzero написа:Ще започна с това,че гледах само второто полувреме. Вчера гледах Черноморец и Монтана. И ако на отборите в Бургас им е простено заради класата,то двата "отбора с най-качествен футбол" едва ли имат оправдание за постната продукция. Слаб Лудогорец и неопитен Литекс.Жълтия картон на Минев-класически. Най-сетне се намери съдия,който да свири това което вижда,с някои изключения. ;) Не разбрах защо Петев рева,че съдията свири края на мача. В Загреб разбрахме,че не е по правилата да се удължава продължението. :mrgreen: Или както ни отърва ?? :roll:

Аз също гледах и двата мача.
Много ми се иска да птвърдиш, че мнението ти е искрено!
По какво си приличаха?!

Ами на мен лично мача не ми хареса. Отбори с амбиции и възможности можеха да врътнат по-качествен мач. Мнението ми е лично,ако харесваш такъв футбол-ОК.

Въпреки изключително лошото време на терена се игра доста футбол! Време в каквото малцина от нас биха си показали носа на открито, а футболистите трябваше да демонстрират класата си.
При подобни условия се игра мачът Черноморец-Ботев Пловдив.
За разлика от в този двубой, характеризиращ се с мощно, високо и далеко изритваната топка тук имаше и доста стабилно владеене на топкат, многобройни смислени комбинации, точни пасове с постоянно високо темпо и движение от едната до другата врата с незнзчително количество брак.
Жалко, че численото равенство на футболистите не се запази докрай, но като че ли до това се стигна по логичен начин.
Тук не малко от феновете дори на Лудогорец не са доволни от изявите на своя отбор, но в действителност не са прави.
Лудогорец игра в характерния си стил и при това го правеше добре. Ако не бяха останали с човек по-малко и заради нарастващия натиск над Литекс през второто полувреме, вероятно щяха да отбележат. Това не бива да омаловажава усилията им да го направят. Литекс също изигра добър мач и това е единственият отбор ,който играе агресивен и смислен футбол срещу Лудогорец, дори и в случая при загубата в Ловеч.
Просто това са тимовете играещи професионален футбол в България, колкото и да Ви се иска да не го харесвате от тях.
Това, че някой не иска да го забележи не пречи на онези, които нямат шизофренично-параноидни отклонения.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа

Мнениеот s.i.s » 07 апр 2013 23:02

Teo написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:Неутрален, когато прочетете ''Това е Армията'' по-пътя към съблекалнята и сте сдали багажа.

Ти в ред ли си? Колко загуби иамаме на "Армията"? НУЛА. Я пак...

споко бе са ще ви треснем все пак играете с най-великия български клуб.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 апр 2013 23:12

tsonpen написа:Напълно съм убеден, че вторият жълт картон за Минев би предизвикал ураган, ако бяха обърнати ролите. Но съдията е в правото си, макар и за мен да беше малко странно. Още повече, че съдията си промени мнението след реакцията на Стоичков. Казвам това, защото първо даде жълт картон на Пиргов за протест, изчака малко, тогава показа картоните на Минев, след което извика Пиргов да се помири с него.

Тук се изака на метеното, след малко ще изкараш, че Минев е изгонен неправомерно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 07 апр 2013 23:19

OOP написа:
tsonpen написа:
OOP написа:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qbs48eDVdnU[/youtube]
А смятай сега проценти........ и като дойде мача на Герена да не се оправдавате колко е далече София....скъпи билети, лошо време.............

От този клип става ясно, че колкото и силно да сте викали, футболистите на Левски въобше не са Ви чували (съдейки от резултатите) Що викате бе?
Също става ясно, че каквото и да сте гледали, нищо не сте видели. (Ми то целите сте се покрили с парцали, после сте се обгазили и сте се самозапалили) Що като Ви се гледа не си гледате трагедията пред телевизора бе?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 апр 2013 00:06

Истината е,че Литекс играха по-добре от Лудогорец дори и с 11 човека.Отборът на Ивайло Петев беше доста изненадан от агресията на Литекс.Имаше моменти в които Лудогорец бяха здраво натикани в половината си.Не помня друг отбор така да ги е претискал дори и Динамо Загреб.Трябва да се отбележи и добрата игра на двамата вратари особено на Владислав Стоянов,който спаси Лудогорец в инфарктни моменти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 апр 2013 01:35

Аз мога само да поздравя всички тези хора , които въпреки проливния дъжд бяха на стадиона , подгизнаха , но подкрепиха отбора ! Браво , не очаквах да сме повече от 100 тина луди да отидат в това време , но бройката беше доста прилична . 2-та отбора се раздадоха , ще повторя вечната реч на Петев - владеехме инициативата през по - голямата част от мача , дори и с 10 човека имахме 2-3 шанса да отбележим . Но нищо ... Аз лично нямам болно желание за титла и нищо друго . 2-та отбора , играещи най-качествен футбол спретнаха добър мач отново . Браво на Стоичков и младоците от Литекс. Може само да ни е яд , че времето беше такова . Успех на Литекс , пожелавам и 2-ро или 3-то място поне , а ние напред към традиционна победа над столичен отбор :) . Съдията се справи добре . Подяволите с В. Стоянов от много време не изтръпвам , когато топката лети към него :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 апр 2013 03:21

Много хора се заблуждават, че Лудогорец играят слабо и ще бъдат неприятно изненадани :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”