Old_death написа:Тия рефрени са ми омръзнали.Имаш ли да добавиш нещо по същество?
Защо да ти са омръзнали? Май така ти оттърва. Винаги са ви подкрепяли вас от самото ви създаване! Сега трябваше да си играете в Б група ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Old_death написа:Тия рефрени са ми омръзнали.Имаш ли да добавиш нещо по същество?
tprodanov написа:Олд Дет, правилника гласи поне 60км, и е напълно категоричен. Освен това, за вас беше рецидив - три пъти. На втория трябваше да има отнемане на точки, на третия трябваше да сте изхвърлени от професионалния футбол, защото все пак ставаше въпрос за нападения над противникови играчи, нещо, значително по-опасно от некви кръстове. То и звездата е забранена като комунистически символ, ама ви я има в емблемата!
Всъщност, го казвам, единствено за да подчертая, колко синьо е бфс, иначе подобни наказания не ме кефят принципно.
ros, нещо не си ми разбрал поста като хората. Прочети пак.
от tprodanov на 24 Сеп 2009 13:13
Много едностранно гледаш фактите. Какъв перник, ония перник, дето стреля по мой приятел с пушка? И нищо? Какво не сме си платили? Седалките на армията? Ами лупи да си беше свършил работата и да поиска парите, нали не очакваш мустака да тръгне да му ги носи в торбичка? Фашистките лозунги не носят вреда на никого, а нападението на противников играч носи. И майната му на фалшивото наказание за националния, ама що не се действаше тогава по правилник, що останахте в А група? Или пак вие бехте невинни агънца? Нека се спазва правилника. Но в случая се нарушава - днес се нарушава в наша вина, щото очевидно бфс не може да ни наложи такова наказание по правилник. А с вас - в обратната посока - смекчаване на наказанието до неговото обезмисляне.
DrAvalanche написа:Вие ако се оплачете от липса на милост и галене...Вие сега трябваше да сте в Б западна група и то само при условие че сте спечелили промоция последния сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта