Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Решение за Наказанието

Мнениеот Сектор Б » 24 сеп 2009 13:22

Old_death написа:Тия рефрени са ми омръзнали.Имаш ли да добавиш нещо по същество?

Защо да ти са омръзнали? Май така ти оттърва. Винаги са ви подкрепяли вас от самото ви създаване! Сега трябваше да си играете в Б група ....
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 13:27

tprodanov написа:Олд Дет, правилника гласи поне 60км, и е напълно категоричен. Освен това, за вас беше рецидив - три пъти. На втория трябваше да има отнемане на точки, на третия трябваше да сте изхвърлени от професионалния футбол, защото все пак ставаше въпрос за нападения над противникови играчи, нещо, значително по-опасно от некви кръстове. То и звездата е забранена като комунистически символ, ама ви я има в емблемата!
Всъщност, го казвам, единствено за да подчертая, колко синьо е бфс, иначе подобни наказания не ме кефят принципно.

ros, нещо не си ми разбрал поста като хората. Прочети пак.

какво пискаш пак ме мрънкало.мача в перник наказаха ли ви?не ви наказаха.мача на цска - левски щноши наказаха ли ви >не ви наказаха.какво повече искаш.за това се отнемат точки, а не некви домакиства и какво ли не.аз ако съм на ЦСКА ще пратя факс до уефа да видят за какво става на върпос, че БФС да се вземе в ръце!Ама ние понеже не сме Левски да пращаме факсове на сам на там.ЦСКА на колко км игра на 120 първият мач, втория още по-далече.Какво искаш?какво не сме спазили ?Голям си професор винаги.Като ти гръмне и ти махне едния крак, тъпчо да те виидме какво ще говоиш тогава!Цялата ви агитка е цар на глупостите, постоянно боеве, постояно свастики, бомбички и какво ли още не !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

socc3r

Левски - Черноморец във Варна

Мнениеот socc3r » 24 сеп 2009 13:29

Има ли нещо вярно? :shock:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 13:30

Даже само Левски може да са толкова нахални, че да обжалват.Те хем знаят , че са виновни, хем ще пбжалват.хем знаят, че с малко пак се разминаха, хем искат да няма нищо.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски - Черноморец във Варна

Мнениеот ЕМИЛ » 24 сеп 2009 13:31

socc3r написа:Има ли нещо вярно? :shock:

Е как да няма...

levski/viewtopic.php?f=&t=27515

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 сеп 2009 13:33

стига сте се карали за да не ви скъсам ушите на всички :mrgreen: :mrgreen: .Когато има решение тогава ще се коментира по същество.А сега само се заяждаме безпредметно.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 сеп 2009 13:33

от tprodanov на 24 Сеп 2009 13:13

Много едностранно гледаш фактите. Какъв перник, ония перник, дето стреля по мой приятел с пушка? И нищо? Какво не сме си платили? Седалките на армията? Ами лупи да си беше свършил работата и да поиска парите, нали не очакваш мустака да тръгне да му ги носи в торбичка? Фашистките лозунги не носят вреда на никого, а нападението на противников играч носи. И майната му на фалшивото наказание за националния, ама що не се действаше тогава по правилник, що останахте в А група? Или пак вие бехте невинни агънца? Нека се спазва правилника. Но в случая се нарушава - днес се нарушава в наша вина, щото очевидно бфс не може да ни наложи такова наказание по правилник. А с вас - в обратната посока - смекчаване на наказанието до неговото обезмисляне.

Не ме обвинявай в едностранно разглеждане на фактите.Много добре знаеш за кой мач през ЕСЕНТА в Перник ти говоря!За мача,преди който ръководството ви разиграваше театъра с първото домакинство на Миньор ;) Хубаво цитираш правилника,но не разбрах дали нарочно изпусна две думи от него в цитата си,което корено променя смисълът му.В правилника се говори за 60 километра В ПОСОКА НА ОТБОРА ГОСТ!Сега видя ли го и усети ли как тая добавка корено променя тезата ти!Не оправдавам хулиганството в никакъв вид,но ми се струва некорекно за стрелба да говорят фенове на отбор,чиите привърженици УБИХА С БОМБА НЕВИНЕН ЧОВЕК В ЗАВЕДЕНИЕ!И аз съм за спазване на правилника,но никой не ми отговори защо ЦСКА бе лишен от участие в ЕКТ за дългове към НАП,докато ЗА СКРИТИ ДАНЪЦИ НА ЛЕВСКИ БЕ РАЗРЕШЕНО УЧАСТИЕ!Извини ме за голямите букви в поста ми,но сметнах че така ще ти е по удобно да прочетеш и да коментираш без да прескачаш същественото в случая!Задай си същите въпроси,ако намериш достатъчно мъжество в себе си можеш да им отговориш,а след това може и да дискутираме защо нашия футбол е на това дередже.Ние имахме своята Голгота и своя Пилат в лицето на Лупи.Тогава ви беше много хубаво.Сега е ваш ред да изживеете своята Голгота и да се радвате на своя екзекутор!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Левски - Черноморец във Варна

Мнениеот niki87 » 24 сеп 2009 13:33

В Пловдив ще е мача-на Локото на стадиона.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: АКБ Форес взема ПФК Левски до броени часове!

Мнениеот plamenst7 » 24 сеп 2009 13:34

В никакъв случай чорбар затрил вече един отбор.По-добре Батков да си остане-поне си е левскар ако не друго.
Аз като левскар,ако имах толкова пари,бих купил ЦСКА за да ги затрия и да си седят в Б група.Същите намерения би могъл да има и един чорбар спрямо Левски така, че твърдо на за Банев.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 24 сеп 2009 13:35

DrAvalanche написа:Вие ако се оплачете от липса на милост и галене...Вие сега трябваше да сте в Б западна група и то само при условие че сте спечелили промоция последния сезон.

:shock: Нещо май съм станал слабопаметен! :? Би ли ми припомнил ако обичаш,защо и кога трябваше да сме в "Б западна група"?
P.S.Отговори ми с ФАКТИ,а не с догадки :!:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “Архив”