ПП. Простете ми грубият език,но тази простащина ми идва в повече
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
donDiego написа:Аз искам да знам ,КОЙ финансира строежа на стадион "Г.Аспарухов", произхода на средствата,да публикуват всички разрешителни и да обяснят как им се позволява да взривяват,а няма разрешително за строежСамо това ме интересува,а и не само мен със сигурност !!!! Най-криминалният строеж,най-криминалното подаряване на стадион,най-криминалното ръководство и ТОВА ли е "отбора на народа"
А бе вие къде живеете бе,на хората им писна да плащат сметката,дори и левскари,те също си имат други приоритети,трябва да плащат сметки и образование на децата си,...с пари изкарани въпреки ББ и ТБ ..в този случай ,дори не от тях,а техните пари На хората ...дето сега се дърлят ЗА или Против..А бе погледнете си ******ите гащи бе, тогава защитавайте тоя и оня
cunimepox написа:donDiego написа:Аз искам да знам ,КОЙ финансира строежа на стадион "Г.Аспарухов", произхода на средствата,да публикуват всички разрешителни и да обяснят как им се позволява да взривяват,а няма разрешително за строежСамо това ме интересува,а и не само мен със сигурност !!!! Най-криминалният строеж,най-криминалното подаряване на стадион,най-криминалното ръководство и ТОВА ли е "отбора на народа"
А бе вие къде живеете бе,на хората им писна да плащат сметката,дори и левскари,те също си имат други приоритети,трябва да плащат сметки и образование на децата си,...с пари изкарани въпреки ББ и ТБ ..в този случай ,дори не от тях,а техните пари На хората ...дето сега се дърлят ЗА или Против..А бе погледнете си ******ите гащи бе, тогава защитавайте тоя и оня
Алоу, зависимия, не сме ти виновни,че си в абсиненция .Пак.![]()
п.п.от твоите гащи форума осмърдя.
losko написа:Аз ще гласувам на изорите анти ГРОБ и лично анти ББ,оставям на страна факта че всячески се опитваше и помагаше на Лефски,та той и неговата партия докараха България до фалит и невиждана криза!Няма нормален бизнесмен освен приближените на ББ да не и изпищал от управлението на ББ!Не може да се сравняват парите на Титан от общините и парите които ще потекат в Лефски след подписването на договора за газа!Най-малкото че Титан имат и други бизнеси и че общините масово им дължът огромни суми!И онези пари от Банката дето ги цитирате са точно по тази схема продават си сумите които имат да вземат на Банката като тя в замяна получава една част от парите!И последно най-добре ЦСКА бе по време на НДСВ!!!!
donDiego написа:cunimepox написа:donDiego написа:Аз искам да знам ,КОЙ финансира строежа на стадион "Г.Аспарухов", произхода на средствата,да публикуват всички разрешителни и да обяснят как им се позволява да взривяват,а няма разрешително за строежСамо това ме интересува,а и не само мен със сигурност !!!! Най-криминалният строеж,най-криминалното подаряване на стадион,най-криминалното ръководство и ТОВА ли е "отбора на народа"
Алоу, зависимия, не сме ти виновни,че си в абсиненция .Пак.![]()
п.п.от твоите гащи форума осмърдя.
Стахотна логика,точно в центъра на проблема и тясно свързана с темата
sin4ec написа:Авторе, имаш тежки психологични проблеми, ходи се лекувай спешно! Не те знам дали си га или пс, или някой техен клонинг, но си написал един камион глупости!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост