Корупционната България. Открито писмо до главния прокурор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
donDiego

Re: Кой ще плати сметката?

Мнениеот donDiego » 02 апр 2013 20:36

Аз искам да знам ,КОЙ финансира строежа на стадион "Г.Аспарухов", произхода на средствата,да публикуват всички разрешителни и да обяснят как им се позволява да взривяват,а няма разрешително за строеж :?: Само това ме интересува,а и не само мен със сигурност !!!! Най-криминалният строеж,най-криминалното подаряване на стадион,най-криминалното ръководство и ТОВА ли е "отбора на народа" :o А бе вие къде живеете бе,на хората им писна да плащат сметката,дори и левскари,те също си имат други приоритети,трябва да плащат сметки и образование на децата си,...с пари изкарани въпреки ББ и ТБ ..в този случай ,дори не от тях,а техните пари На хората ...дето сега се дърлят ЗА или Против..А бе погледнете си насраните гащи бе, тогава защитавайте тоя и оня
ПП. Простете ми грубият език,но тази простащина ми идва в повече
Последна промяна от donDiego на 02 апр 2013 20:57, променено общо 1 път.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 02 апр 2013 20:38

Аз ще гласувам на изорите анти ГРОБ и лично анти ББ,оставям на страна факта че всячески се опитваше и помагаше на Лефски,та той и неговата партия докараха България до фалит и невиждана криза!Няма нормален бизнесмен освен приближените на ББ да не и изпищал от управлението на ББ!Не може да се сравняват парите на Титан от общините и парите които ще потекат в Лефски след подписването на договора за газа!Най-малкото че Титан имат и други бизнеси и че общините масово им дължът огромни суми!И онези пари от Банката дето ги цитирате са точно по тази схема продават си сумите които имат да вземат на Банката като тя в замяна получава една част от парите!И последно най-добре ЦСКА бе по време на НДСВ!!!!
Money Over Bitches

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 апр 2013 20:44

Авторе, имаш тежки психологични проблеми, ходи се лекувай спешно! Не те знам дали си га или пс, или някой техен клонинг, но си написал един камион глупости!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 02 апр 2013 21:02

donDiego написа:Аз искам да знам ,КОЙ финансира строежа на стадион "Г.Аспарухов", произхода на средствата,да публикуват всички разрешителни и да обяснят как им се позволява да взривяват,а няма разрешително за строеж :?: Само това ме интересува,а и не само мен със сигурност !!!! Най-криминалният строеж,най-криминалното подаряване на стадион,най-криминалното ръководство и ТОВА ли е "отбора на народа" :o А бе вие къде живеете бе,на хората им писна да плащат сметката,дори и левскари,те също си имат други приоритети,трябва да плащат сметки и образование на децата си,...с пари изкарани въпреки ББ и ТБ ..в този случай ,дори не от тях,а техните пари На хората ...дето сега се дърлят ЗА или Против..А бе погледнете си ******ите гащи бе, тогава защитавайте тоя и оня

Алоу, зависимия, не сме ти виновни,че си в абсиненция .Пак. :lol:
п.п.от твоите гащи форума осмърдя. :mrgreen:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 апр 2013 21:07

cunimepox написа:
donDiego написа:Аз искам да знам ,КОЙ финансира строежа на стадион "Г.Аспарухов", произхода на средствата,да публикуват всички разрешителни и да обяснят как им се позволява да взривяват,а няма разрешително за строеж :?: Само това ме интересува,а и не само мен със сигурност !!!! Най-криминалният строеж,най-криминалното подаряване на стадион,най-криминалното ръководство и ТОВА ли е "отбора на народа" :o А бе вие къде живеете бе,на хората им писна да плащат сметката,дори и левскари,те също си имат други приоритети,трябва да плащат сметки и образование на децата си,...с пари изкарани въпреки ББ и ТБ ..в този случай ,дори не от тях,а техните пари На хората ...дето сега се дърлят ЗА или Против..А бе погледнете си ******ите гащи бе, тогава защитавайте тоя и оня

Стахотна логика,точно в центъра на проблема и тясно свързана с темата :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 02 апр 2013 21:08

losko написа:Аз ще гласувам на изорите анти ГРОБ и лично анти ББ,оставям на страна факта че всячески се опитваше и помагаше на Лефски,та той и неговата партия докараха България до фалит и невиждана криза!Няма нормален бизнесмен освен приближените на ББ да не и изпищал от управлението на ББ!Не може да се сравняват парите на Титан от общините и парите които ще потекат в Лефски след подписването на договора за газа!Най-малкото че Титан имат и други бизнеси и че общините масово им дължът огромни суми!И онези пари от Банката дето ги цитирате са точно по тази схема продават си сумите които имат да вземат на Банката като тя в замяна получава една част от парите!И последно най-добре ЦСКА бе по време на НДСВ!!!!

На кого му пука за личните ти терзания зависим? :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 02 апр 2013 21:10

donDiego написа:
cunimepox написа:

Стахотна логика,точно в центъра на проблема и тясно свързана с темата :lol:

Темата е за коша , а ти за Суходол :mrgreen:

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 02 апр 2013 21:13

sin4ec написа:Авторе, имаш тежки психологични проблеми, ходи се лекувай спешно! Не те знам дали си га или пс, или някой техен клонинг, но си написал един камион глупости!

+ 1 !!!

Абсолютно пропагандна тема !
Избори :evil:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 02 апр 2013 21:19

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 апр 2013 21:22

Темата е много актуална,защо има такива :?: :?: ...първични елементи,дето изкарват всички луди :?: и дали има кой да модерира :?

Върни се в “Футбол - България”