За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2013 14:03

nikec1 написа:
loko1 написа:
urkoto написа:Станислав Тодоров е най-добрия български съдия открай време, никой не му е виновен на вашия, че влиза с лакти в лицата на хората - напротив, надявам се да доживея време, когато всеки български съдия ще гони футболист за подобно нещо - както е и по широкия свят, между другото :idea:

А нещо за засадите и фауловете дето не свири да кажеш? Танци ли играят защитниците на Лудогорец. "Най-добрият" ни съдия по какво е по танци ли? Каква ли оценка е дал за изпълнение?

Ти пък колко пъти си видял главен съдия да свири засадите да те питам аз теб?
Понякога имам чувството че пишете глупости просто щото няма кво да правите като заседнете пред компа!
Засада на Антонио Павлов нямаше макар че съм от Разград, но не е виновен главния съдия а страничния и ако някой е за наказание това е страничния съдия.
За фаловете вие вече си ги измисляте няколко месеца че не се свирело нищо срещу нас.... понякога имате право разбира се но аз не съм видял отбор в България на кой да не са му помагали съдиите през годините.... дали умишлено или не е вече друга тема!

А кой ги свири засадите бе, разбирач? Ще ти пейстна какво съм написал в една друга тема:
...страничния може и грешно да е вдигнал засада. Засадата обаче се свири от главния и той носи отговорност. Намери си на запис финала на любимото ни СП1994. Главен съдия беше унгарец-Шандор Пул а странични-някакви анонимни маймуни от Африка(май). Та страничните почнаха да мажат още от началото. И тогава унгареца просто спря да им обръща внимание и няколко пъти не свири вдигнати от тях засади и други отсъждания. После ги гледаха на запис и се оказа, че е бил напълно прав... Само че той си беше съдия, а не наведена п*тка като нашите...

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 02 апр 2013 14:23

Родните футболни рефери са точно толкова добри, колкото и футболистите ни. не се заблуждавайте, че правят по- малко грешки на терена от някои национали(Гаджев например). Вече две години не се викат чужди рефери и виждате, че няма никакъв напредък. Аз съм уверен, че на сватбара от Петрич никой нито му е въздействал, нито го е натискал. Просто той толкова си може както и колегите му- Йорданов, Тодоров, Спасов и т.н.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 02 апр 2013 14:55

kanari написа:
valkaredgi написа:
james написа:Просто и в този мач има предварително ясен победител Станиславчо просто ще следи да не стане грешка , както можеше да се случи в Своге . За ситуацията с Добрев се работеше на принципа -една лъжа като се повтори 200 пъти става истина, иначе всички които са гледали мача видяха, че удар нямаше ,че засада нямаше ,че дузпа имаше ,а разградчани след една -две години пак ще си станат левскари и цскари както са били до преди две години , като всички родени извън София.

колкото и да се мъчите да изкарате предварително че Станислав Тодоров ще помага на ЛЕВСКИ,толкова ставате по смешни и жалки в червената пропаганда.ако пък съвсем случайно не помогне на ЛЕВСКИ ,както срещу БОТЕВ изгони Ангелов а не посмя за същото нарушение да покаже поне фал срещу Мюлдер.ако това е подпиране!?
видяхме вчера по канал 3 "червения шаман"гьонсурат танасооглу започна да повтаря едно и също като развален грамофон.а госта беше ,кой мислите самият форумец с ник: "K_oleto "
в sport1 се подвизава с псевдоним "кольо"

На Ботев - Левски имаше и доста съдийски грешки във ваша полза . Съдията , обаче подари победата на Лудогорец в Пловдив , ако беше признал гола на Цветков сега в челото щеше да е още по сбито , а ние трябваше да сме трети :)

дай пример ,кажи коя е грешката в наша полза?
ако не кажеш коя е грешката ,поне се извини.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 апр 2013 15:14

valkaredgi написа:
james написа:Просто и в този мач има предварително ясен победител Станиславчо просто ще следи да не стане грешка , както можеше да се случи в Своге . За ситуацията с Добрев се работеше на принципа -една лъжа като се повтори 200 пъти става истина, иначе всички които са гледали мача видяха, че удар нямаше ,че засада нямаше ,че дузпа имаше ,а разградчани след една -две години пак ще си станат левскари и цскари както са били до преди две години , като всички родени извън София.

колкото и да се мъчите да изкарате предварително че Станислав Тодоров ще помага на ЛЕВСКИ,толкова ставате по смешни и жалки в червената пропаганда.ако пък съвсем случайно не помогне на ЛЕВСКИ ,както срещу БОТЕВ изгони Ангелов а не посмя за същото нарушение да покаже поне фал срещу Мюлдер.ако това е подпиране!?
видяхме вчера по канал 3 "червения шаман"гьонсурат танасооглу започна да повтаря едно и също като развален грамофон.а госта беше ,кой мислите самият форумец с ник: "K_oleto "
в sport1 се подвизава с псевдоним "кольо"

Не знам що си хареса да цитираш точно мене аз казах "предварително избран победител "не съм уточнявал -кой.И точно Левскар да ми говори че съм червен пропагандатор .Не драги вие и ЦСКА имате общо около 60 червени титли вие сте истинските пропагандатори на червените.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 апр 2013 15:23

Темата трябва да се казва така: За ужас на Литекс, Тодоров свири мача им с Левски.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 апр 2013 15:27

Teo написа:Темата трябва да се казва така: За ужас на Литекс, Тодоров свири мача им с Левски.

Ти явно не си наясно, че по принцип Станислав Тодоров мрази Левски, ама то не е лесно да си бот :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 апр 2013 15:39

Лимонадения Джо написа:Родните футболни рефери са точно толкова добри, колкото и футболистите ни. не се заблуждавайте, че правят по- малко грешки на терена от някои национали(Гаджев например). Вече две години не се викат чужди рефери и виждате, че няма никакъв напредък. Аз съм уверен, че на сватбара от Петрич никой нито му е въздействал, нито го е натискал. Просто той толкова си може както и колегите му- Йорданов, Тодоров, Спасов и т.н.

последните 3-ма който ги изброй винаги са подкрепяли Левски, да не говорим за Йорданов който цака с фланелка на Левски по изкуствените теренчета из София..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 апр 2013 15:39

Какво става в тоя форум бе, във всяка трета тема оценявате съдийството. Големи разбирачи сте станали...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 апр 2013 15:41

Teo написа:
Лимонадения Джо написа:Родните футболни рефери са точно толкова добри, колкото и футболистите ни. не се заблуждавайте, че правят по- малко грешки на терена от някои национали(Гаджев например). Вече две години не се викат чужди рефери и виждате, че няма никакъв напредък. Аз съм уверен, че на сватбара от Петрич никой нито му е въздействал, нито го е натискал. Просто той толкова си може както и колегите му- Йорданов, Тодоров, Спасов и т.н.

последните 3-ма който ги изброй винаги са подкрепяли Левски, да не говорим за Йорданов който цака с фланелка на Левски по изкуствените теренчета из София..

Това Бандата ли ти го каза :lol: :lol: :lol: Или пък тоя другия май беше - Румен Трифонов. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 02 апр 2013 15:43

Объркал си се нещо за Йорданов. Той може да си цъка с всякаква фланелка, ама погледни статистиката на Левски при него и тогава коментирай. Ако искаш може и примери от конкретни мачове да давам, ама има смисъл само, ако са ти аргументирани доводите, а като гледам твоите са по-скоро форумни еквилибристики.

Върни се в “Футбол - България”