nikec1 написа:loko1 написа:urkoto написа:Станислав Тодоров е най-добрия български съдия открай време, никой не му е виновен на вашия, че влиза с лакти в лицата на хората - напротив, надявам се да доживея време, когато всеки български съдия ще гони футболист за подобно нещо - както е и по широкия свят, между другото
А нещо за засадите и фауловете дето не свири да кажеш? Танци ли играят защитниците на Лудогорец. "Най-добрият" ни съдия по какво е по танци ли? Каква ли оценка е дал за изпълнение?
Ти пък колко пъти си видял главен съдия да свири засадите да те питам аз теб?
Понякога имам чувството че пишете глупости просто щото няма кво да правите като заседнете пред компа!
Засада на Антонио Павлов нямаше макар че съм от Разград, но не е виновен главния съдия а страничния и ако някой е за наказание това е страничния съдия.
За фаловете вие вече си ги измисляте няколко месеца че не се свирело нищо срещу нас.... понякога имате право разбира се но аз не съм видял отбор в България на кой да не са му помагали съдиите през годините.... дали умишлено или не е вече друга тема!
А кой ги свири засадите бе, разбирач? Ще ти пейстна какво съм написал в една друга тема:
...страничния може и грешно да е вдигнал засада. Засадата обаче се свири от главния и той носи отговорност. Намери си на запис финала на любимото ни СП1994. Главен съдия беше унгарец-Шандор Пул а странични-някакви анонимни маймуни от Африка(май). Та страничните почнаха да мажат още от началото. И тогава унгареца просто спря да им обръща внимание и няколко пъти не свири вдигнати от тях засади и други отсъждания. После ги гледаха на запис и се оказа, че е бил напълно прав... Само че той си беше съдия, а не наведена п*тка като нашите...