НЛО Третия Райх...мит или реалност?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Re: НЛО Третия Райх...мит или реалност?

Мнениеот Караджов » 02 апр 2013 13:09

Хаха,много сте непросветени тук :lol: :lol: Нашите умове са като едно съзнание и рептилите са способни да се докоснат до нас телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния им вид, ги виждаме като нормални хора.

Henry_Yavorov
Контакти:

Мнениеот Henry_Yavorov » 02 апр 2013 13:09

vaskonti написа:
Sir_Vodkin написа:
vaskonti написа:Че съм ограничен и заслепен по въпроса, това е повече от ясно - чак сега се убедих, че наистина имаш предвид "грейове" и че не си добавил без да искаш една буква в тази дума.
Та въпросът ми беше как точно разбираш ти лично кой е рептил и кой е гей...тоест грей или както там му е расата? Просто питам, помогни на мен, слепия, да прогледна! :|

Ако юзърнейма му е "vaskonti", значи е гей... тоест грей.

Е що така с лошо? :shock:
Тва е братче, ще си остана заслепен...
Добре, че има кой да пази планетата ни от лошите рептили... Дерзай, братче, дано удържиш атаките на междузвездното ООН... :| Дано и Ким прати няколко междугалактически баластични ракети, та да ги гръмне в гръб, мамка им рептилска... :x

Че ще ги гръмне някой, ще ги гръмне!
Ала няма да е нито чичо Ким нито Руснаците. Аз ти казвам, тоя не го слушай! Той е жертва на руската пропаганда, на тази мръсна и долна държава, препълнена с нисши "хора". Не разбира нищо и си мисли че знае за какво говори.
Ала никой не знае истините, които аз знам! Русия не е измислила нищо! Дори калашникът е откраднат дизайн на американският инженер Джеймс Браун!
Катюшите - великото "руско" оръжие са СЪЩО с американска изработка! Дизайна вече бил стигнал до прототип, обаче долните Руснаци убиха неговият създател, сложиха механизъм за анти-саботаж и ХОП! Айде, присвоиха си го.
А Америка за пореден път не получила никаква слава за изработката си! Но търпи и не се меси, защо ли се питате сигурно? Защото я е страх?
О не, това е просто защото за разлика от примати като господин Водкин разсъждава и осъзнава че ако навлезе в конфликт със твърдоглава нация като Руснаците, няма да останат достатъчно роби за научните експерименти на грейовете. Можете да казвате че са нехуманни и противозаконни, ала вие сте плиткоскроени и нямате визията за общото благо!

Потребителски аватар
Sir_Vodkin
Контакти:

Мнениеот Sir_Vodkin » 02 апр 2013 13:15

Henry_Yavorov написа:
vaskonti написа:
Sir_Vodkin написа:
vaskonti написа:Че съм ограничен и заслепен по въпроса, това е повече от ясно - чак сега се убедих, че наистина имаш предвид "грейове" и че не си добавил без да искаш една буква в тази дума.
Та въпросът ми беше как точно разбираш ти лично кой е рептил и кой е гей...тоест грей или както там му е расата? Просто питам, помогни на мен, слепия, да прогледна! :|

Ако юзърнейма му е "vaskonti", значи е гей... тоест грей.

Е що така с лошо? :shock:
Тва е братче, ще си остана заслепен...
Добре, че има кой да пази планетата ни от лошите рептили... Дерзай, братче, дано удържиш атаките на междузвездното ООН... :| Дано и Ким прати няколко междугалактически баластични ракети, та да ги гръмне в гръб, мамка им рептилска... :x

Че ще ги гръмне някой, ще ги гръмне!
Ала няма да е нито чичо Ким нито Руснаците. Аз ти казвам, тоя не го слушай! Той е жертва на руската пропаганда, на тази мръсна и долна държава, препълнена с нисши "хора". Не разбира нищо и си мисли че знае за какво говори.
Ала никой не знае истините, които аз знам! Русия не е измислила нищо! Дори калашникът е откраднат дизайн на американският инженер Джеймс Браун!
Катюшите - великото "руско" оръжие са СЪЩО с американска изработка! Дизайна вече бил стигнал до прототип, обаче долните Руснаци убиха неговият създател, сложиха механизъм за анти-саботаж и ХОП! Айде, присвоиха си го.
А Америка за пореден път не получила никаква слава за изработката си! Но търпи и не се меси, защо ли се питате сигурно? Защото я е страх?
О не, това е просто защото за разлика от примати като господин Водкин разсъждава и осъзнава че ако навлезе в конфликт със твърдоглава нация като Руснаците, няма да останат достатъчно роби за научните експерименти на грейовете. Можете да казвате че са нехуманни и противозаконни, ала вие сте плиткоскроени и нямате визията за общото благо!

вас американците цял свят ви мрази. И то не без причина. МакДоналдс кой ви го измисли? Вие ли? Сталин ЛИЧНО го е измислил. А "калашника" са ви го дали грейовете. То за тях е музеен експонат. Ама вие, каквито сте неуки шимпанзета, сте се изкефили като цигани на баничка. Атентата на 11 септември не беше случаен. Той беше изпратен лично от Джордж Буш, (който, изненада, също е рептил и илюминат) чиито МАРИОНЕТКИ сте вие. Доказан факт е, че Земята е куха. Също като главите на вашите лидери. А там, под кората, точно под Вашингтон се извършват УНИЗИТЕЛНи опити върху хора. Не ви стигна, че избихте и поробихте индианците, а сега хвърлихте око и на целия свят. И ще ви се получи. Да, ама не. Защото плеядинците и Ким Чен Ун са на наша страна. И ще ви изтрият от картата и учебниците по история.
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 02 апр 2013 13:18

Браво колега,едно отговорно мнение!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2013 13:37

Караджов написа:Хаха,много сте непросветени тук :lol: :lol: Нашите умове са като едно съзнание и рептилите са способни да се докоснат до нас телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния им вид, ги виждаме като нормални хора.

И това добре, ама аз не питам те как ни заблуждават, а питам как например ти ги разпознаваш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 02 апр 2013 13:41

Смея се със сълзи,моля пишете още по темата,да не сте посмели да спрете

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 02 апр 2013 13:45

vaskonti написа:
Караджов написа:Хаха,много сте непросветени тук :lol: :lol: Нашите умове са като едно съзнание и рептилите са способни да се докоснат до нас телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния им вид, ги виждаме като нормални хора.

И това добре, ама аз не питам те как ни заблуждават, а питам как например ти ги разпознаваш?
Имам специални лещи, ръчна изработка подарени ми специално от една рептилка. Само просветените ги притежават

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2013 13:51

Караджов написа:
vaskonti написа:

Имам специални лещи, ръчна изработка подарени ми специално от една рептилка. Само просветените ги притежават

Може ли и за мен едни такива? :oops: Подозирам шефа ми, има нещо в него, което ме плаши...искам да съм сигурен с какво си имам работа :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 апр 2013 13:54

Смейте се, смейте се... ама ако не беше специализираната команда космически наблюдатели пратени тук в Слънчевата система от Светлите сили на космоса и галактическото ООН, сега всички щяхме да плачем :roll:
Защото малко хора знаят какво можеше да се случи на 21-ви миналата година и кой точно го предотврати това, въпреки усилията на рептило-илюминатската паплач с любезното съдействие на т.нар. "световни лидери" или иначе казано рептилски подлоги :roll:

Щото ако беше станала тяхната и се бяха обърнали полюсите, сега друга щяхме да я пеем :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 02 апр 2013 13:57

Страхотен си

Върни се в “Свободна зона”