Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Sir_Vodkin написа:vaskonti написа:Че съм ограничен и заслепен по въпроса, това е повече от ясно - чак сега се убедих, че наистина имаш предвид "грейове" и че не си добавил без да искаш една буква в тази дума.
Та въпросът ми беше как точно разбираш ти лично кой е рептил и кой е гей...тоест грей или както там му е расата? Просто питам, помогни на мен, слепия, да прогледна!
Ако юзърнейма му е "vaskonti", значи е гей... тоест грей.
Е що така с лошо?![]()
Тва е братче, ще си остана заслепен...
Добре, че има кой да пази планетата ни от лошите рептили... Дерзай, братче, дано удържиш атаките на междузвездното ООН...Дано и Ким прати няколко междугалактически баластични ракети, та да ги гръмне в гръб, мамка им рептилска...
Henry_Yavorov написа:vaskonti написа:Sir_Vodkin написа:vaskonti написа:Че съм ограничен и заслепен по въпроса, това е повече от ясно - чак сега се убедих, че наистина имаш предвид "грейове" и че не си добавил без да искаш една буква в тази дума.
Та въпросът ми беше как точно разбираш ти лично кой е рептил и кой е гей...тоест грей или както там му е расата? Просто питам, помогни на мен, слепия, да прогледна!
Ако юзърнейма му е "vaskonti", значи е гей... тоест грей.
Е що така с лошо?![]()
Тва е братче, ще си остана заслепен...
Добре, че има кой да пази планетата ни от лошите рептили... Дерзай, братче, дано удържиш атаките на междузвездното ООН...Дано и Ким прати няколко междугалактически баластични ракети, та да ги гръмне в гръб, мамка им рептилска...
Че ще ги гръмне някой, ще ги гръмне!
Ала няма да е нито чичо Ким нито Руснаците. Аз ти казвам, тоя не го слушай! Той е жертва на руската пропаганда, на тази мръсна и долна държава, препълнена с нисши "хора". Не разбира нищо и си мисли че знае за какво говори.
Ала никой не знае истините, които аз знам! Русия не е измислила нищо! Дори калашникът е откраднат дизайн на американският инженер Джеймс Браун!
Катюшите - великото "руско" оръжие са СЪЩО с американска изработка! Дизайна вече бил стигнал до прототип, обаче долните Руснаци убиха неговият създател, сложиха механизъм за анти-саботаж и ХОП! Айде, присвоиха си го.
А Америка за пореден път не получила никаква слава за изработката си! Но търпи и не се меси, защо ли се питате сигурно? Защото я е страх?
О не, това е просто защото за разлика от примати като господин Водкин разсъждава и осъзнава че ако навлезе в конфликт със твърдоглава нация като Руснаците, няма да останат достатъчно роби за научните експерименти на грейовете. Можете да казвате че са нехуманни и противозаконни, ала вие сте плиткоскроени и нямате визията за общото благо!
Караджов написа:Хаха,много сте непросветени тук![]()
Нашите умове са като едно съзнание и рептилите са способни да се докоснат до нас телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния им вид, ги виждаме като нормални хора.
Имам специални лещи, ръчна изработка подарени ми специално от една рептилка. Само просветените ги притежаватvaskonti написа:Караджов написа:Хаха,много сте непросветени тук![]()
Нашите умове са като едно съзнание и рептилите са способни да се докоснат до нас телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния им вид, ги виждаме като нормални хора.
И това добре, ама аз не питам те как ни заблуждават, а питам как например ти ги разпознаваш?
Караджов написа:Имам специални лещи, ръчна изработка подарени ми специално от една рептилка. Само просветените ги притежаватvaskonti написа:Караджов написа:Хаха,много сте непросветени тук![]()
И това добре, ама аз не питам те как ни заблуждават, а питам как например ти ги разпознаваш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта