Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Илиан: Върнахме духа на отбора, но не завършваме атаките пра

Мнениеот Бекъма » 31 мар 2013 14:40

igor tomasic написа:И интересно Илиев като вижда какво прави Стоичков в ловеч, какво прави Пенев в националния , не го ли чуква нещо в главата ...

Щом теб те е чукнало мислиш ли че него не е?На Стоичков и Пенев им е лесно защото работят с млади момчета,които още нямат усет че са звезди.Когато Мъри започна приказката с Левски,колко от отбора се бръснеха?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2013 14:51

Гочето1913 написа:
volf написа:Не мога да повярвам, че като фен на други отбори изпитвам угризения за състоянието на Левски, но това е факт!
Чета коментарите Ви и забелязвам, че все повече хора осъзнават състоянието на футболния аспект в Левски.
Хората, които харчат парите в този клуб явно не осъзнават, че Левски е институция, която е пряко свързана с авторитета на Българскя футбол.
Това ръководство е оценило историята на клуба, труда на бившите футболисти и обичта на многобройните фенове, на двадесетина полуаматьори.
Изгонете ги-ще е за добро!

Аз пък не изпитвам никакви угризения към Левски и ЦСКА защото за мен отбори на властта няма как да са институция! Институции във футбола са Берое , Ботев Пловдив, Черно море, Пирин, Литекс , Лудогорец, Локо Пловдив , но не и Левски и ЦСКА! :!:

Като влезеш тук, отгоре в синьо какво виждаш? Като не изпитваш чао.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 31 мар 2013 14:52

onceMORT написа:
igor tomasic написа:И интересно Илиев като вижда какво прави Стоичков в ловеч, какво прави Пенев в националния , не го ли чуква нещо в главата ...

А дали заради разбирачи като теб, не изгонихме достатъчно треньори. И къде искаш да те чукна аз, за да го проумееш? Като смениме Илиян качествена ли ще е промяната без да се проведе нова подготовка? Сменяме го и биеме сборен отбор на Реал Мадрид и Байерн, така ли? Ще играем в Лига Европа, нека Илиян да си довърши сезона, ако отбора не върви добре до края - смяна. В този момент смяна е безмислена.

Първо не се прави на професор!Второ аз тебе ще те чукна , за да разбереш , че като подчертавам работата на пенев и стоичков нямам впредвид непременно Илиан да си тръгне , а се питам защо и той не прибегне към този метод , а именно налагането на поне двама трима от най - талантливите ни юноши ! Мисля че всички знаят техните имена , и ако те 3мата бяха сега в Ловеч съм сигурен , че поне 2ма от тях щяха да започват като титуляри!Как стоичков видя таланта на абсолютния ЛЕВСКАР ИСА , а при нас го подмятаха като незнам какво докато не дойде момента да го разкарат по турция.Ама да какво им пука , че от него там футболист няма да излезе, те нали ще лапнат парата ...
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 31 мар 2013 15:01

По-некадърен старши треньор от Ил.Ил. Левски никога не е имал даже Гонзо и Кокала са светлини години по-напред с матеряла от Варненското джудже ...
Затова колкото по-бързо го изгониме ГОЛЕМИЯ треньор толкова по-добре за Левски - излиза прав Пелето като критикува Илиев .....

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 31 мар 2013 15:08

Илиан Илиев е с ограничени възможности и прекалено малък за клуб, като Левски. Само, като го видиш, как мрънка на пресконференцийте ти става ясно що за човек е. Сигурен съм, че ще изкара сезона и после довиждане, дори при титла. С подобен треньор Левски е обречен.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 31 мар 2013 15:08

илиане върви си докато е време.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 31 мар 2013 15:11

как може ЛЕВСКИ да играе пародия на футбол.
моля те Илиане ако си мъж на място напусни отбора веднага.нищо не си ги тренирал цяла зима.
просто не ставаш за ЛЕВСКИ.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 31 мар 2013 15:28

ralka_levskarka написа:
Гочето1913 написа:
volf написа:Не мога да повярвам, че като фен на други отбори изпитвам угризения за състоянието на Левски, но това е факт!
Чета коментарите Ви и забелязвам, че все повече хора осъзнават състоянието на футболния аспект в Левски.
Хората, които харчат парите в този клуб явно не осъзнават, че Левски е институция, която е пряко свързана с авторитета на Българскя футбол.
Това ръководство е оценило историята на клуба, труда на бившите футболисти и обичта на многобройните фенове, на двадесетина полуаматьори.
Изгонете ги-ще е за добро!

Аз пък не изпитвам никакви угризения към Левски и ЦСКА защото за мен отбори на властта няма как да са институция! Институции във футбола са Берое , Ботев Пловдив, Черно море, Пирин, Литекс , Лудогорец, Локо Пловдив , но не и Левски и ЦСКА! :!:

Като влезеш тук, отгоре в синьо какво виждаш? Като не изпитваш чао.

По същият начин и вашите фенове като видят , че са в подфорум "Черно море" и ни пожелават изпадане в Б група - чао!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2013 15:36

Гочето1913 написа:
По същият начин и вашите фенове като видят , че са в подфорум "Черно море" и ни пожелават изпадане в Б група - чао!

Ми хубаво са ви казали, какъвто отбора в последните години, такива и феновете му - дървари ;) Ходи пускай декларации, не стой тук.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот memnto » 31 мар 2013 16:09

Жалки лилави душици. Ама те толкова си могат :lol:

Върни се в “Архив”