onceMORT написа:igor tomasic написа:И интересно Илиев като вижда какво прави Стоичков в ловеч, какво прави Пенев в националния , не го ли чуква нещо в главата ...
А дали заради разбирачи като теб, не изгонихме достатъчно треньори. И къде искаш да те чукна аз, за да го проумееш? Като смениме Илиян качествена ли ще е промяната без да се проведе нова подготовка? Сменяме го и биеме сборен отбор на Реал Мадрид и Байерн, така ли? Ще играем в Лига Европа, нека Илиян да си довърши сезона, ако отбора не върви добре до края - смяна. В този момент смяна е безмислена.
Първо не се прави на професор!Второ аз тебе ще те чукна , за да разбереш , че като подчертавам работата на пенев и стоичков нямам впредвид непременно Илиан да си тръгне , а се питам защо и той не прибегне към този метод , а именно налагането на поне двама трима от най - талантливите ни юноши ! Мисля че всички знаят техните имена , и ако те 3мата бяха сега в Ловеч съм сигурен , че поне 2ма от тях щяха да започват като титуляри!Как стоичков видя таланта на абсолютния ЛЕВСКАР ИСА , а при нас го подмятаха като незнам какво докато не дойде момента да го разкарат по турция.Ама да какво им пука , че от него там футболист няма да излезе, те нали ще лапнат парата ...