kartago написа:До автора на темата! Много се радвам, че сме приятели и, че повече си допадаме по музиката! По темата ще кажа само едно (знам, че лично си засегнат от това), но...............я напиши кой социален строй не го е правил това?!
Кое, да ти отнемат собствеността и ако не си съгласен да те пратят в лагер или да те убият?
Да избиват свещеници, да преследват децата им като врагове на народа, защото вярват в друго освен в партията?
Да се чака по не знам колко години за панел или автомобил?
Да изпращат децата си да учат на запад, докато го плюят?
Да говорят за мир и спокойствие, а такъв да е само за тези които си мълчат, а като някой навлезе в "гранична зона" и до разстрелват като куче?
Да живееш в мир, но да нямаш сводоба на словото, защото ако кажеш нещо неправилно те викат в районното "за справка" и повече никой не те вижда.
В мирно време да има над 100 масови гроба на заличени невинни хора.
Отговорът е, не знам в кой социален строй е правено това!
И след като виждат, че държавата фалира и не могат да управляват повече заграбеното от хората, си създават Т.Н. "ПРОМЯНА", изразяваща се в псевдодемокрация и 10-ти ноември, за да имат виновен, който да плюват възхвалявайки строя и УЖ спокойствието преди това. Затова днес ще имаме нови и нови "демократи", които са поредните "различни" и поредните "десни", докато едни и същи им дърпат конците. И ще продължава да има такива, които продължават да слагат граница преди и след 10-ти ноевмри, без да се замислят изобщо, че тази дата не е дошла чрез извънземна цивилизация, а е била докарана от същите тези от преди това.
А сега един въпрос и към теб, ти изчете ли изписаното в темата и какво е конкретното отношение по отделните точки в изложението?