Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
gun175 написа:Батков не е никаква жертва, жвртва е отбора и ние феновете! Ясно е че стана нещо което е свързано с много пари, интересно ми е кой ще се нагърби да разнищи тази история. За мен мустака няма повече място в Левски(това е мое мнение от доста време). Колкото и да плюят някои хора Наско, аз мсиля че в момента имаме нужда от него - ще прибере някой лев но и бързо ще вдигне клуба на крака!
САМО ЛЕВСКИ!!!
metodito написа:Аз пък мисля, че е съвсем възможно, но без къртица едваа ли е станало. Делпи, човека е даже по-глупав. Прецени, трябваше да даде 2-2,5 млн. ойро за двама качествени играча, че и за треньор можеха да му стигнат, за да спечели 7 млн. Хората ни казват: "Елате, ако искате не се явявайте на мачове, даваме ви 7 млн." Тоа каза "Не!" Просто парче е!
david_villa написа:Не, Батков не бива да се спряга с думата "жертва". Според източници предложената му оферта е била 10 млн. Е, въпреки обявените за пред нашите медии около 4. Жертви на Батков са много хора (най-вече фенове), а всеки си има глава на раменете. Ако е било партенка, то мустакатият може да претендира за най-голям малоумник в държавата.
unist_gp написа:в цялата работа само едно не ми е ясно. защо Батков не се е обадил на Чорни и за една минута и щеше да е ясно дали става въпрос наистина за нещо сериозно. или всичко това е просто номер на Чорни, който смята Батков за некадърен да управлява Левски?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта