Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 18:55

Тия в Левски ги изкараха бавноразвиващи се. Да живеят платените журналисти ! :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2009 18:57

gun175 написа:Батков не е никаква жертва, жвртва е отбора и ние феновете! Ясно е че стана нещо което е свързано с много пари, интересно ми е кой ще се нагърби да разнищи тази история. За мен мустака няма повече място в Левски(това е мое мнение от доста време). Колкото и да плюят някои хора Наско, аз мсиля че в момента имаме нужда от него - ще прибере някой лев но и бързо ще вдигне клуба на крака!
САМО ЛЕВСКИ!!!

BBC колко ли искат? За онова с Батето са им платили доста предполагам. А то паричен интерес да се разкрие няма. Нашите журналя, ако го няма Батков кой ще им слага зрънца в хранилките?

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 21 сеп 2009 19:02

Цялата дандания започна от ДБ. Оттам трябва да се тръгне. ДБ без да им каже Сираков не смеят да пръднат.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 сеп 2009 19:05

metodito написа:Аз пък мисля, че е съвсем възможно, но без къртица едваа ли е станало. Делпи, човека е даже по-глупав. Прецени, трябваше да даде 2-2,5 млн. ойро за двама качествени играча, че и за треньор можеха да му стигнат, за да спечели 7 млн. Хората ни казват: "Елате, ако искате не се явявайте на мачове, даваме ви 7 млн." Тоа каза "Не!" Просто парче е!

За ситуацията в ШЛ може лесно да се измисли оправдание, като например, че няма откъде да ги вземе тези 2-2,5 млн. при положение, че дори и с влагането на тези пари никой не ти гарантира лигата. Но това, за което става дума в тази тема е... нямам думи. Много трябва да е глупав да за се хване. Единствено алчността му може да е надделяла и да се е подвел по този начин!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот metodito » 21 сеп 2009 19:05

Прав си колега. Това не е Левски. Това е "Левски". Знам, че много хора ще кажат, че се заяждам и съм дребнав, но все пак... А за онея малоумници дето пеят крз, кво мога да кажа... По-добре да не го правя.
И САМО "ЛЕВСКИ", ОЛЕ. И САМО "ЛЕВСКИ" ОБИЧАМЕ ТЕ. ША - ЛЯ - ЛЯ - ЛЯ. ША - ЛЯ - ЛЯ...

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 21 сеп 2009 19:06

Един в главата на Борат и всичко е решено... Изображение

Баткоф, травестит долен махай се от ЛЕВСКИ! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 сеп 2009 19:08

Не, Батков не бива да се спряга с думата "жертва". Според източници предложената му оферта е била 10 млн. Е, въпреки обявените за пред нашите медии около 4. Жертви на Батков са много хора (най-вече фенове), а всеки си има глава на раменете. Ако е било партенка, то мустакатият може да претендира за най-голям малоумник в държавата.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 сеп 2009 19:09

david_villa написа:Не, Батков не бива да се спряга с думата "жертва". Според източници предложената му оферта е била 10 млн. Е, въпреки обявените за пред нашите медии около 4. Жертви на Батков са много хора (най-вече фенове), а всеки си има глава на раменете. Ако е било партенка, то мустакатият може да претендира за най-голям малоумник в държавата.

Още 10 скункса да му дадат от "Господари на ефира", ще са му малко. :)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

razcvqtko
Контакти:

Мнениеот razcvqtko » 21 сеп 2009 19:18

unist_gp написа:в цялата работа само едно не ми е ясно. защо Батков не се е обадил на Чорни и за една минута и щеше да е ясно дали става въпрос наистина за нещо сериозно. или всичко това е просто номер на Чорни, който смята Батков за некадърен да управлява Левски?

абе стига с вашия 4орни бе не разбрали ли 4е ви е оттибал отдавна и живеете в измислен свят хазартни мафии и глупости разни и не приемате истината 4е и с тия 4етиримата пак щяхме да ви дерем здраво

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 21 сеп 2009 19:25

Жертва или организатор :?: :!:

Върни се в “Архив”