ми знаеш на кой да се сърдиш за прякора "евроидиоти"Тоньо каза: ЛЕВСКИ ШАМПИОН, което ме кара да мисля че се започва със организация и "финансови инжекции"
иначе тази година изненади няма да има но догодина...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ми знаеш на кой да се сърдиш за прякора "евроидиоти"Тоньо каза: ЛЕВСКИ ШАМПИОН, което ме кара да мисля че се започва със организация и "финансови инжекции"
Parmalat написа:Много добър анализ на автора браво!Не ми се пише много затова ще бъда кратък.
Така мисля че ще е крайното класиране на отборите от топ 6.
1.Лудогорец
2.Литекс
3.Левски
4.Ботев
5.ЦСКА
6.Черноморец
Литекс си остават за мен най-серозният отбор за титлата ако им тръгне играта и нищо чудно ако победят Лудогорец и Левски разликата става 2 и 4 точки.Лудогорец има да играе с почти всички водещи отбори,а Левски с коравите Черно Море,Берое и т.н.Ако Лудогорец и Левски се издънят здраво много е вероятно Литекс да са дори първи.
Ботев нямат толкова класни играчи за да гонят титлата,но ще са в четворката.
ЦСКА очаквам след няколко силни мача отново да забуксува.Твърде много проблеми има в този отбор и си мисля че дори ще пропуснат евротурнирите.
Черноморец са си бетон на мястото след като Локо Пд ги напусна Марешки.
Parmalat написа:Много добър анализ на автора браво!Не ми се пише много затова ще бъда кратък.
Така мисля че ще е крайното класиране на отборите от топ 6.
1.Лудогорец
2.Литекс
3.Левски
4.Ботев
5.ЦСКА
6.Черноморец
Литекс си остават за мен най-серозният отбор за титлата ако им тръгне играта и нищо чудно ако победят Лудогорец и Левски разликата става 2 и 4 точки.Лудогорец има да играе с почти всички водещи отбори,а Левски с коравите Черно Море,Берое и т.н.Ако Лудогорец и Левски се издънят здраво много е вероятно Литекс да са дори първи.
Ботев нямат толкова класни играчи за да гонят титлата,но ще са в четворката.
ЦСКА очаквам след няколко силни мача отново да забуксува.Твърде много проблеми има в този отбор и си мисля че дори ще пропуснат евротурнирите.
Черноморец са си бетон на мястото след като Локо Пд ги напусна Марешки.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта