Настъпва часът на скритите фаворити

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Настъпва часът на скритите фаворити

Мнениеот bnborisov » 18 мар 2013 08:48

Ми първенството е интересно, нали това се искаше. Иначе ако това стане както си го написал
Тоньо каза: ЛЕВСКИ ШАМПИОН, което ме кара да мисля че се започва със организация и "финансови инжекции"
ми знаеш на кой да се сърдиш за прякора "евроидиоти"
иначе тази година изненади няма да има но догодина...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 мар 2013 08:48

Нас въобще няма смисъл и за 6-тицата да ни броите, ние направо ще се борим да не изпаднем в "Б" група :(
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 18 мар 2013 08:50

най-вероятно "Ботев" пловдив ще станат шампиони, единствено за да се изкефят феновете. най-верочтно Ъ групъ няма да има представител в евротурнирите това лято, а може би и следващото, поне ще има време Мъри да направи отбор

nasko75

Мнениеот nasko75 » 18 мар 2013 08:52

всъщност - какво е игра в Европа? Един мач и чао, ебахти и играта

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 мар 2013 09:15

Първенството до момента се развива идентично на миналогодишното... ЦСКА сами си се бламираха от битката за титлата с поредица неадекватни решения,Левски повтарят кризата от края на март (изумително е, че тя се дължи пак на СТОЙЧО СТОЕВ,който с една и съща тактика,но с различен средняшки отбор слага прът в колелото на подуенци). Лудогорец пак изживяват някаква миникриза,от която очаквам да излязат бързо, така че логично би било да завършат като шампиони пак. Левски този път (хаха, за кой ли път всъщност в историята им?!) ще са втори, Ботев - трети, а ЦСКА очаквам да спасят сезона като спечелят Купата на България.. На Литекс им е още рано за нещо повече от 4-5 място 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 мар 2013 09:22

Това кой къде ще се класира ще се види май месец.
ЦСКА може и да са 5-ти може и да са 1-ви, просто в момента няма силни отбори и директните мачове
предстоят.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 мар 2013 10:07

Колкото и смешно да звучи Литекс и Ботев горе долу играят хубав футбол така ,че няма да се изненадам някой от тези два отбора да спечели титлата.Така де двама се карат третия печели :))

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 18 мар 2013 10:10

Лудогорец са класа и не мисля, че е възможно да изпуснат титлата.
Левски, куци - некуци, си остават любимият клуб на всяка власт така, че при тях футболните аргументи или липсата им, никога не са били определящи за класирането им. Снощи Иво Тонев го каза в прав текст - като не става с футбол, ще стане с друго и те така си върви керванът.
Литекс постепенно заема мястото на гнездо на акули, люпилня на таланти, инкубатор на балкански меси-та и си става една играеща борса, колкото по-напред в класирането, толкова по-добра реклама и съответно по-скъпо реализирани трансфери. Все пак, за титлата у нас не са достатъчни футболните аргументи, искат се и нефутболни.
ЦСКА са непостоянна величина с много неизвестни, тук може всичко да се очаква.
Ние сме още в началото на пътя, полуаматьорщината и синдромът на ДХ-С ще ги преодоляваме години наред така, че ни е рано да бъдем какъвто и да е фаворит, освен медиен.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 мар 2013 10:15

Parmalat написа:Много добър анализ на автора браво!Не ми се пише много затова ще бъда кратък.
Така мисля че ще е крайното класиране на отборите от топ 6.

1.Лудогорец
2.Литекс
3.Левски
4.Ботев
5.ЦСКА
6.Черноморец

Литекс си остават за мен най-серозният отбор за титлата ако им тръгне играта и нищо чудно ако победят Лудогорец и Левски разликата става 2 и 4 точки.Лудогорец има да играе с почти всички водещи отбори,а Левски с коравите Черно Море,Берое и т.н.Ако Лудогорец и Левски се издънят здраво много е вероятно Литекс да са дори първи.
Ботев нямат толкова класни играчи за да гонят титлата,но ще са в четворката.
ЦСКА очаквам след няколко силни мача отново да забуксува.Твърде много проблеми има в този отбор и си мисля че дори ще пропуснат евротурнирите.
Черноморец са си бетон на мястото след като Локо Пд ги напусна Марешки.

Според мен Литекс имат отличен отбор, но младият състав си има и своите недостатъци и това ще се прояви в някои мачове, което и вече стана. "Левски" ще минат през криза и ще загубят точки. ЦСКА ще вървят добре известно време, сега са в подем. Но да не си правим илюзии, собствениците са същите, Майкъла си е там, някаква бомбичка си цъка и за тях. "Ботев" Пловдив не мисля, че разполагат с достатъчно добър отбор за да излязат достатъчно напред. За Лудогорец въпросът е кога ще свърши кризата и ще свърши ли изобщо. Добрата новина е, че контузените и наказаните трябва да се завърнат. А също и това, че Лудогорец изпитва повече проблеми със слаби отбори, които играят защитно. В мачовете с преките конкуренти очаквам да играят по-добре.
Имам усещането, че борбата за първото място може да прилича на миналогодишната - ЦСКА и Лудогорец. Другата двойка, която ще спори под тях може да е съставено от "Левски" и Литекс. И непосредствено под тях - "Ботев" Пловдив.
Аз бих се радвал Лудогорец и Литекс да играят в евротурнирите. Би било най-интересно. За третата квота, някой измежду останалите три отбора, които коментирах.

Според мен подреждането в края на сезона ще е следното:

1. Лудогорец
2. ЦСКА
3. "Левски"
4. Литекс
5. "Ботев" Пловдив
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 мар 2013 10:16

Parmalat написа:Много добър анализ на автора браво!Не ми се пише много затова ще бъда кратък.
Така мисля че ще е крайното класиране на отборите от топ 6.

1.Лудогорец
2.Литекс
3.Левски
4.Ботев
5.ЦСКА
6.Черноморец

Литекс си остават за мен най-серозният отбор за титлата ако им тръгне играта и нищо чудно ако победят Лудогорец и Левски разликата става 2 и 4 точки.Лудогорец има да играе с почти всички водещи отбори,а Левски с коравите Черно Море,Берое и т.н.Ако Лудогорец и Левски се издънят здраво много е вероятно Литекс да са дори първи.
Ботев нямат толкова класни играчи за да гонят титлата,но ще са в четворката.
ЦСКА очаквам след няколко силни мача отново да забуксува.Твърде много проблеми има в този отбор и си мисля че дори ще пропуснат евротурнирите.
Черноморец са си бетон на мястото след като Локо Пд ги напусна Марешки.

E това да си пристрастен не е лесно.Хубаво да приемем,че ЦСКА заслужава да е на 5-то място в класиране.Кажи ми аджеба как така нареждаш ЦСКА и Черноморец един до друг?Какво направиха, Черноморец тая година?Въобще кой биха,че да са на 6-то място?Не се научихте,че ЦСКА не е някакво махленско отборче.Дори да има проблеми пак играе и се бори за челните места.Още повече програмата на ЦСКА е най-лесна от всичките.Миналата година със Стойчо пак щяхме да не сме в тройката, преди това с Радуканов пак и със Зафиров пак....накрая обаче се оказва друго....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”