Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 21:27

delqnski47 написа:
svence написа:Има засада при играта с глава на футболиста на Литекс, който насочва топката към футболиста в засада. Ето вижте:
Изображение

Въпросът е, че Ахмед Ахмед е малумник!

Пич,тука засада няма!Оди ми доказвай,че топката е към онзи в засадата...оня не играе с топката,това е факт!Най обикновено меле и гол!Ахмед отмени гола,заради ''нарушение''!

Оня пресира Карвальо, не го ли виждаш? Свали червените очила. Ако не беше тръгнал към Карвальо, последният щеше да изчисти спокойно топката. Значи влияе на играта, значи има засада.
CHELSEA

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 13 мар 2013 21:28

Защо им се връзвате, те това чакат.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 мар 2013 21:28

1982 написа:Каква засада бе, тоя не играе с топката. Скандално отменен гол отвсякъде.

Ти къде го видя?

п.п. И престани да ме сваляш.Не си падам по такива ,като теб, а по жени.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 13 мар 2013 21:28

delqnski47 написа:
svence написа:Има засада при играта с глава на футболиста на Литекс, който насочва топката към футболиста в засада. Ето вижте:
Изображение

Пич,тука засада няма!Оди ми доказвай,че топката е към онзи в засадата...оня не играе с топката,това е факт!Най обикновено меле и гол!Ахмед отмени гола,заради ''нарушение''!

Не играе защото Базил играе преди него с нея. Това не го прави да не е в засада. И съм казал, че Ахмед Ахмед е малумник!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 мар 2013 21:29

Сега имало засада :lol: :lol: :lol: :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс

Мнениеот volf » 13 мар 2013 21:32

Невероятен Левски взе реванш за загубата на Апостола срещу Ловешките Кънчовци. Повече от сто години след обесването му и почти толкова от като на народа са му назначили отбор, Ахмед поднесе официалното извинение от името на палачите.
Поради каква причина тази пародия носи името на някого, който трябеа да е светиня за Българите.
Публиката отново беше петнадесетият (15) играч на отбора!
Тези играчи имали качества, ама щели да ги покажат, когато на Илиян му е спокойно!
Аш колсум! Еванлаа! Ур топу!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 мар 2013 21:32

След резила в Пловдив умишлено не реагирах, тъй като отрицателните оценки за играта на отбора бяха в изобилие. Излишно нагнетяване на обстановката. Сигурно много като мен са си казали: "Какво пък, първа загуба..." Въпреки че проблема не беше в резултата, а в играта. По точно в липсата на такава. Надиграха ни "нашите хора". Но така е решил многообещаващия млад треньор, така е направил. Но след безцелното лутане по терена тази вечер ми идва да викна: "Стига!" Не може повече така! Кюрда с 18- 20- годишни хлапаци ни направи за резил. Те не само ни надиграха, те ни надбягваха, те ни изпреварваха, те ни смачкваха в единоборствата, подаваха си по- добре от нас, пресичаха ни пасовете. Бихме ги заради по- високата си класа, индивидуална техника, тактическа грамотност и ВЪПРЕКИ уплашения и безхаберен треньор. "Многообещаващият" не знам кому какво е обещал, но за мен той е нищо повече от "МНОГООПРАВДАВАЩ" се треньор. Сега напрежението му било в повече. Би трябвало да знае, че в Левски е така. Ако си беше стоял в Берое можеше и по- лежерно. Тук време няма. И прошка няма. Да свършил сезона пък тогава да го критикуват хората. (Цитирам го по памет). А бе, дребна душицо! Ти съсипваш кариерата на прекрасни играчи в най- обичания и най- квалитетен отбор в България. "Онези" изгониха Стойчо и Йешич (които са имена в професията), ние един уплашен ревльо коткаме още. Някои ще споменат мача в Бургас. Да! Но там отбора бе воден от Ники Митов. За неговата тактическа подготовка тепърва ще започва да се говори. ИлИл няма да изкара сезона. Само дето ще ни провали шанса за титла и купа. Дано "Бай ни Ганя" намери по- скоро подходящия за Левски треньор, че нещо напоследък треньорите ни по- слаби от скаутите. Но него другаде го стягат цървулите- дали не избърза с разрушаването на сектор А. Не му е до треньорски ротации. Ако е натоварил директора- то локомотивското чедо е доволен. Те по- добър от Окука и Кокала не са имали. Относно ситуацията в края на мача- имаше засада. Но съдийските колебания са в наш ущръб. Сега е момента на розовите журналя. Ще видите какво чудо ще е утре по сайтове и вестници.
ПП. Ако някои се навие да даде персонална оценка на играчите и треньора с удоволствие ще ги прочета. Не се отнася за неграмотните малоумничета с пиянски словоред и свити зеници.
Последна промяна от wilge на 13 мар 2013 21:33, променено общо 1 път.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 мар 2013 21:32

glarus_ds написа:
delqnski47 написа:
Изображение

Оня пресира Карвальо, не го ли виждаш? Свали червените очила. Ако не беше тръгнал към Карвальо, последният щеше да изчисти спокойно топката. Значи влияе на играта, значи има засада.

Няма,засада,не е играл с топката!Какво пресирал Карвальо не знам,това са пълни глупости!Съдията откровено си каза защо е отменил гола!Засада няма!Нито е вдигнат флаг,нито нищо!Цяла България е на едно мнение в случая(е без вас де ;) )!Както щеше да стане,ако оня дето би с главата,бе отбелязал гол....??Пак ли е засада??Пълни глупости!
Нищо кой знае какво не е станало!И нас са подпирали,и вас са рязали(помня мача за Купата срещу Черно Море във Варна,дето ви отмениха чист гол)!Така че признайте си като пичове,не е срамно! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс

Мнениеот Red_Girl » 13 мар 2013 21:32

Нито има нарушение, нито има засада, всичко се цака-кинти яко... И все пак полежавам успех на Литекс..Заслужено нас ни тупнаха, заслужено и сега трябваше, ама така е вече нащо първенство. Тези които не трябва печелят, тези, които трябва-отпадат и после що аджеба няма футбол в България. А тея които виждат нарушение нека го покажат, нали сега някои се хвалят с клипчета на 3Д, може и тая ситуация да я пуснат да се види..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 13 мар 2013 21:33

Главният съдия на мача Левски – Литекс не беше словоохотлив след двубоя за купата на България, но каза, че не е отменил попадението за „оранжевите“ в края на мача, тъй като преди това е свирил фаул в атака.

„Никога не съм зачитал гола. Не искам да коментирам, аз не мога да коментирам. Свирих си фаул, дадох фаул. Край. Преди това имаше сигнал. Не знам Стоичков за какво е говорил, питайте си го него. Има записи, гледайте ги тях. Никога не съм зачитал гола. Моля ви, не ме гонете, вече ви казах, че нямам право да говоря“, отсече съдията Ахмед Ахмед по пътя от съдийската стая на „Герена“ до автомобила си
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Върни се в “Архив”