Мнениеот wilge » 13 мар 2013 21:32
След резила в Пловдив умишлено не реагирах, тъй като отрицателните оценки за играта на отбора бяха в изобилие. Излишно нагнетяване на обстановката. Сигурно много като мен са си казали: "Какво пък, първа загуба..." Въпреки че проблема не беше в резултата, а в играта. По точно в липсата на такава. Надиграха ни "нашите хора". Но така е решил многообещаващия млад треньор, така е направил. Но след безцелното лутане по терена тази вечер ми идва да викна: "Стига!" Не може повече така! Кюрда с 18- 20- годишни хлапаци ни направи за резил. Те не само ни надиграха, те ни надбягваха, те ни изпреварваха, те ни смачкваха в единоборствата, подаваха си по- добре от нас, пресичаха ни пасовете. Бихме ги заради по- високата си класа, индивидуална техника, тактическа грамотност и ВЪПРЕКИ уплашения и безхаберен треньор. "Многообещаващият" не знам кому какво е обещал, но за мен той е нищо повече от "МНОГООПРАВДАВАЩ" се треньор. Сега напрежението му било в повече. Би трябвало да знае, че в Левски е така. Ако си беше стоял в Берое можеше и по- лежерно. Тук време няма. И прошка няма. Да свършил сезона пък тогава да го критикуват хората. (Цитирам го по памет). А бе, дребна душицо! Ти съсипваш кариерата на прекрасни играчи в най- обичания и най- квалитетен отбор в България. "Онези" изгониха Стойчо и Йешич (които са имена в професията), ние един уплашен ревльо коткаме още. Някои ще споменат мача в Бургас. Да! Но там отбора бе воден от Ники Митов. За неговата тактическа подготовка тепърва ще започва да се говори. ИлИл няма да изкара сезона. Само дето ще ни провали шанса за титла и купа. Дано "Бай ни Ганя" намери по- скоро подходящия за Левски треньор, че нещо напоследък треньорите ни по- слаби от скаутите. Но него другаде го стягат цървулите- дали не избърза с разрушаването на сектор А. Не му е до треньорски ротации. Ако е натоварил директора- то локомотивското чедо е доволен. Те по- добър от Окука и Кокала не са имали. Относно ситуацията в края на мача- имаше засада. Но съдийските колебания са в наш ущръб. Сега е момента на розовите журналя. Ще видите какво чудо ще е утре по сайтове и вестници.
ПП. Ако някои се навие да даде персонална оценка на играчите и треньора с удоволствие ще ги прочета. Не се отнася за неграмотните малоумничета с пиянски словоред и свити зеници.
Последна промяна от
wilge на 13 мар 2013 21:33, променено общо 1 път.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский