ivanelpe написа:Аиде нема значение от Левски или ЦСКА сме тръгваите за мача да им създадем атмосфера малко и да стане хубав мач.Хаиде гасете компа и на стадиона.Аз тръгвам.
И аз...САМО ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivanelpe написа:Аиде нема значение от Левски или ЦСКА сме тръгваите за мача да им създадем атмосфера малко и да стане хубав мач.Хаиде гасете компа и на стадиона.Аз тръгвам.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
ros написа:itsko17 написа:Георги Иванов - Гонзо прекрати договора си с Левски по взаимно съгласие. Става дума за контракта му като футболист. Той обаче остава в клуба като спортно-технически директор.
При встъпването си на шефската длъжност Гонзо заяви, че зависи от възстановяването му дали отново ще играе футбол или не. Последното действие обаче може да означава, че Иванов окача окончателно бутонките на пирона.
Тодоре май ти си този който трябва да се информира !
Не че Гонзо ще играе, но доколкото знам той може да е със статут на аматьор и да няма професионален договор. Това му го забранява и закона. Общо взето все тая - този цирк взе да втръсва. Думата морал в речника на ръководството на Левски отдаааава не съществува
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта