Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Играчите на Левски се прибират

Мнениеот ros » 20 сеп 2009 18:26

ivanelpe написа:Аиде нема значение от Левски или ЦСКА сме тръгваите за мача да им създадем атмосфера малко и да стане хубав мач.Хаиде гасете компа и на стадиона.Аз тръгвам.

И аз...САМО ЦСКА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 20 сеп 2009 18:27

Aко Левски бие Батков ще излезе ухилен до уши и ще каже, вижте кви номерца правя :lol: :lol: :lol: :lol: Ще покаже пияният мустак и пак ще има забавления :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Еврофутбол блокира ЦСКА - Левски!!!

Мнениеот Lord VOODOO » 20 сеп 2009 18:28

За да има такава схема и да е сигурна двойката на Левски... в далаверата трябва да участват и ЦСКА! А аз поне не вярвам това да се случи!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2009 18:28

ros написа:
itsko17 написа:Георги Иванов - Гонзо прекрати договора си с Левски по взаимно съгласие. Става дума за контракта му като футболист. Той обаче остава в клуба като спортно-технически директор.

При встъпването си на шефската длъжност Гонзо заяви, че зависи от възстановяването му дали отново ще играе футбол или не. Последното действие обаче може да означава, че Иванов окача окончателно бутонките на пирона.

Тодоре май ти си този който трябва да се информира !

Не че Гонзо ще играе, но доколкото знам той може да е със статут на аматьор и да няма професионален договор. Това му го забранява и закона. Общо взето все тая - този цирк взе да втръсва. Думата морал в речника на ръководството на Левски отдаааава не съществува

Добре.....за какъв цирк говориш ти ? Мислиш ли реално, че тези четиримата ще играят довечера ? За това ли става въпрос ? Ако е това....успокой се. Няма да играят довечера.
Но факта си е факт......Защо най добрите играчи на Левски, са пратени да подписват "уж готови договори" ? Нещата са се провалили.....което говори, че не е имало нищо сигурно, и играчите на практика изпускат важен мач за нищо ! Тук няма никакви конспираций относно ЦСКА, РАЗБЕРЕТЕ ГО !
Проблема и възникналият скандал, е само и единствено в ръководството на "Сините" престанете да мислите, че от Левски гледат само да ви прецакат.......колкото и да не ви се вярва, не това е основното занимание на клуба !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 20 сеп 2009 18:28

:twisted: :twisted: :twisted:

ХАХАХАХХА за какво я блокират като мача е Х :Д
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 20 сеп 2009 18:29

ама че си тъп.. просто са спрели временно залозите на живо.. в програмата мача си стой, като коефицента за цска продължава да пада
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 20 сеп 2009 18:30

спри да лъжеш хората бе, ей. :О
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 сеп 2009 18:30

Левскарите който имат Батков за много хитър трябва да се засрамят. Никъде няма такива циркове. Ако това го направи някой от ЦСКА мене много ще ме е срам
Последна промяна от stannn на 20 сеп 2009 18:31, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 20 сеп 2009 18:30

Абе тоя Батков бил голям циркаджия. :lol:
И все пак става дума за един от грандовете у нас може ли чак до там да паднат?!?? :? :?

Потребителски аватар
General
Контакти:

Мнениеот General » 20 сеп 2009 18:32

Всичко идва от тъпото и некомпетентно ръководство на Левски и по точно курвата Бай Ганьо.Освен без 4-мата основни,се създаде страшно нагнетена обстановка за целия отбор.Какво доверие ще имат останалите футболисти във ръководството при евентуални трансфери???НИКАКВО!!!Напрежението е голямо и при евентуална загуба ще стане страшно!!!
АНТЕ ГОТОВИНА

Върни се в “Архив”