А на интер им гледах 6-7 мача последните 2 месеца и в 90% от мачовете изглеждаха безумно. Абсолютно несъстоятелен отбор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
niki87 написа:Супер смешни са ми приказките, че на отбора Х не му се играело в турнира У. Еми като не им се играе да бяха отпаднали в плейофа и да си спестят тая тежестМинават групите, минават 1/16 финалите, правят ги за смях в 1/8 финала и вече не им се играело в турнира
![]()
А на интер им гледах 6-7 мача последните 2 месеца и в 90% от мачовете изглеждаха безумно. Абсолютно несъстоятелен отбор.
niki87 написа:Супер смешни са ми приказките, че на отбора Х не му се играело в турнира У. Еми като не им се играе да бяха отпаднали в плейофа и да си спестят тая тежестМинават групите, минават 1/16 финалите, правят ги за смях в 1/8 финала и вече не им се играело в турнира
![]()
Авалокитешвара написа:niki87 написа:Супер смешни са ми приказките, че на отбора Х не му се играело в турнира У. Еми като не им се играе да бяха отпаднали в плейофа и да си спестят тая тежестМинават групите, минават 1/16 финалите, правят ги за смях в 1/8 финала и вече не им се играело в турнира
![]()
И как да отпаднем, като играхме до сега само с бунаци. От Хайдук в плейофа ли да отпаднем? Или в група с Партизан и Баку?
Можеш да провериш, че изпсувах, като видях, че на 16-финала щяхме да играем с Клуж, а не с някой по-сериозен отбор, та да се съсредоточим за първенството, а не да участваме в безсмислени мачове. Тотнъм просто е първият по-приличен отбор, който срещаме. А също така лондончани са и достатъчно глупави да се натискат за този турнир, вместо да си гледат първенството, където има какво да изгубят.
А за това дали сме несъстоятелни мога само да кажа, че последните два пъти когато играхме с Байерн, по-несъстоятелният отбор не се оказахме ние
durex написа:Мога да поздравя bilyaletdinov, човека дори не е наш фен, ама излезе доста по-качествен от уж някои наши фенове.
bilyaletdinov написа:durex написа:Мога да поздравя bilyaletdinov, човека дори не е наш фен, ама излезе доста по-качествен от уж някои наши фенове.
Не всеки може да приема загубите бе човек . Питаш ли ми мене к'во ми беше при Дел Нери , когато Болоня идваше и ни биеше у дома , място не можех да си намеря..Всеки отбор има слаби моменти сега е ваш ред - още в началото ти казах , че скуадрата ви е изчерпана . Страма не е треньор за голям отбор .Аз загубих уважение към Интер от 2006г. , но това не ми пречи да съм обективен . Не мога да скрия , че в началото ми беше приятно да ви гледам да падате от кой ви хване , ама сега ми се иска малко от малко да си стегнете отборчето , че да имаме конкуренция
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост