Тотнъм - Интер (7 Март | Четвъртък |22:05)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Тотнъм - Интер (7 Март | Четвъртък |22:05)

Мнениеот niki87 » 07 мар 2013 23:42

Супер смешни са ми приказките, че на отбора Х не му се играело в турнира У. Еми като не им се играе да бяха отпаднали в плейофа и да си спестят тая тежест :lol: Минават групите, минават 1/16 финалите, правят ги за смях в 1/8 финала и вече не им се играело в турнира :lol:
А на интер им гледах 6-7 мача последните 2 месеца и в 90% от мачовете изглеждаха безумно. Абсолютно несъстоятелен отбор.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 мар 2013 23:49

niki87 написа:Супер смешни са ми приказките, че на отбора Х не му се играело в турнира У. Еми като не им се играе да бяха отпаднали в плейофа и да си спестят тая тежест :lol: Минават групите, минават 1/16 финалите, правят ги за смях в 1/8 финала и вече не им се играело в турнира :lol:
А на интер им гледах 6-7 мача последните 2 месеца и в 90% от мачовете изглеждаха безумно. Абсолютно несъстоятелен отбор.

Кой каза, че не им се играело? Просто Тотнъм са във формата на живота си, а ние сме на обратната страна. Както казах, ние с дрийм тийма не можахме да ги бием, та чакаме с тия футболисти да измъкнем нещо от Уайт Харт Лейн.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 мар 2013 23:52

Ханданович класа, 9 спасявания.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 мар 2013 23:55

Айде мъката свърши! САМО ИНТЕР!!!

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 07 мар 2013 23:59

niki87 написа:Супер смешни са ми приказките, че на отбора Х не му се играело в турнира У. Еми като не им се играе да бяха отпаднали в плейофа и да си спестят тая тежест :lol: Минават групите, минават 1/16 финалите, правят ги за смях в 1/8 финала и вече не им се играело в турнира :lol:

И как да отпаднем, като играхме до сега само с бунаци. От Хайдук в плейофа ли да отпаднем? Или в група с Партизан и Баку?
Можеш да провериш, че изпсувах, като видях, че на 16-финала щяхме да играем с Клуж, а не с някой по-сериозен отбор, та да се съсредоточим за първенството, а не да участваме в безсмислени мачове. Тотнъм просто е първият по-приличен отбор, който срещаме. А също така лондончани са и достатъчно глупави да се натискат за този турнир, вместо да си гледат първенството, където има какво да изгубят.
А за това дали сме несъстоятелни мога само да кажа, че последните два пъти когато играхме с Байерн, по-несъстоятелният отбор не се оказахме ние :|
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 мар 2013 00:05

Авалокитешвара написа:

И как да отпаднем, като играхме до сега само с бунаци. От Хайдук в плейофа ли да отпаднем? Или в група с Партизан и Баку?
Можеш да провериш, че изпсувах, като видях, че на 16-финала щяхме да играем с Клуж, а не с някой по-сериозен отбор, та да се съсредоточим за първенството, а не да участваме в безсмислени мачове. Тотнъм просто е първият по-приличен отбор, който срещаме. А също така лондончани са и достатъчно глупави да се натискат за този турнир, вместо да си гледат първенството, където има какво да изгубят.
А за това дали сме несъстоятелни мога само да кажа, че последните два пъти когато играхме с Байерн, по-несъстоятелният отбор не се оказахме ние :|

Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 мар 2013 00:11

Мога да поздравя bilyaletdinov, човека дори не е наш фен, ама излезе доста по-качествен от уж някои наши фенове.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 мар 2013 00:26

durex написа:Мога да поздравя bilyaletdinov, човека дори не е наш фен, ама излезе доста по-качествен от уж някои наши фенове.

Не всеки може да приема загубите бе човек . Питаш ли ми мене к'во ми беше при Дел Нери , когато Болоня идваше и ни биеше у дома , място не можех да си намеря..Всеки отбор има слаби моменти сега е ваш ред - още в началото ти казах , че скуадрата ви е изчерпана . Страма не е треньор за голям отбор .Аз загубих уважение към Интер от 2006г. , но това не ми пречи да съм обективен . Не мога да скрия , че в началото ми беше приятно да ви гледам да падате от кой ви хване , ама сега ми се иска малко от малко да си стегнете отборчето , че да имаме конкуренция ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 08 мар 2013 00:28

Абе според мен няма нужда от драми тоя турнир не е голям блян за големите отбор и се чудат как да се отърват по-бързо от него като отпаднат независимо от кой отбор .
Тоя турнир си е за нашите отбори да трупат коефициент и за отбори като Тотнъм който е реален шанс за трофей .

Така ,че за мен Интер не е толкова слаб колкото си мислят повечето хора ,но очевидно си трябва метлата лятото .

Успех за напред !
Последна промяна от A/N/C на 08 мар 2013 00:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 мар 2013 00:29

bilyaletdinov написа:
durex написа:Мога да поздравя bilyaletdinov, човека дори не е наш фен, ама излезе доста по-качествен от уж някои наши фенове.

Не всеки може да приема загубите бе човек . Питаш ли ми мене к'во ми беше при Дел Нери , когато Болоня идваше и ни биеше у дома , място не можех да си намеря..Всеки отбор има слаби моменти сега е ваш ред - още в началото ти казах , че скуадрата ви е изчерпана . Страма не е треньор за голям отбор .Аз загубих уважение към Интер от 2006г. , но това не ми пречи да съм обективен . Не мога да скрия , че в началото ми беше приятно да ви гледам да падате от кой ви хване , ама сега ми се иска малко от малко да си стегнете отборчето , че да имаме конкуренция ;)

Какво ще рече не всеки може? Ако не може, значи толкова е фен на отбора. Нали все пак монетата има две страни? Не може да си с отбора когато побеждава и тия футболисти да са най-великите и изведнъж падаме от Тотнъм, който е във формата на живота си и да оплюем всичко живо.. не става така. Чр треньора ни не става, поне към момента е ясно, ама аз нищо не мога да направя, освен в неделя 21:45 да седна отново пред тв-то и да ги подкрепям..

Върни се в “Интер”