Според информациите Манчестър Юнайтед е готов да продаде Рууни, ако получи оферта между 20 и 25 милиона паунда.
АБСУРД! Според мен сър Алекс няма да го даде за по-малко от 50 млн. С тези пари можем да вземем Бейл

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Според информациите Манчестър Юнайтед е готов да продаде Рууни, ако получи оферта между 20 и 25 милиона паунда.
t0bl3ro_bg написа:Всичко идва заради факта, че остана резерва.Юнайтед без Руни няма да е същият и обратното. Той ще завърши кариерата си при нас и ще стане поредната легенда на клуба.
Genius. написа:Крайно време е Рууни да отиде в голям отбор!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Как може да се оплаквате от съдията след като и двата ви гола са очевидно нередовни бе момчета, как ???![]()
Да не говорим, че Рафаел трябваше да бъде изгонен+дузпа, вярно е, че имаше и 100 % дузпа за вас, както и че НАНИ беше пресилено изгонен...но да искате да продължите след като не сте вкарали един нормален гол не знам...
P.P. Съгласен съм, че Реал беше по-слабия отбор в двата мача, не очаквах Жозе да бъде така надигран от САФ, просто тезата ми е, че ако УЕФА искаше да им помогне просто щеше да изгони Рафаел или да отмени гола заради очевидната засада на Перси...
kingofpop написа:Как може да се оплаквате от съдията след като и двата ви гола са очевидно нередовни бе момчета, как ???![]()
Да не говорим, че Рафаел трябваше да бъде изгонен+дузпа, вярно е, че имаше и 100 % дузпа за вас, както и че НАНИ беше пресилено изгонен...но да искате да продължите след като не сте вкарали един нормален гол не знам...
P.P. Съгласен съм, че Реал беше по-слабия отбор в двата мача, не очаквах Жозе да бъде така надигран от САФ, просто тезата ми е, че ако УЕФА искаше да им помогне просто щеше да изгони Рафаел или да отмени гола заради очевидната засада на Перси...[/color]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта