Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот vasilnv » 07 мар 2013 11:41

Според информациите Манчестър Юнайтед е готов да продаде Рууни, ако получи оферта между 20 и 25 милиона паунда.

АБСУРД! Според мен сър Алекс няма да го даде за по-малко от 50 млн. С тези пари можем да вземем Бейл 8-)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 07 мар 2013 11:47

Всичко идва заради факта, че остана резерва.Юнайтед без Руни няма да е същият и обратното. Той ще завърши кариерата си при нас и ще стане поредната легенда на клуба.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 11:50

Нистелрой, Бекъм също не вярвах, че ще бъдат продадени, но се случи :!:

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 07 мар 2013 11:53

ROONEY IS A RED. Сигурно за 10-ти път слушаме как ще го продаваме. Няма как да си помисля, че това е възможно!
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 07 мар 2013 12:00

Крайно време е Рууни да отиде в голям отбор!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 мар 2013 12:30

t0bl3ro_bg написа:Всичко идва заради факта, че остана резерва.Юнайтед без Руни няма да е същият и обратното. Той ще завърши кариерата си при нас и ще стане поредната легенда на клуба.

Аз пак си мисля ,че ще завърши кариерата си от там където е започна а именно Евертън ;)

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 07 мар 2013 12:53

Genius. написа:Крайно време е Рууни да отиде в голям отбор!

Крайно време е Силва, Туре и Агуеро да се махнат от кочината Сити. :lol: :mrgreen: :)
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 мар 2013 14:45

Как може да се оплаквате от съдията след като и двата ви гола са очевидно нередовни бе момчета, как ??? :!:

Да не говорим, че Рафаел трябваше да бъде изгонен+дузпа, вярно е, че имаше и 100 % дузпа за вас, както и че НАНИ беше пресилено изгонен...но да искате да продължите след като не сте вкарали един нормален гол не знам...

P.P. Съгласен съм, че Реал беше по-слабия отбор в двата мача, не очаквах Жозе да бъде така надигран от САФ, просто тезата ми е, че ако УЕФА искаше да им помогне просто щеше да изгони Рафаел или да отмени гола заради очевидната засада на Перси...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 14:52

kingofpop написа:Как може да се оплаквате от съдията след като и двата ви гола са очевидно нередовни бе момчета, как ??? :!:

Да не говорим, че Рафаел трябваше да бъде изгонен+дузпа, вярно е, че имаше и 100 % дузпа за вас, както и че НАНИ беше пресилено изгонен...но да искате да продължите след като не сте вкарали един нормален гол не знам...

P.P. Съгласен съм, че Реал беше по-слабия отбор в двата мача, не очаквах Жозе да бъде така надигран от САФ, просто тезата ми е, че ако УЕФА искаше да им помогне просто щеше да изгони Рафаел или да отмени гола заради очевидната засада на Перси...

Обичам ги тези разсъждения на вадене и добавяне на голове :) Тук корнер, там тъч, тънка ЗАСАДА, и т.н и т.н.......Да, не вкарахме онези положение след 75 минута. Е тогава щеше да е голям сеир за Моу и Реал! Повярвай ми, какъв щеше да е рева на Жозе и феновете! А ти като привърженик на вечния враг на белите си изключително щастлив, че продължават :P

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 мар 2013 15:01

kingofpop написа:Как може да се оплаквате от съдията след като и двата ви гола са очевидно нередовни бе момчета, как ??? :!:

P.P. Съгласен съм, че Реал беше по-слабия отбор в двата мача, не очаквах Жозе да бъде така надигран от САФ, просто тезата ми е, че ако УЕФА искаше да им помогне просто щеше да изгони Рафаел или да отмени гола заради очевидната засада на Перси...[/color]

Сър Алекс изнесе футболна лекция на Жозе Моуриньо и в двата мача,но срещу УЕФА е наистина трудно да се противопоставиш!
Тенденциите срещу английските отбори не са от вчера или днес и след Барселона,явно Уефа си намери нов помазаник в лицето на Реал Мадрид.

пп:А относно последното изречение...бих те посъветвал първо,да се запознаеш добре с футболния правилник,и едва след това да коментираш каквото и да било ;)

Върни се в “Манчестър Ю”