Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2013 20:20

didayyord написа:
GOLEADOR написа:Ако някой е спечелил нечестно търг,има съд и там ясно се вижда кой,как и защо е спечелил дадения лот.Законите трябва да се спазват иначе настава анархия .
П.П.
Не е нужно да увърташ,за да защитиш някой който се опитва да ни манипулира

Боже, колко сте повърхностни. Какъв съд бе момче, аз ти казвам, че държавата ги дисквалифицира по един или друг начин, поствяйки условия които са непосилни, ако не си мастит милионер, почти милиардер. И тука някой каза "ами то това не е лошо, трябва да има ресурс, за да прави магистрала, не може малките фирми да го правят, те нямат пари". Да де, ама накрая какво излезе, малките фирми финансираха и направиха магистралата, а тоя с ресурсите, не даде и лев, обаче взе бая. А тия фирмички сега ще го съдат, няколко години, а през това време лихвите по кредитите които са теглили, за да направят магистралата, ще ги докарат до просешка тояга и ще напълнят страната с още безработни, след неизбежните им фалити.

Повърхностно е,че за теб е нормално,ако аз не ти платя за извършена работа,да обвиниш за това ББ.ОК,идват избори и кампанията за тях започна,но когато лъжеш и манипулираш това само отвращава хората и с нищо не помагаш на партията която симпатизираш.
П.П.
Ако аз съм повърхностен,как ще наречеш човек който е изрекъл следните думи:
"Мили приятели, моя милост е крайно разтревожен! Боко не си е платил за участъци от магистралите! С какви пари ще плащаме "масрафа", да му се не види? "

Ако аз не се хвана на тези думи съм повърхностен,а ако се хвана?Ако повярвам на една лъжа какъв съм?Ако ти защитаваш съзнателно лъжльото какъв си?
Не е нужно да ми отговаряш,въпроса е ретортичен.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 06 мар 2013 20:48

GOLEADOR написа:
didayyord написа:
GOLEADOR написа:Ако някой е спечелил нечестно търг,има съд и там ясно се вижда кой,как и защо е спечелил дадения лот.Законите трябва да се спазват иначе настава анархия .
П.П.
Не е нужно да увърташ,за да защитиш някой който се опитва да ни манипулира

Боже, колко сте повърхностни. Какъв съд бе момче, аз ти казвам, че държавата ги дисквалифицира по един или друг начин, поствяйки условия които са непосилни, ако не си мастит милионер, почти милиардер. И тука някой каза "ами то това не е лошо, трябва да има ресурс, за да прави магистрала, не може малките фирми да го правят, те нямат пари". Да де, ама накрая какво излезе, малките фирми финансираха и направиха магистралата, а тоя с ресурсите, не даде и лев, обаче взе бая. А тия фирмички сега ще го съдат, няколко години, а през това време лихвите по кредитите които са теглили, за да направят магистралата, ще ги докарат до просешка тояга и ще напълнят страната с още безработни, след неизбежните им фалити.

Повърхностно е,че за теб е нормално,ако аз не ти платя за извършена работа,да обвиниш за това ББ.ОК,идват избори и кампанията за тях започна,но когато лъжеш и манипулираш това само отвращава хората и с нищо не помагаш на партията която симпатизираш.
П.П.
Ако аз съм повърхностен,как ще наречеш човек който е изрекъл следните думи:
"Мили приятели, моя милост е крайно разтревожен! Боко не си е платил за участъци от магистралите! С какви пари ще плащаме "масрафа", да му се не види? "

Ако аз не се хвана на тези думи съм повърхностен,а ако се хвана?Ако повярвам на една лъжа какъв съм?Ако ти защитаваш съзнателно лъжльото какъв си?
Не е нужно да ми отговаряш,въпроса е ретортичен.

Никъде не съм казал, че държавата не е платила на изпълнителя. Недей да ми приписваш думи които не съм казал. Какво ще стане според теб с тези фирмички, които не са си взели парите от изпълнителя и няма и да си ги вземат. Не е нужно да ми отговаряш,въпроса е ретортичен.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 мар 2013 20:57

W84me написа:Няма как да съм доволен. Човек може да си изгради мнение за управляващите, само от една новинарска емисия. Новините днес са следните :
-Охранител застреля момче от упор!
-Двама пребиха до смърт бременно момиче!
-Отвлякоха 10-годишно момиче!
-17-годишен убил свой връстник, защото не му платил за марихуаната!
-500 човека, само в Кърджали, не са получавали възнагражденията си от половин година!

Няма нормален човек, който да е доволен от тези събития, а те са следствие от управлението на страната.

И как което и да е правителство би прекратило подобни неща?
Аз мога да изброя много повече престъпления случили се при предишни правителства и то знакови с много голяма обществена значимост, но е безсмислено. Само ще кажа, че битови престъпления е имало винаги и ще има и занапред, но знаковите престъпления като отвличанията и убийствата, през последните години намаляха изключително много. Явно точно това е причината престъпните групировки да се активизират и направят всичко възможно това правителство да падне, тъй като са притиснати до стената, като същото важи и за техните покровители от БСП, ДПС и подчинените им служби.
В момента мафията се опитва да си върне държавата и да я подчини, както беше преди години и борбата ще е много жестока и безскрупулна, като ролята на народа ще бъде от изключително значение, кой ще я спечели и как ще вървим занапред.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2013 21:00

didayyord написа:[Никъде не съм казал, че държавата не е платила на изпълнителя. Недей да ми приписваш думи които не съм казал. Какво ще стане според теб с тези фирмички, които не са си взели парите от изпълнителя и няма и да си ги вземат. Не е нужно да ми отговаряш,въпроса е ретортичен."

Отговора на въпроса ти е ясен-съдиш фирмата която не си е изпълнила договора.Направо не мога да повярвам,че ми задаваш такъв въпрос.И как реши,че тези фирмички няма да си вземат парите?Няма съд който да не им присъди делото в тяхна полза!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 06 мар 2013 21:18

GOLEADOR написа:
didayyord написа:[Никъде не съм казал, че държавата не е платила на изпълнителя. Недей да ми приписваш думи които не съм казал. Какво ще стане според теб с тези фирмички, които не са си взели парите от изпълнителя и няма и да си ги вземат. Не е нужно да ми отговаряш,въпроса е ретортичен."

Отговора на въпроса ти е ясен-съдиш фирмата която не си е изпълнила договора.Направо не мога да повярвам,че ми задаваш такъв въпрос.И как реши,че тези фирмички няма да си вземат парите?Няма съд който да не им присъди делото в тяхна полза!

Сигурно е така. Но докато го осъди на всички възможни изнстанции, ще минат години, а през това време фирмичките ще фалират, защото са теглили кредити, за да финансират магистралата. банките няма да им спрат кредитите, няма да ги чакат, няма да им махнат лихвите, защото Васил Божков не им е платил. И когато след две-три години го осъдят вече ще твърде късно.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 06 мар 2013 21:34

Как можахте да ме изкарате лъжец, колега? Казах, че Боко не е платил на тези, които са построили магистралата. Прочетете какво съм писал и след това ми становище. Греша ли? Боко прибра парите от магистралата посредством обръча от правилните фирми, начело с пройдохата с прякор "Черепа"! Само аз ли знам това? Не мисля така. А хората, които си износиха изкопната и асфалтополагаща механизация, пречупиха осите на Татрите и душите на трудоваците си, както и ипотекираха каквото им е останало за ипотекиране, за да държат шепата служители, които още на са съкратени, в офисите си... тези люде няма да получат нищичко, а спасиха Боко от тотален крах сред най-верните му почитатели, като не спряха да работят по така бленуваните магистрали, дори когато усетиха накъде духа вятъра. За това, колега, сега ми отговорете. Лъжа ли?
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2013 21:45

didayyord написа:
GOLEADOR написа:

Сигурно е така. Но докато го осъди на всички възможни изнстанции, ще минат години, а през това време фирмичките ще фалират, защото са теглили кредити, за да финансират магистралата. банките няма да им спрат кредитите, няма да ги чакат, няма да им махнат лихвите, защото Васил Божков не им е платил. И когато след две-три години го осъдят вече ще твърде късно.

Съда е мястото където се решават тези спорове.Ако тази фирма не плаща,то тя няма да може да изпълни задълженията си и към държавата,а там прошка няма.Разбира се,ако Божков не се е заиграл с ДПС и БСП и те не са му обещали политически чадър.Но и в двата случая,фирмите трябва да съдят неизрядния платец!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 06 мар 2013 21:52

GOLEADOR написа:
didayyord написа:
GOLEADOR написа:

Съда е мястото където се решават тези спорове.Ако тази фирма не плаща,то тя няма да може да изпълни задълженията си и към държавата,а там прошка няма.Разбира се,ако Божков не се е заиграл с ДПС и БСП и те не са му обещали политически чадър.Но и в двата случая,фирмите трябва да съдят неизрядния платец!

А не може ли да се заиграл с ГЕРБ за политически чадър, или те такива неща не правят ;) Ами те ще го съдят, ама докато го осъдят вече ще са фалирали, а работниците им ще са на борсата.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2013 21:59

Опита да се сатанизира ББ е впечатляващ,но да се твърди,че той прибира парите от магистралата е нелепо.Има търгове които са спечелени от дадена фирма и ако тя (фирмата) бе взела лотовете по втория начин,другите участници щяха да я разкостят в съда.Всички знаем,че процедурите по които се провеждат търговете са европейски и контрола над тях е железен.И пак повтарям за 100 път,който е виновен трябва да отговаря за делата си и лично да търпи последствията от тях.Ако Черепа е виновен,да го съдят!За мен е недопустимо да знаеш кой е злосторника и въпреки това да вмениш вината други му.С какво тогава ти си по-добър от Черепа?Освен,че Божков е излъгал няколко фирми с 20 милиона лв.,а ти няколко души в един форум.Като махнем размаха и размера,сте едни и същи!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2013 22:03

didayyord написа:[А не може ли да се заиграл с ГЕРБ за политически чадър, или те такива неща не правят ;) Ами те ще го съдят, ама докато го осъдят вече ще са фалирали, а работниците им ще са на борсата.][/b]

Да го дават на съд и да видим дали ще има чадър за Божков.Нали аз това повтарям от 2 часа насам.

Върни се в “Свободна зона”