didayyord написа:GOLEADOR написа:Ако някой е спечелил нечестно търг,има съд и там ясно се вижда кой,как и защо е спечелил дадения лот.Законите трябва да се спазват иначе настава анархия .
П.П.
Не е нужно да увърташ,за да защитиш някой който се опитва да ни манипулира
Боже, колко сте повърхностни. Какъв съд бе момче, аз ти казвам, че държавата ги дисквалифицира по един или друг начин, поствяйки условия които са непосилни, ако не си мастит милионер, почти милиардер. И тука някой каза "ами то това не е лошо, трябва да има ресурс, за да прави магистрала, не може малките фирми да го правят, те нямат пари". Да де, ама накрая какво излезе, малките фирми финансираха и направиха магистралата, а тоя с ресурсите, не даде и лев, обаче взе бая. А тия фирмички сега ще го съдат, няколко години, а през това време лихвите по кредитите които са теглили, за да направят магистралата, ще ги докарат до просешка тояга и ще напълнят страната с още безработни, след неизбежните им фалити.
Повърхностно е,че за теб е нормално,ако аз не ти платя за извършена работа,да обвиниш за това ББ.ОК,идват избори и кампанията за тях започна,но когато лъжеш и манипулираш това само отвращава хората и с нищо не помагаш на партията която симпатизираш.
П.П.
Ако аз съм повърхностен,как ще наречеш човек който е изрекъл следните думи:
"Мили приятели, моя милост е крайно разтревожен! Боко не си е платил за участъци от магистралите! С какви пари ще плащаме "масрафа", да му се не види? "
Ако аз не се хвана на тези думи съм повърхностен,а ако се хвана?Ако повярвам на една лъжа какъв съм?Ако ти защитаваш съзнателно лъжльото какъв си?
Не е нужно да ми отговаряш,въпроса е ретортичен.