vaskonti написа:Така ли? Защо ми се стори, че си недоволен, че тук ти удържат няма и 30% от заплатата? Ами стани мениджър в прилична фирма и ще взимаш 2500лв+кола+лаптоп! Какъв ти е проблемът? А с 2500лв тук ще си като в Норвегия с 5000 евро, даже ще си още по-добре защото тук едно кафе ти е 1.50 в първата кръчма, там ти е 5 евро. Останалите цени са с подобно съотношение, а за цените на имотите да не отваряме дума, защото с една и съща сума тук ще си купиш мезонет, а там гарсониера.
Недоволен съм, защото срещу 230 лева, който ми вземат на месец не ми предлагат нищо. Здравеопазването никакво го няма, нямаме сигурност в собствените си домове, по улиците е пълно с клошари, живеем в мизерия! Колко свободни места за мениджъри на големи фирми има в България? В Норвегия СРЕДНАТА заплата е 5000 евро, това означава, че доста хора реално взимат тези пари. Според теб колко хора в България вземат дори 400 евро? Не се опитвай да сравняваш стандарта на живот в двете държави, цената на едно кафе не е най-важното нещо.