volf написа:terata написа:Вие сте ебати сектантите обаче:) И никой, никой не пожела да ми отговори на онзи въпрос, който го написах 5 пъти. Защо бе момчета? Неудобно ли ви е от нещо?
И оня с магарето, къде ми обяснява, как само другите търсели конспирации със съдии... алоуу, я виж горе кво съм постнал и тогава коментирай, кой търси конспирации. Че във всеки един международен мач на "страшилището" Лудогорец се оказва, че съдията им е отрязал главите. Ама там не свирят Таско, Ники Йорданов и останалите ви подлоги и логично не може да биете. Трудно се преодолява този навик, ама ще се научите...по-болезнения начин. Питайте феновете на Литекс.
Като фен на добрия футбол съм бил и фен на Левски, но от пвече от 20 години назад не са ми давали повод да остана такъв.
Пиша за онова което виждам ясно и с пълното съзнание, че разполагам с всички факти да го подкрепя.
Фактите са:
- статистика
- резултати
- класиране
- ....
Виждам всичко така, както го виждате и Вие, но не го пречупвам през призмата на обречения до гроб на клубната принадлежност фен.
През тази призма не само гореизброените съдии, а и останалите свирят в полза на практикуващия най-качествен футбол тим. Ако се съмнявате върнете се към сторията, към която толкова често се обръщате заради липса на самочувствие и достойнства сега.
Правилата винаги са от полза за по- добрите, а спазването им ги превръща в победители.
"Оня с магарето" е виждал и добро и лошо!
Днес доброто е Лудогорец!
Аха, ясно. Още един от верните "фенове". Очаквам след някоя и друга година вече да си я от Литекс, я от ЦСКА.

Значи според фактите ...
- статистика
- резултати
- класиране
... си избираме и клубната принадлежност за съответния сезон. Хитро