XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 2:0

Мнениеот terata » 05 мар 2013 17:51

volf написа:
terata написа:Вие сте ебати сектантите обаче:) И никой, никой не пожела да ми отговори на онзи въпрос, който го написах 5 пъти. Защо бе момчета? Неудобно ли ви е от нещо?

И оня с магарето, къде ми обяснява, как само другите търсели конспирации със съдии... алоуу, я виж горе кво съм постнал и тогава коментирай, кой търси конспирации. Че във всеки един международен мач на "страшилището" Лудогорец се оказва, че съдията им е отрязал главите. Ама там не свирят Таско, Ники Йорданов и останалите ви подлоги и логично не може да биете. Трудно се преодолява този навик, ама ще се научите...по-болезнения начин. Питайте феновете на Литекс.

Като фен на добрия футбол съм бил и фен на Левски, но от пвече от 20 години назад не са ми давали повод да остана такъв.
Пиша за онова което виждам ясно и с пълното съзнание, че разполагам с всички факти да го подкрепя.
Фактите са:
- статистика
- резултати
- класиране
- ....
Виждам всичко така, както го виждате и Вие, но не го пречупвам през призмата на обречения до гроб на клубната принадлежност фен.
През тази призма не само гореизброените съдии, а и останалите свирят в полза на практикуващия най-качествен футбол тим. Ако се съмнявате върнете се към сторията, към която толкова често се обръщате заради липса на самочувствие и достойнства сега.
Правилата винаги са от полза за по- добрите, а спазването им ги превръща в победители.
"Оня с магарето" е виждал и добро и лошо!
Днес доброто е Лудогорец!

Аха, ясно. Още един от верните "фенове". Очаквам след някоя и друга година вече да си я от Литекс, я от ЦСКА. :oops:

Значи според фактите ...
- статистика
- резултати
- класиране
... си избираме и клубната принадлежност за съответния сезон. Хитро ;) Нема лабаво при вас

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 17:53

volf написа:
terata написа:Вие сте ебати сектантите обаче:) И никой, никой не пожела да ми отговори на онзи въпрос, който го написах 5 пъти. Защо бе момчета? Неудобно ли ви е от нещо?

И оня с магарето, къде ми обяснява, как само другите търсели конспирации със съдии... алоуу, я виж горе кво съм постнал и тогава коментирай, кой търси конспирации. Че във всеки един международен мач на "страшилището" Лудогорец се оказва, че съдията им е отрязал главите. Ама там не свирят Таско, Ники Йорданов и останалите ви подлоги и логично не може да биете. Трудно се преодолява този навик, ама ще се научите...по-болезнения начин. Питайте феновете на Литекс.

Като фен на добрия футбол съм бил и фен на Левски, но от пвече от 20 години назад не са ми давали повод да остана такъв.
Пиша за онова което виждам ясно и с пълното съзнание, че разполагам с всички факти да го подкрепя.
Фактите са:
- статистика
- резултати
- класиране
- ....
Виждам всичко така, както го виждате и Вие, но не го пречупвам през призмата на обречения до гроб на клубната принадлежност фен.
През тази призма не само гореизброените съдии, а и останалите свирят в полза на практикуващия най-качествен футбол тим. Ако се съмнявате върнете се към сторията, към която толкова често се обръщате заради липса на самочувствие и достойнства сега.
Правилата винаги са от полза за по- добрите, а спазването им ги превръща в победители.

Абсолютно пристрастно мнение!Какво Левски не ти ли хареса поне в един мач,примерно с Шалке или Киево?Дори и на мен ми харесаха!Ма нали тук ти се кефят много и говориш с дълбоки слова!20 години Левски не са ти дали повод да гледаш хубав футбол :o интересно тогава какво точно ти харесва в разградчани?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 17:55

terata написа:
volf написа:

Фактите са:
- статистика
- резултати
- класиране
- ....

Аха, ясно. Още един от верните "фенове". Очаквам след някоя и друга година вече да си я от Литекс, я от ЦСКА. :oops:

Значи според фактите ...
- статистика
- резултати
- класиране
... си избираме и клубната принадлежност за съответния сезон. Хитро ;) Нема лабаво при вас

Бил си е ваш,взимайте си го!Не ни го пробутвай този "верен" фен,а и той е фен на красивия футбол,какво ще прави при нас?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2013 18:14

BRF написа:Бил си е ваш,взимайте си го!Не ни го пробутвай този "верен" фен,а и той е фен на красивия футбол,какво ще прави при нас?

А не мерси. Такива нещем. А и ние не играем добре. Ко да праи при нас. Нали трябва и "красив" футбол да практикуваме. Гледам Литекс-а доста добре играят тази година. Ако Лудогорец не станат шампиони този сезон, предполагам, че от другия вече ще е фен на тима от Ловеч.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 мар 2013 18:35

Terata i BRF...напълниха темата с излишен спам...

А доколото за фаула...някой бе споменал Голубович и фаула срещу него за 1;1 с Динамо Загреб. Класически фаул - нападателя му дръпна ръката и той изтърва топката.. Е и ? Съдията не свири, а и самия Голубович си е виновен, че не излезе решително и готов да отнесе нападателя ако трябва !!. Така беше и с Морето, докато Генчев веднага се засили към топката Сашко Александровсе чудеше какво да прави..да се наведе ли, да скочи ли ?..За мен са абсолютно аналогични ситуациите !!
Щом в МЕЖДУНАРОДЕН мач, считат че това не фаул..не виждам какво Джугански се праска !
Ако смятате че сега има фаул и е ОЩЕТЕН Черно море, следва че и Лудогорец е бил ощетен в мача с Динамо, ама не чух някой да го каже това , а се рИве..само ако е в полза на Лудогорец !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 05 мар 2013 19:20

BRF написа:
terata написа:
volf написа:

Фактите са:
- статистика
- резултати
- класиране
- ....

Значи според фактите ...
- статистика
- резултати
- класиране

Бил си е ваш,взимайте си го!Не ни го пробутвай този "верен" фен,а и той е фен на красивия футбол,какво ще прави при нас?

Извинявам се на феновете на Лудогорец и на онези които знаят че тази полемика не е по темата, но се чувствам длъжен да отговоря!
Бил съм фен на Левски и Етър. Подкрепял съм ЦСКА в мачовете им с Баерн и Ливърпул на стадиона.
Фен съм на Лудогорец и Литекс поради изяснени вече причини.
Фен съм на Черноморец и Нефтохимик свързано с желанието ми да гледам подобен футнбол и в Бургас.
Нямам никакви скруполи около тези си пристрастия - не съм вманиачен и тесногръд. Това ми помага да виждам нещата от всичките им страни.
Съотнесено към живота това едва ли е неудачно, тъй като пред мен почти не останаха предизвикателства, освен да помагам на хората които съм създал.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2013 20:32

Бахти глупостите дето изчетох тука. :o
tsonpen,приятелю,картинката която си качил е избирателна. Никой не е казал,че няма спорни положения. Ама къде ви е картинката от гола ??? :roll: Може да си качвате всякви снимки и да искате дузпи,фаулове,тъчове,греди,корнери.....всичко. Една ситуация реши мача. И тя не е спорна само за вас и за "оня с магарето". ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 мар 2013 20:40

Тоя па решила мача .... значи не си гледал със сигурност ! :mrgreen:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2013 20:54

subzero написа:Бахти глупостите дето изчетох тука. :o
tsonpen,приятелю,картинката която си качил е избирателна. Никой не е казал,че няма спорни положения. Ама къде ви е картинката от гола ??? :roll: Може да си качвате всякви снимки и да искате дузпи,фаулове,тъчове,греди,корнери.....всичко. Една ситуация реши мача. И тя не е спорна само за вас и за "оня с магарето". ;)

Какво значи избирателна картинка? Това е най-интересната, която намерих и единствена със заснето нарушение. Това е нарушение, което е доста по-сериозно от това, което се чепка по медиите. Но е минало между капките. Това идва да покаже, че истината не е толкова "лесна" и еднозначна, колкото някои си мислят.
Прав е Ивайло. Явно не си гледал мача за да твърдиш, че една ситуация е решила всичко. Нямаш и достатъчно познания по играта на Лудогорец за да знаеш как обикновено се развиват срещите.
Неприятно впечатление прави, че нападате volf само защото вижда хубави неща в Лудогорец. А дали на вас не ви пречи нещо за да ги видите? Дори треньори на други отбори са казвали неведнъж, че в момента Лудогорец е най-качественият отбор в България.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 05 мар 2013 21:29

subzero написа:Бахти глупостите дето изчетох тука. :o

Като си рекъл за "оня с магарето", мисля че на теб в момента, в предвид играта на Черноморец в неделя, по-удачно би ти стояла една цаца, отколкото тая акула, дето си я изтипосъл на аватара си. Шега колега, нищо лично, не е нужно само да се заяждаме :)

Върни се в “Лудогорец”