deko78 написа:Ами колега,карай Голф от 5 нагоре и ще го оцениш!Лексуса ще ти се стори като руски прототип .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
deko78 написа:Ами колега,карай Голф от 5 нагоре и ще го оцениш!Лексуса ще ти се стори като руски прототип .
от venger на 04 Мар 2013 21:35
Ivo-Chernomoretz написа:Аз смятам лятото да си купувам голф 4Някой мнение а-у
Браво на седмицата, ще искам да ми купят за служебни заслуги!
Офтопик:
Нали знаеш, колата си е на късмет.Имам 2 и 3, харесва ми и четвъртата версия, а сега много се кара. Хубаво е да се допиташ до някой с много опит зад волана и с достатъчно технически опит. Не чети по форуми, защото всеки си има свое мнение и ще ти изкара от сто кладенеца вода за своята си марка. Прекръстваш се, взимаш, караш си колицата и се грижиш за нея. И ще ти се отплати, сигурен съм.
talpata написа:от venger на 04 Мар 2013 21:35
Ivo-Chernomoretz написа:Аз смятам лятото да си купувам голф 4Някой мнение а-у
Браво на седмицата, ще искам да ми купят за служебни заслуги!
Офтопик:
Нали знаеш, колата си е на късмет.Имам 2 и 3, харесва ми и четвъртата версия, а сега много се кара. Хубаво е да се допиташ до някой с много опит зад волана и с достатъчно технически опит. Не чети по форуми, защото всеки си има свое мнение и ще ти изкара от сто кладенеца вода за своята си марка. Прекръстваш се, взимаш, караш си колицата и се грижиш за нея. И ще ти се отплати, сигурен съм.
Да,на късмет е но само ако си купуваш втора ръка.Ако купуваш нова 99% няма да имаш проблеми 4-5 години с която и да е кола,още по вече ако са Мерцедес,БМВ или японска.
ntodorov написа:Kолкото класации има - толкова коли на годината ще има.
Несериозни са тези класации. Каква е базата им - изминати километри, безпроблемност, надеждност, визия, технология или ...платена реклама.
[offtopic]Истината е, че автомобило- производството е една ниша, в която ресурсите се изчерпват.
Всичко се върти в кръг и на практика се обслужват само комерсиални интереси на производителите.
Когато някой говори за марка автомобили - ВЕЧЕ да не се подвежда по емблемите.
Всичко е глобализирано. От един завод излизат агрегати за поне 6 марки автомобили. Примери - бол.
Аз съм фен на съвременните дизели и примера, който ще дам е с тази насоченост:
ФИАТ вграждат своите двигатели 1.3 Мjet в Опел, Сузуки , 1.9 Мjet в Опел зафира, Вектра, Suzuki
Рено вграждат свои двигатели 1.9 DCi ( Примера), 1,5 ДЦИ в Дачия, Нисан, Ноут
Пежо и Ситроен вграждат 2.0 HDI в много модели ( Форд, Фиат Улис), 1.6 HDI във Форд.
Форд и Волво вече се различават само в емблемите и решетките.
Всеки сам да преценя, какво да си купува, но водещото и най-рационално е да не робуваме на марки. Автомобилите отдавна не са това, което са...
И нещо за ВАГ групата. Нямат лоши коли. Напротив, но признаха нерационалността на помпа-дюзата и цели 11 години след ФИАТ груп, респективно Алфа Ромео 156 1.9JTD вкараха CR мотори в масовото си производство...Гат жабарите вече пуснаха на пазара Multiair двигател.
Българинът е нерационален и полягва на общото правило. Колкото по-скъпо-толкова по-квалитетно. Нищо, че тумбака ни е гол.[/offtopic]
saffron написа:Супер яка е Голф 7 ! Пред немската машина нищо не важи! Когато народната кола е била измислена , Лексъс и всякви други смазаняшки марки въобще не са били планирани!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Лексуса си е ЛексусСтига сте спорили за глупости.Да не говорим,че е друг клас автомобил и няма база за сравнение с Голфа
Lyubaka01 написа:CTAHKO написа:Лексуса си е ЛексусСтига сте спорили за глупости.Да не говорим,че е друг клас автомобил и няма база за сравнение с Голфа
Именно. И затова изхвърляния от рода на "тая и тая кола е най-добрата, всички други са боклуци" са меко казано несериозни...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта