Bartolomej написа:Акаунт
нещо се бъркаш Крум Стоянов е на 20 години сега гледах в досието му
Крум е малък, затова и Херо го пази досега, но момчето е зле с техниката при получаване на топката.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bartolomej написа:Акаунт
Bartolomej написа:k.dimitrov написа:Bartolomej написа:k.dimitrov написа:Владо, а Венко, Гошо, Крум какви са.
Само Венко е бургазлийче
А Милчо какъв е?
ми милчо е от ямболско![]()
рони е от Бургас .. ма не е това целта на писаниците ни
Искам си Акаунта написа:Bartolomej написа:Стига с тва Милчо , та Милчо
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .
Стига с това - малки са още . Мауриньо да не е по-прост че хвърли 19 годишния Рафаел Варан срещу Барса . При това на пост където трябваше да спира Меси и компания ... Като го гледах това момче в крехка възраст така се притесни от именитите си съперници ... че чак отбеляза гол .
[/center]k.dimitrov написа:Bartolomej написа:Акаунт
Крум е малък, затова и Херо го пази досега, но момчето е зле с техниката при получаване на топката.
[/center]subzero написа:Искам си Акаунта написа:Bartolomej написа:Стига с тва Милчо , та Милчо
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .
Стига с това - малки са още . Мауриньо да не е по-прост че хвърли 19 годишния Рафаел Варан срещу Барса . При това на пост където трябваше да спира Меси и компания ... Като го гледах това момче в крехка възраст така се притесни от именитите си съперници ... че чак отбеляза гол .
Честно ли сравняваш Реал с Черноморец???Поласкан съм.
![]()
Всъщност тоз Варан не го знам кой е,ама съм убеден че е в пъти по-добър от всеки наш национал,да не говорим за Милчо.
А иначе съм съгласен,че след 0:2 Херо трябваше да пусне малките. Просто сравнението е нелепо.
k.dimitrov написа:subzero написа:Искам си Акаунта написа:Bartolomej написа:Стига с тва Милчо , та Милчо
Честно ли сравняваш Реал с Черноморец???Поласкан съм.
![]()
Всъщност тоз Варан не го знам кой е,ама съм убеден че е в пъти по-добър от всеки наш национал,да не говорим за Милчо.
А иначе съм съгласен,че след 0:2 Херо трябваше да пусне малките. Просто сравнението е нелепо.
Данчо, не съм сигурен, но Милчо го нямаше сред резервите. Станислав щеше да влезе накрая, ако бяхме отбелязали гол и повели в резултата, защото умее да пази топката и да бави играта.
[/center]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
k.dimitrov написа:Данчо, не съм сигурен, но Милчо го нямаше сред резервите. Станислав щеше да влезе накрая, ако бяхме отбелязали гол и повели в резултата, защото умее да пази топката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта