Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 20:49

Bartolomej написа:Акаунт
нещо се бъркаш Крум Стоянов е на 20 години сега гледах в досието му

Крум е малък, затова и Херо го пази досега, но момчето е зле с техниката при получаване на топката.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 20:51

Bartolomej написа:
k.dimitrov написа:
Bartolomej написа:
k.dimitrov написа:Владо, а Венко, Гошо, Крум какви са.

Само Венко е бургазлийче :)

А Милчо какъв е?

ми милчо е от ямболско :?
рони е от Бургас .. ма не е това целта на писаниците ни :)

Значи колкото Милчо е бургазлийче, толкова са и Гошо, и Крум. Владо имаше предвид, че като са бургазлийчета няма да лягат и да дават мача.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 мар 2013 20:55

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:Стига с тва Милчо , та Милчо
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .

Стига с това - малки са още . Мауриньо да не е по-прост че хвърли 19 годишния Рафаел Варан срещу Барса . При това на пост където трябваше да спира Меси и компания ... Като го гледах това момче в крехка възраст така се притесни от именитите си съперници ... че чак отбеляза гол .

Честно ли сравняваш Реал с Черноморец??? :o Поласкан съм. ;)
Всъщност тоз Варан не го знам кой е,ама съм убеден че е в пъти по-добър от всеки наш национал,да не говорим за Милчо.
А иначе съм съгласен,че след 0:2 Херо трябваше да пусне малките. Просто сравнението е нелепо.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 мар 2013 20:56

k.dimitrov написа:
Bartolomej написа:Акаунт
нещо се бъркаш Крум Стоянов е на 20 години сега гледах в досието му

Крум е малък, затова и Херо го пази досега, но момчето е зле с техниката при получаване на топката.

Момчето е зле отвсякъде. Надявам се да ме опровергае,както го направи Венко. :)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 21:00

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .

Стига с това - малки са още . Мауриньо да не е по-прост че хвърли 19 годишния Рафаел Варан срещу Барса . При това на пост където трябваше да спира Меси и компания ... Като го гледах това момче в крехка възраст така се притесни от именитите си съперници ... че чак отбеляза гол .

Всъщност тоз Варан не го знам кой е,ама съм убеден че е в пъти по-добър от всеки наш национал,да не говорим за Милчо.
А иначе съм съгласен,че след 0:2 Херо трябваше да пусне малките. Просто сравнението е нелепо.

Данчо, не съм сигурен, но Милчо го нямаше сред резервите. Станислав щеше да влезе накрая, ако бяхме отбелязали гол и повели в резултата, защото умее да пази топката и да бави играта.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 04 мар 2013 21:03

Абе да се молим Уатара , Фо-поре , Паланков да са на линия за ЦСКА .. Дано и Янис Юсеф да е титуляр , а Лорис Арно не го знам дали е готов

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 мар 2013 21:05

k.dimitrov написа:
subzero написа:
Искам си Акаунта написа:

Данчо, не съм сигурен, но Милчо го нямаше сред резервите. Станислав щеше да влезе накрая, ако бяхме отбелязали гол и повели в резултата, защото умее да пази топката и да бави играта.

И аз не съм сигурен,но мисля че беше в резервите. Аз винаги съм твърдял,че малките не са готови за отговорни мачове,но при загубен мач трябвашеда поиграят.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 мар 2013 21:05

Напълно съм сагласен с това което е написал Ники.Днес го изгледах мача пак на спокойствие,и да ви кажа честно до гола на Левски стояхме добре.На стадиона ми се стори че бяхме пълна трагедия.Общо взето се получи нещо като миналата година в Пловдив срещу Локото.При първия гол Траян беше хванат в крачка и се опита с просягане да избие топката и затова Карвальо се освободи толкова лесно.При втория гол грешка на двамата защитника и топване на топката пред Тяната.И като прибавим че в този мач нямахме играчи които да задържат топката да направят пробив и липсата на класен нападател,ето ви резултата.Малко и малшанс ако беше влязло това на Балтанов май беше,по съвсем друг начин щеше да се развие мача.Не винаги се побеждава има и такива мачове.След някой друг кръг ще изглеждаме много по добре и съм сигурен.Есента почнахме по същия начин.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 21:06

милчо загряваше отстрани второто полудреме , за тва и се развикахме по едно време да влаза .
на 20 години ако некой от тях стане безгрешен футболист отдавна няма да е в България
пполека лека ще станат футболисти под строгия поглед на Херо
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 04 мар 2013 21:06

k.dimitrov написа:Данчо, не съм сигурен, но Милчо го нямаше сред резервите. Станислав щеше да влезе накрая, ако бяхме отбелязали гол и повели в резултата, защото умее да пази топката.

По тв го обявиха сред резервите,спортните сайтове също.http://www.novsport.com/news504841_1.html Всички офанзивни футболисти,с които разполагаме бяха на пейката с изключение на Преслав :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”