Има ли смисъл да коментирам?????? Въртим се в центрофугата вече 5-та година при Титан. Аз лая, вия, муча срещу тия боклуци скапани, долни може би от 3 поне. Копаем надолу, копаем и края му се не вижда... На мен ми писна от наивници, от лековерни хора, които чакат всеки трансферен период, за да се регистрира поредната треньорска смяна и да се направи поредната селекция, изпълнени с някакъв извратен оптимизъм. Но това е защото на мен ми е пределно ясно, че дори и ЦСКА в един момент да тръгне и да нацели някаква вакса, както беше при Стойчо миналия пролетен сезон, после гадните боклуци ще сринат отново всичко и отново ще се започне отначало. Помните ли миналия сезон как през зимата разпродадоха звездите на отбора, а имахме огромен шанс за титла. Върха на простотията беше, че продадоха за жълти стотинки на Динамо Платини. А накрая обвиниха Стойчо, че не е взел титлата. Не цнам какво трябва да стане за да се изметат боклуците от ЦСКА. Със сигурност при управление Герб това няма да стане. Видяхте ли на един от протестите в подкрепа на Буда кой беше отишъл лично на митинга

Между другото и организации като Тим също подкрепиха премиера. Много чудно защо. Комунистите са същите боклуци, но при тях може би най-после Титан ще бъдат натиснати да си ходят. Последните години при Томов и Титан в ЦСКА мисля, че ще останат като най-черните в историята на клуба.
Относно мача с Литекс се видя, че липсва един конструктивен халф като Маркиньос. Чудно защо не го взеха след като той им дойде на тепсия и сам им се предложи. Сега не знам дали вече е подписал с някой отбор или не е. Но всъщност и с Маркиньос и без него все тая. Ако още преди 1 или дори 2 години клубът беше изпаднал във В група по примера на Ботев плд, сега вече щяхме да сме в Б или дори в А групата. Всички викат ти си луд, ЦСКА не е за в група или за Б. Обаче само си представете какъв уникален кеф щеше да е да гледаме тима в Б груупата да кажем с наши си юноши, без корпоративни намеси и интереси в отбора, точно както е в един истински, неподправен отбор. Аз лично щях да се счупя от кеф да гледам развитието на младите момчета и изобщо как тимът се изгражда наново но на здрави и реални основи. Как се изграждат нови терени и база за юношите и първия отбор и т.н. с честни, млади и истински цесекари в треньорския щаб
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]