16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Мнениеот memnto » 03 мар 2013 17:19

Дадоха 7 дни на Йешич да докаже, че става за треньор на ЦСКА
Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич остава на своя пост, въпреки вчерашната срамна домакинска загуба с 0:2 от детската градина на Литекс. След срещата, в която армейците трудно връзваха дори два точни паса, се появиха информации, че сърбинът ще бъде уволнен и армейците ще имат нов наставник още срещу Черноморец. В крайна сметка това няма да се случи и Йешич ще продължи да заема този пост и ще води ЦСКА срещу акулите.

Ако обаче ЦСКА не спечели трите точки срещу Черноморец, бъдещето на Йешич в клуба изобщо няма да е сигурно.

Бях прав горе долу. :roll:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2013 17:46

memnto написа:
Дадоха 7 дни на Йешич да докаже, че става за треньор на ЦСКА
Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич остава на своя пост, въпреки вчерашната срамна домакинска загуба с 0:2 от детската градина на Литекс. След срещата, в която армейците трудно връзваха дори два точни паса, се появиха информации, че сърбинът ще бъде уволнен и армейците ще имат нов наставник още срещу Черноморец. В крайна сметка това няма да се случи и Йешич ще продължи да заема този пост и ще води ЦСКА срещу акулите.

Ако обаче ЦСКА не спечели трите точки срещу Черноморец, бъдещето на Йешич в клуба изобщо няма да е сигурно.

Бях прав горе долу. :roll:

един много прост въпрос имам, защо смениха Стойчо?!?!?!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 мар 2013 18:09

Даже отговора се крие във въпроса ти - щото са прости + това им беше неудобен.
А това за комисионните е отделен въпрос.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 мар 2013 21:49

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0bEcpWQ4HFI[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2013 22:13

Измиха си ръцете със Стойчо, сега ще си ги измият и с Йешич .... естествено, нищо няма да се промени. Един и същи филм се превърта нон-стоп.

А истината е, че проблемът не е в треньорите, проблемът е, че целият клуб е един пълен батак и нищо не е наред.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2013 22:42

1982 написа:Измиха си ръцете със Стойчо, сега ще си ги измият и с Йешич .... естествено, нищо няма да се промени. Един и същи филм се превърта нон-стоп.

А истината е, че проблемът не е в треньорите, проблемът е, че целият клуб е един пълен батак и нищо не е наред.

Що тогава търсите проблема навън?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 03 мар 2013 23:19

sin4ec написа:
1982 написа:Измиха си ръцете със Стойчо, сега ще си ги измият и с Йешич .... естествено, нищо няма да се промени. Един и същи филм се превърта нон-стоп.

Проблема е глобален, както е вътре в клуба, така е и в медиите, правителството, което покровителства Геренци и тн.
Но пък е решим, като всеки проблем на света.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2013 00:29

sin4ec написа:

Аз лично идеално виждам, че е вътре ГЛАВНИЯТ проблем. За другите "прасета" ( :lol: :lol: ) не коментирам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2013 09:28

sin4ec написа:

Проблемът е, че някой е докарал клуба до това дередже, а този някой с действията си е позволил навън да се работи против ЦСКА - то не са БФС-та, то не са политически интереси и цяла сюрия комисии - как да не е външен проблема? Някой извън клуба взима решенията и помага на други хора, щото има лични облаги.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 мар 2013 10:32

Има ли смисъл да коментирам?????? Въртим се в центрофугата вече 5-та година при Титан. Аз лая, вия, муча срещу тия боклуци скапани, долни може би от 3 поне. Копаем надолу, копаем и края му се не вижда... На мен ми писна от наивници, от лековерни хора, които чакат всеки трансферен период, за да се регистрира поредната треньорска смяна и да се направи поредната селекция, изпълнени с някакъв извратен оптимизъм. Но това е защото на мен ми е пределно ясно, че дори и ЦСКА в един момент да тръгне и да нацели някаква вакса, както беше при Стойчо миналия пролетен сезон, после гадните боклуци ще сринат отново всичко и отново ще се започне отначало. Помните ли миналия сезон как през зимата разпродадоха звездите на отбора, а имахме огромен шанс за титла. Върха на простотията беше, че продадоха за жълти стотинки на Динамо Платини. А накрая обвиниха Стойчо, че не е взел титлата. Не цнам какво трябва да стане за да се изметат боклуците от ЦСКА. Със сигурност при управление Герб това няма да стане. Видяхте ли на един от протестите в подкрепа на Буда кой беше отишъл лично на митинга ;) Между другото и организации като Тим също подкрепиха премиера. Много чудно защо. Комунистите са същите боклуци, но при тях може би най-после Титан ще бъдат натиснати да си ходят. Последните години при Томов и Титан в ЦСКА мисля, че ще останат като най-черните в историята на клуба.
Относно мача с Литекс се видя, че липсва един конструктивен халф като Маркиньос. Чудно защо не го взеха след като той им дойде на тепсия и сам им се предложи. Сега не знам дали вече е подписал с някой отбор или не е. Но всъщност и с Маркиньос и без него все тая. Ако още преди 1 или дори 2 години клубът беше изпаднал във В група по примера на Ботев плд, сега вече щяхме да сме в Б или дори в А групата. Всички викат ти си луд, ЦСКА не е за в група или за Б. Обаче само си представете какъв уникален кеф щеше да е да гледаме тима в Б груупата да кажем с наши си юноши, без корпоративни намеси и интереси в отбора, точно както е в един истински, неподправен отбор. Аз лично щях да се счупя от кеф да гледам развитието на младите момчета и изобщо как тимът се изгражда наново но на здрави и реални основи. Как се изграждат нови терени и база за юношите и първия отбор и т.н. с честни, млади и истински цесекари в треньорския щаб
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”