ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Марко Орнела е новият президент на Ботев, Христолов – аут

Мнениеот Meto_1912 » 19 сеп 2009 18:56

STENLI написа:СИЧКИ МОЩНО УТРЕ В ЛОВЕЧ !! СВОБОДЕН БОТЕВ ИМАМЕЕЕЕ :) :) :)

Няма да се ходи докато официално всичко е станало.

Пичове не се надявайте напразно :roll:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 19 сеп 2009 19:06

Отново съм тук , след като един двама отворковци ме оплюха миналата седмица ,че съм христоловист и се зарекох да не влизам в форума. Сега чакам извинения за инфотто което ви дадох тогава и за новиа технически директор и за новите. Дори и да не ги получа искам да ви кажа доживяхме да видим края на селския. Ботев ще го бъде и с новия технически който е футболен човек и коментатор на Апенините не се съмнявайте ,че зимата ще вземем добри футболисти и ще се спасим с подкрепата на великата ни публика.
А догодина почваме да мачкаме!
Дано най после тази новина да сплоти изнервените и раздвоени в надеждите си фенове.
САМО БОТЕВ и да напълним стадиона майна!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 сеп 2009 19:21

Atila написа:
veseo написа:
yasen_ov4arov написа:...Като беше толкова читав този дебелия защо ги докара тези куци италианци за играчи?...

Без да съм кой знае какъв оптимист за момента, нека ги видим тия куци италианци. Преди зимата няма как да се вземат небезплатни играчи, а със сегашната трупа, ако ще и 10млрд да се наливат в ДЮШ по-рано от 3-4г няма да се види ефект, така че трябваше да се закърпи положението. А останалите ти въпроси са напълно основателни, затова и още не съм кой знае какъв оптимист за нещата.

Много ми е интересно,как така ги определихте за куци.Не казвам,че са мегазвезди,но половината от тях съм сигурен,че играят по добре от малчуганите ни.И аз искам български ботев с лек примес от други континенти,но в момента няма друг начин да се спечелят точки до зимната пауза.А и никой не е казал,че нашите момчета ще бъдат закотвени на скамейката!Нали трябва да има конкуренция все пак.Да не забравяме и липсата на опит при младоците.
Много от вас си мислят,че в серия Ц се играе селски футбол като в нашата В група.Ами искам само да проверите в какви условия и какви бази тренират тамошните селяни от долните дивизии.Да не казвам голяма дума ама сигурно в България 3-4 отбора от А група имат по добри спортни бази.Според вас при население почти 70 000 000 души какъв е шанса на един играч да рита в отбор от Серия А или Серия Б.Или може би трябва да са по 40 отбора в група,за да имат този шанс.
Аз лично нямам представа за качествата на макароните,но имам представа за нашите младоци.Факт е че от 5 мача има 5 загубилл.Не мисля,че е уместно да се оплакваме от тази инвазия.А и като се замисли човек всички тези играчи са с едногодишен договор,което ще рече,че най-вероятно от следващия сезон може да не се разчита на тях.
Утре половин дузина ще направят дебют и тогава вече ще разберем аджеба има ли смисъл от присъствието им в колежа.

Ааа междудругото преди 3 години съм бил на мач Таранто Фоджа и мога да ви кажа,че мача който гледах никак не беше лош.

В случая целях да ги защитя, най-вече защото не сме ги видяли в игра (някои може да са ги виждали на тренировки, но поне аз не съм, а и едно е тренировка, друго е в игра..).

@yasen_ov4arov - откъде знаеш че тия не са Даксоновци? Аз лично отбора от който го взеха не мога да го намеря в първите 4 дивизии на Бразилия ;) Нека ги видим какви са, пък ако изядем 5 гола от латекса утре, а следващото домакинство пак отнесем нещо от рода на 0:3 ще имаме право да ги плюем че са куци. Ако са същите като нашите юноши, по-добре с юношите, но ако не са - перфектно решение за временно закърпване на положението (до НГ / другото лято).

Всичко тва, ако има някаква промяна, иначе си ставаме италианско посмешище.

@Yellow major - мисля че е рано за извинения, след като не сме сигурни дори в сделката, камоли в ползата от нея (каква полза да се борим да не изпаднем всяка година но с 11 италианци и негри, вместо с наши юноши, които един ден да стигат до национала). Изчакай да видим подобрения и съм сигурен, че ще ги получиш ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 19 сеп 2009 19:25

Честито и поздрав за новият президент, Марко Орнела с Марко Орнела :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1bHf8wW_jfk[/youtube]
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
soundtrack
Контакти:

Мнениеот soundtrack » 19 сеп 2009 19:48

Борво най-после се махна тоя мошенник Христолов!Успех с новия президент фенове ;)
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 сеп 2009 20:13

Пичове,много внимавайте с превъзбудата ...,все пак говорим заааааа..
Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 19 сеп 2009 20:20

От вчера до днес няколко пъти предупредих - целта на този СЕЛСКИ ЦИРК е да бъде покрит Селяка от обществеността и да се кротнат феновете :evil: Както виждаме - и двете цели са изпълнени . :evil: БОТЕВ е мъртав , уважаеми празнуващи шарани. Крумовският селянин беше заменен от ортаците и началниците му - ИТАЛИАНСКИТЕ СЕЛЯНИ :oops: Да не говорим ,че в съдебните регистри - името на Димитър Христолов си стои като собственик на БОТЕВ , а борчовете на отбора са не-по- малко от 3 милиона. ВСИЧКО Е БЛЪФ И ИЗМАМА :!:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 сеп 2009 20:32

vhpvhp написа:От вчера до днес няколко пъти предупредих - целта на този СЕЛСКИ ЦИРК е да бъде покрит Селяка от обществеността и да се кротнат феновете :evil: Както виждаме - и двете цели са изпълнени . :evil: БОТЕВ е мъртав , уважаеми празнуващи шарани. Крумовският селянин беше заменен от ортаците и началниците му - ИТАЛИАНСКИТЕ СЕЛЯНИ :oops: Да не говорим ,че в съдебните регистри - името на Димитър Христолов си стои като собственик на БОТЕВ , а борчовете на отбора са не-по- малко от 3 милиона. ВСИЧКО Е БЛЪФ И ИЗМАМА :!:

Ако колегата е прав ,гответе се .Аз лично след тази пресконференция съм 50/50.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 19 сеп 2009 20:44

Все пак нека видим как ще се развият нещата,винаги може да има изненади...Това което са обещали дано да го направят.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 19 сеп 2009 21:30

Alternative написа:Все пак нека видим как ще се развият нещата,винаги може да има изненади...Това което са обещали дано да го направят.

Именно.Следващата седмица ще покаже дали наистина има някакво развитие в клуба.Спонсори , изплащане на дължимите суми на футболистите , екипи .... ако тези неща станат факт , лично според мен вече наистина ще има светлина в тунела.И най важното - името димитър христолов по никакъв начин не трябва да фигурира в управлението на отбора.

Върни се в “Ботев”