STENLI написа:СИЧКИ МОЩНО УТРЕ В ЛОВЕЧ !! СВОБОДЕН БОТЕВ ИМАМЕЕЕЕ![]()
![]()
Няма да се ходи докато официално всичко е станало.
Пичове не се надявайте напразно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
STENLI написа:СИЧКИ МОЩНО УТРЕ В ЛОВЕЧ !! СВОБОДЕН БОТЕВ ИМАМЕЕЕЕ![]()
![]()
Atila написа:veseo написа:yasen_ov4arov написа:...Като беше толкова читав този дебелия защо ги докара тези куци италианци за играчи?...
Без да съм кой знае какъв оптимист за момента, нека ги видим тия куци италианци. Преди зимата няма как да се вземат небезплатни играчи, а със сегашната трупа, ако ще и 10млрд да се наливат в ДЮШ по-рано от 3-4г няма да се види ефект, така че трябваше да се закърпи положението. А останалите ти въпроси са напълно основателни, затова и още не съм кой знае какъв оптимист за нещата.
Много ми е интересно,как така ги определихте за куци.Не казвам,че са мегазвезди,но половината от тях съм сигурен,че играят по добре от малчуганите ни.И аз искам български ботев с лек примес от други континенти,но в момента няма друг начин да се спечелят точки до зимната пауза.А и никой не е казал,че нашите момчета ще бъдат закотвени на скамейката!Нали трябва да има конкуренция все пак.Да не забравяме и липсата на опит при младоците.
Много от вас си мислят,че в серия Ц се играе селски футбол като в нашата В група.Ами искам само да проверите в какви условия и какви бази тренират тамошните селяни от долните дивизии.Да не казвам голяма дума ама сигурно в България 3-4 отбора от А група имат по добри спортни бази.Според вас при население почти 70 000 000 души какъв е шанса на един играч да рита в отбор от Серия А или Серия Б.Или може би трябва да са по 40 отбора в група,за да имат този шанс.
Аз лично нямам представа за качествата на макароните,но имам представа за нашите младоци.Факт е че от 5 мача има 5 загубилл.Не мисля,че е уместно да се оплакваме от тази инвазия.А и като се замисли човек всички тези играчи са с едногодишен договор,което ще рече,че най-вероятно от следващия сезон може да не се разчита на тях.
Утре половин дузина ще направят дебют и тогава вече ще разберем аджеба има ли смисъл от присъствието им в колежа.
Ааа междудругото преди 3 години съм бил на мач Таранто Фоджа и мога да ви кажа,че мача който гледах никак не беше лош.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

vhpvhp написа:От вчера до днес няколко пъти предупредих - целта на този СЕЛСКИ ЦИРК е да бъде покрит Селяка от обществеността и да се кротнат феноветеКакто виждаме - и двете цели са изпълнени .
БОТЕВ е мъртав , уважаеми празнуващи шарани. Крумовският селянин беше заменен от ортаците и началниците му - ИТАЛИАНСКИТЕ СЕЛЯНИ
Да не говорим ,че в съдебните регистри - името на Димитър Христолов си стои като собственик на БОТЕВ , а борчовете на отбора са не-по- малко от 3 милиона. ВСИЧКО Е БЛЪФ И ИЗМАМА

Alternative написа:Все пак нека видим как ще се развият нещата,винаги може да има изненади...Това което са обещали дано да го направят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта