Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- krasimilkov
- Контакти:
Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
ДСБ, Единство (Синя коалиция).
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
ДСБ!Смятам,че само Костов може да ни извади от цялото това,което направиха Бойко и БСП...Да не говорим,че се имам за достатъчно умен човек и такива театрални постановки,които прави ГЕРБ са ми много противни!Гласувате ли за тях,това означава,че сте се вързали на целия цирк,който нарпавиха и не решиха проблема с ЕРП-ТАТА!
Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
donpacko написа:Тоя път моя глас отива за Атака.Там поне за някои неща извадиха документи за разни предприятия и видях как един път във парламентарния контрол Симеончо не можа да обясни нищо за едни залежи на злато които се експлоатират не знам си от каква канадска фирма и как се е.е самата държава.
Личи си,че изобщо не си запознат с залежите на златото и кандската фирма.Само да ти кажа че държавата в последните 4-5 години взима по голям процент(който пак е смешен) от предното споразумение което е било подписано между Държавата и предишните собственици на предприятието.
- nikita 333
- Контакти:
А Т А К А!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
riff написа:защо ние като Хитлер ли сме, по-висши същества ли сме от африканците, живеем както си го направим, приемаме си правила, спазваме ги, трудим се, учим се и докъдето стигнем, а не който нещо не му тръгне да блокира моста и айде пак наново
Не съм казал,че сме по-висши същества! Просто казвам,че сме по-развити от тях.Те има още много да учат,докато ни стигнат икономиките,да не говорим за начина на живот! То това няма какво да се коментира,ама аз все пак да ти отговоря
Междудругото,ти май изобщо си нямаш представа какво става ва България
Ние уж сме свободни,а то какво излиза
WPWW написа:Костов е крадлив мангал и то на държавно ниво. Не знам с какъв акъл още му се връзват.
Ми то политиците на държавно ниво крадат - ако чуеш някой да е откраднал на частно да ни информираш, ей!
ПП: М/у другото е един-единствен злоупотребил с държавна собственост - всички други имат дял в благотворителни фондации!
ППП: Радвам се, че поне тук дясното пространство е силно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Аве, пак е рестартирана анкетата. Аз вече гласувам 5 пъти и все по-малко остават гласовете на Атака. БСП пък ще ги докарате до нула, а бяха 45. Нищо де, дерзайте, аз казах онзи ден, че докато ГЕРБ не мине 55 %, все ще се рестартира. Явно всички от Атака са си взели поука и са станали от ГЕРБ. Така ще да е!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Аве, пак е рестартирана анкетата. Аз вече гласувам 5 пъти и все по-малко остават гласовете на Атака. БСП пък ще ги докарате до нула, а бяха 45. Нищо де, дерзайте, аз казах онзи ден, че докато ГЕРБ не мине 55 %, все ще се рестартира. Явно всички от Атака са си взели поука и са станали от ГЕРБ. Така ще да е!
Казваш, 5 пъти гласуваш и все по-малко полза
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."