Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

gevel
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот gevel » 23 фев 2013 16:17

ДСБ, Единство (Синя коалиция).

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 23 фев 2013 16:23

ДСБ!Смятам,че само Костов може да ни извади от цялото това,което направиха Бойко и БСП...Да не говорим,че се имам за достатъчно умен човек и такива театрални постановки,които прави ГЕРБ са ми много противни!Гласувате ли за тях,това означава,че сте се вързали на целия цирк,който нарпавиха и не решиха проблема с ЕРП-ТАТА!

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Jamala » 23 фев 2013 16:26

donpacko написа:Тоя път моя глас отива за Атака.Там поне за някои неща извадиха документи за разни предприятия и видях как един път във парламентарния контрол Симеончо не можа да обясни нищо за едни залежи на злато които се експлоатират не знам си от каква канадска фирма и как се е.е самата държава.

Личи си,че изобщо не си запознат с залежите на златото и кандската фирма.Само да ти кажа че държавата в последните 4-5 години взима по голям процент(който пак е смешен) от предното споразумение което е било подписано между Държавата и предишните собственици на предприятието.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 23 фев 2013 16:53

А Т А К А!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 23 фев 2013 17:47

riff написа:защо ние като Хитлер ли сме, по-висши същества ли сме от африканците, живеем както си го направим, приемаме си правила, спазваме ги, трудим се, учим се и докъдето стигнем, а не който нещо не му тръгне да блокира моста и айде пак наново

Не съм казал,че сме по-висши същества! Просто казвам,че сме по-развити от тях.Те има още много да учат,докато ни стигнат икономиките,да не говорим за начина на живот! То това няма какво да се коментира,ама аз все пак да ти отговоря :mrgreen: :twisted: .
Междудругото,ти май изобщо си нямаш представа какво става ва България :oops: . Хората са на улиците,не защото някой си е провалил живота и иска отплата,а защото на хората им писна вече все да ги тъпчат,да ги крадат,да ги обезценяват и политиците да си правят каквото си искат в тази държава!!!
Ние уж сме свободни,а то какво излиза :( ....пак сме роби,ама не на хартия,а наяве :| !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 фев 2013 19:19

WPWW написа:Костов е крадлив мангал и то на държавно ниво. Не знам с какъв акъл още му се връзват.

Ми то политиците на държавно ниво крадат - ако чуеш някой да е откраднал на частно да ни информираш, ей! :)

ПП: М/у другото е един-единствен злоупотребил с държавна собственост - всички други имат дял в благотворителни фондации! :)

ППП: Радвам се, че поне тук дясното пространство е силно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 19:33

Аве, пак е рестартирана анкетата. Аз вече гласувам 5 пъти и все по-малко остават гласовете на Атака. БСП пък ще ги докарате до нула, а бяха 45. Нищо де, дерзайте, аз казах онзи ден, че докато ГЕРБ не мине 55 %, все ще се рестартира. Явно всички от Атака са си взели поука и са станали от ГЕРБ. Така ще да е!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 фев 2013 19:43

sin4ec написа:Аве, пак е рестартирана анкетата. Аз вече гласувам 5 пъти и все по-малко остават гласовете на Атака. БСП пък ще ги докарате до нула, а бяха 45. Нищо де, дерзайте, аз казах онзи ден, че докато ГЕРБ не мине 55 %, все ще се рестартира. Явно всички от Атака са си взели поука и са станали от ГЕРБ. Така ще да е!

Казваш, 5 пъти гласуваш и все по-малко полза :) .....Инфлация друже, ББ е виновен, че гласът ти няма предишната стойност :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”