Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 12:24
vaskonti написа:ЕМИЛ написа:айде кажи за кого да гласуваме ?
Ами нека гледаме реално на нещата - всичките до един са крадци и мафиоти. Ама до един, без изключение. Въпросът е кой от тях има акъл да върши и нормалната държавна работа. Кой от тях покрай кражбите върши и нещо полезно. Знам, че звучи примиренчески и може би цинично, но не виждам какъв избор имаме. Колкото и да се протестира, ще е все тая - който и да дойде ще гепи. Поради тази причина аз пак ще гласувам за Бойко, освен ако новата синя коалиция на Костов не набере достатъчно сила, че да има шанс да спечели. Не си правете илюзии, че Волен и Карачанаков са по-различни. Те просто се заиграват на тънката струна на национализма, но истината е, че са един дол дренки като останалите.
+1
Мисля по абсолютно същия начин!
Не разбирам само защо ББ открито нападна Костов и заяви, че с него коалиция няма да прави. Ясно е, че ББ ще има нужда от партньор в бъдещия Парламент и според мен няма по-подходящ. Ако са истински политици и държавници ще седнат и изгладят противоречията.
Определено имаме нужда от много силна десница поне още 5-6 години.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.