Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 12:17

ЕМИЛ написа:айде кажи за кого да гласуваме ?

Гласът ти трябва да е продукт на вътрешно убеждение! Не за КОЙ, а за КАКВО!
Помисли всяка партия (според ориентацията дясно-център-ляво) какво е дала за страната и най-вече какво е ОСТАВИЛА след себе си!
Мисля, че сам ще намериш отговора!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 22 фев 2013 12:19

Red_Neck написа:

Помисли всяка партия (според ориентацията дясно-център-ляво) какво е дала за страната и най-вече какво е ОСТАВИЛА след себе си!

БСП никакъв шанс ;) ДПС никакъв шанс ;) Герб... тука може и да размисля :) НДСВ трябва да ме е блъскал бърз влак ..... РЗС кои бяха тия ? за СДС няма да се мръдна никога да гласувам... и какво остана ?! :(

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 22 фев 2013 12:23

parvanoff написа:
Keine Lust написа:
parvanoff написа:
Keine Lust написа:
В нашият случай - ДА. Първо трудно се намират БГ култури по пазарите или ако има не са на цена по-ниска от внесени такива, което е супер не логично.

Трудно се намират бг-култури по пазарите? Майтап ли си правиш? :shock: Това, което казваш е супер относително и зависи от много неща-когато субсидираш започването на някакъв бизнес, развитието му-защото земеделието бе отвсякъде западнало, както и техниката, та когато инвестираш първоначално в такава скъпа техника е необходимо да бъдеш субсидиран-затова са и програмите. Аз лично познавам хора, които се занимават със земеделие. Естествено и там всеки гледа да прибере повече пари и се опитва да прави някакви схеми-затова се затегна толкова контролът по тези програми. Освен това направи едно такова генерално сравнение, което ти лично трудно би могъл да дадеш. За всички култури ли говориш? За всякакво качество? За всички държави?

Добре, най-общо казано ти къде пазаруваш. Като става въпрос за зеленчукови култури, в кой супер маркет са с произход България, чесън внос от Китай, чушки внос от Турция, домати внос от Македония...Като отидеш на кооперативния в кой да е софийски квартал пък въобще не знаеш с какъв произход са. Качеството е под всякаква критика домати като дъвки. Цяло щастие е да откриеш сочни селски БГ домати. Със житото същата работа изнася се по-качественото, а внасяме пак от на май... си п...ата някакви боклуци, но за сметка на това цената на хляба постоянно расте. Та къде ни е киро на кирия на нас?

Аз не пазарувам пресни зеленчуци в големите хипермаркети! Въпрос на мой избор и разбиране. Не забравяй, че магазините не се изчерпват с големите хипермаркети... Продължаваш да задаваш странните си въпроси-не ставаше въпрос за това какви са доматите и т.н., макар че виждам, че искаш да изместиш темата ще те светна-нормално е доматите да са като дъвки зимата и въобще, когато не им е времето... За теб може да е щастие, но тези като мен, които ядат домати, знаят и откъде да ги купуват-пак да кажа-абсурд е да си купя пресни зеленчуци от хипермаркет... Относно произходът-ако поискаш документ трябва да ти дадат, ако не ти дадат можеш да се оплачеш на комисията на потребителите или да не си купиш. Въпрос на избор, но и това не бе темата. Ти каза, че си бил на протестите 2009-та. Тогава земеделците подкрепиха другите хора-ти подкрепи ли ги?

Въпосът ти е по-скоро какво беше земеделието преди/след. Отговорът преди - тотал щета...Всеки колко и как може гледа нещо да направи за да не фалира. То не се трошаха дини, не се изсипваше мляко...Сега няма начин как да не призная, че има промяна за земеделците в положителна насока. За крайният потребител обаче с нищо ситуацията не е по-различна от 2009.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2013 12:23

Keine Lust написа:
GOLEADOR написа:
Keine Lust написа:

Хем питаш какво печели ГЕРБ хем си отговаряш сам. Именно на ББ му е все едно дали ще има правителство още 4месеца или не, той излиза да се готви за избори. Нали не мислиш, че ако това се случваше 4 месеца СЛЕД избори щеше да си подаде оставката поради такава причина :o Отделно с тази оставка хем не влезна в конфликт с ЕРП-тата, хем избяга от отговорност пред протестиращите.

Ясно.За теб каквото и да направи ББ все е виновен.За мен е някаква шизофрения да искаш едновременно правителството да реши проблемите с монопола и оставката на същия кабинет,а като получиш исканата от теб оставка,да обвиниш подалия исканата от теб оставка в малодушие за това,че ти я е дал.Както казах,тази оставка разедини българите ,а от това нищо не печелим.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 фев 2013 12:23

vaskonti написа:

Ами нека гледаме реално на нещата - всичките до един са крадци и мафиоти. Ама до един, без изключение. Въпросът е кой от тях има акъл да върши и нормалната държавна работа. Кой от тях покрай кражбите върши и нещо полезно. Знам, че звучи примиренчески и може би цинично, но не виждам какъв избор имаме. Колкото и да се протестира, ще е все тая - който и да дойде ще гепи. Поради тази причина аз пак ще гласувам за Бойко, освен ако новата синя коалиция на Костов не набере достатъчно сила, че да има шанс да спечели. Не си правете илюзии, че Волен и Карачанаков са по-различни. Те просто се заиграват на тънката струна на национализма, но истината е, че са един дол дренки като останалите.

не ми помагаш

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 12:24

vaskonti написа:

Ами нека гледаме реално на нещата - всичките до един са крадци и мафиоти. Ама до един, без изключение. Въпросът е кой от тях има акъл да върши и нормалната държавна работа. Кой от тях покрай кражбите върши и нещо полезно. Знам, че звучи примиренчески и може би цинично, но не виждам какъв избор имаме. Колкото и да се протестира, ще е все тая - който и да дойде ще гепи. Поради тази причина аз пак ще гласувам за Бойко, освен ако новата синя коалиция на Костов не набере достатъчно сила, че да има шанс да спечели. Не си правете илюзии, че Волен и Карачанаков са по-различни. Те просто се заиграват на тънката струна на национализма, но истината е, че са един дол дренки като останалите.

+1
Мисля по абсолютно същия начин!
Не разбирам само защо ББ открито нападна Костов и заяви, че с него коалиция няма да прави. Ясно е, че ББ ще има нужда от партньор в бъдещия Парламент и според мен няма по-подходящ. Ако са истински политици и държавници ще седнат и изгладят противоречията.
Определено имаме нужда от много силна десница поне още 5-6 години.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2013 12:27

ЕМИЛ написа:
vaskonti написа:

не ми помагаш

Ако приемеш истината, че всички са крадци, сам ще си помогнеш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 фев 2013 12:29

we are the champions написа:
Red_Neck написа:

БСП никакъв шанс ;) ДПС никакъв шанс ;) Герб... тука може и да размисля :) НДСВ трябва да ме е блъскал бърз влак ..... РЗС кои бяха тия ? за СДС няма да се мръдна никога да гласувам... и какво остана ?! :(

това е логиката

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2013 12:31

Red_Neck написа:
vaskonti написа:

+1
Мисля по абсолютно същия начин!
Не разбирам само защо ББ открито нападна Костов и заяви, че с него коалиция няма да прави. Ясно е, че ББ ще има нужда от партньор в бъдещия Парламент и според мен няма по-подходящ. Ако са истински политици и държавници ще седнат и изгладят противоречията.
Определено имаме нужда от много силна десница поне още 5-6 години.

Костов бламира избора на бат Петьо за конституционен съдия и така провали замисъла на ББ и СДС за бъдеща коалиция.ББ се надяваше бат Петьо да обедини сините и да вдъхне нови сили СДС за влизане в парламента и там заедно да управляват България!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 22 фев 2013 12:34

Тиквуня се оказа уникално страхливо женско полово органче... за какъв чеп я подава тази оставка и отлага решаването на наболялите проблеми в обществото за след минимум 4 месеца, при положение, че има парламентарно мнозинство (като включим купените "независими" депутати) и можеше да направи нещо тук и сега??? Нали уж Тиквуня беше човек на действията, нали уж мислеше за държавата - защо не направи трудните избори сега и на момента които обаче вероятно щяха да сринат рейтинга му до този на Командира??? Ето тук май е разликата между държавника и простата самовлюбена сикаджийска мутра???
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”