Анкета: ЗА или ПРОТИВ Нова Българска Конституция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: ЗА или ПРОТИВ Нова Българска Конституция

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Анкета: ЗА или ПРОТИВ Нова Българска Конституция

Мнениеот Theos » 20 фев 2013 22:47

Red Warrior написа:И аз подкрепям простестите, но се успокойте и замислете малко! Докато се занимаваме с "яневщини", тъпаците от ДКЕВР казаха, че сигурно нямало да отнемат лиценза на ЧЕЗ и нямало да има намаление на тока с 8%! Кешовицата яко е заиграла в ДКЕВР. Иначе сега са смутни времена и всякакви хора се изказват. Някои са интелигентни, а други... :roll:

Просто вече няма кой да ги проверява, правителството го няма.
Така ,че вместо тия протести да извадят очи, изписаха вежди. Абсолютни глупаци водят хората за носа, разни членове на младежкото бсп подведоха всички!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 фев 2013 23:03

Theos написа:
Red Warrior написа:И аз подкрепям простестите, но се успокойте и замислете малко! Докато се занимаваме с "яневщини", тъпаците от ДКЕВР казаха, че сигурно нямало да отнемат лиценза на ЧЕЗ и нямало да има намаление на тока с 8%! Кешовицата яко е заиграла в ДКЕВР. Иначе сега са смутни времена и всякакви хора се изказват. Някои са интелигентни, а други... :roll:

Просто вече няма кой да ги проверява, правителството го няма.
Така ,че вместо тия протести да извадят очи, изписаха вежди. Абсолютни глупаци водят хората за носа, разни членове на младежкото бсп подведоха всички!

Да искаш оставка на правителството при положение,че изборите са след 4 месеца е малоумна работа.От оставката губим всички,а печелят монополите,заради които в началото бяха организирани тези протести.Кой и как яхна протестите и ги употреби за свои цели,мисля,че на всички е ясно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 20 фев 2013 23:07

bobonikolov написа:
JimBeam написа:Това добре хубаво е да се повтарят неща чути от някъде, защото това с намалянето го слушам цял ден по медите.Дайте нещо по съществено, което не е излизало в медийното пространство, а наистина да го мислете.Обеден съм че повече от половината не знаете изобщо какво се пише в конституцията, но искате промени по форуми и фейсбук :lol:

Аз знам какво пише в българската Конституция и мога да ти кажа, че България има нужда от промяна на основния си закон. Избирателната система на първо място. Българите трябва да знаят за кого гласуват и кого избират за да ги представлява в народното събрание. Това е основният плюс на мажоритарната избирателна система. Второ - най - после България да бъде или истинска парламентарна република или истинска президентска такава. В момента България е мелез - нито едното нито другото. Трето - да се ограничи участието на депутатите в управлението до 1 мандат. Четвърто - да се ограничи участието на всички партии в управлението отново до 1 мандат. България има нужда да бъде управлявана от нови лица. Стига вече са ни управлявали СДС, НДСВ, БСП, ГЕРБ, и отново. Стига са се изреждали на българския народ!

Кво знаеш ти, знаеш... семки да чоплиш.
Първо - Не знаел за кой гласува, ами аз пък знам. Тупнали едно време на листата само царя, после розата (символа на бсп), после само Бойко... пък после не знаели (то даже Бойко си беше кмет на София и имаше някаква врътка там). То си ги има листите с кандидатите, ама кой да ги гледа. Нали сте като коне с капаци. После що сме я докарали до тука.
Освен това всеки може да се кандидатира. Къде е гаранцията при мажоритарния, че всичките престъпници няма си накупят гласовете или "промият" мозъците с обещания?
Второ - България е парламентарна република. Кое точно не ти е ясно тук? Била мелез?!?
Трето - По един мандат... ами то за 20 години ще се изреди всеки, които иска да е депутат. Половината ще се загубят по етажите, щото никой никога няма да е бил преди това и никой нищо няма да прави, щото няма да знаят кво да правят.
Четвърто - ами то и без да е писано в конституцията досега никой не е изкарал два поредни мандата.
Пето - Да те изберем теб и да си приложиш фантазиите в реалността и да настане тотален ХАОС!

Иначе - Да, аз съм на Нова Конституцията, обаче и преди искахме, а накрая комунистите си я промениха както им беше удобно, както по-горе писаха:
" Не случайно през 1990 г. когато се приемаше тази конституция част от депутатите от СДС напуснаха парламента, твърдейки че тя ще бетонира задкулисната финансова и политическа власт на бившите комунисти и ченгета, което днес е факт."
...

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 20 фев 2013 23:35

EI VIE NEDORASLQCITE KOITO GLASUVAT PROTIV DANO NQKOI DEN DA STE NA MESTOTO NA TEQ HORA DETO SEGA BURKAT PO KOFITE I SE RADVAT KOGATO NAMERQT NESHTO TAM.DANO NE VI E SRAM EDIN DEN OT DECATA VI(AKO IMATE SMELOST DA NAPRAVITE TAKIVA V TEZI USLOVIQ KOITO SA SEGA) KATO VI POPITAT TI KAKVO NAPRAVI ZA DA PROMENISH NESHTATA KUM DOBRO.ZAPOMNETE HORA SA UMIRALI ZA TAQ DURJAVA I AKO TRQBVA I NIE SHTE UMREM ZA TAZI DURJAVA I NEINOTO PO-DOBRO BUDESHTE.ILI VI E STRAH I VI SE JIVEE ILI PUK SHTE SI HVANETE SAMOLETA SLED NQKOQ I DRUGA GODINA.VSI4KI NAVUN NA ULICATA NA PROTESTI DOKATO NE PREMAHNEM OT LICETO NA BULGARIQ TOVA PETNO NARE4ENO BULGARSKI POLITI4ESKI PARTII - BSP,SDS,NDSV,GERB I T.N.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 23:42

emarkon написа:EI VIE NEDORASLQCITE KOITO GLASUVAT PROTIV DANO NQKOI DEN DA STE NA MESTOTO NA TEQ HORA DETO SEGA BURKAT PO KOFITE I SE RADVAT KOGATO NAMERQT NESHTO TAM.DANO NE VI E SRAM EDIN DEN OT DECATA VI(AKO IMATE SMELOST DA NAPRAVITE TAKIVA V TEZI USLOVIQ KOITO SA SEGA) KATO VI POPITAT TI KAKVO NAPRAVI ZA DA PROMENISH NESHTATA KUM DOBRO.ZAPOMNETE HORA SA UMIRALI ZA TAQ DURJAVA I AKO TRQBVA I NIE SHTE UMREM ZA TAZI DURJAVA I NEINOTO PO-DOBRO BUDESHTE.ILI VI E STRAH I VI SE JIVEE ILI PUK SHTE SI HVANETE SAMOLETA SLED NQKOQ I DRUGA GODINA.VSI4KI NAVUN NA ULICATA NA PROTESTI DOKATO NE PREMAHNEM OT LICETO NA BULGARIQ TOVA PETNO NARE4ENO BULGARSKI POLITI4ESKI PARTII - BSP,SDS,NDSV,GERB I T.N.

Малоумник,хората са умрели за свободата и правата на тоя народ,а не заради,олигофрени като теб,които да заклеймяват хората с по различно мнение...Аз не съм нито "Против",нито "ЗА" нова конституция по простата причина,че не смятам,че това е основният проблем на държавата ни.Ако политическият материал е лош,няма никакво значение дали сме парламентарна,мажоритарна или каквато и да е било република.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 20 фев 2013 23:49

AHAM ZNA4I TI NE SI NITO PROTIV NITO ZA A ZA KAKVO SI BE PRIQTELU.IMASH LI MNENIE VUOBSHTE,SHTOTO AKO NQMASH NQMA KAKVO DA PISHESH GLUPOSTI.I HORATA UMIRAT I MILEQT ZA TAZI DURJAVA ZASHTOTO Q OBI4AT I SE INTETRESUVAT OT NEQ A NE KATO NQKOI HORA DA SI STOQT VKUSHTI I DA SI MISHKUVAT.AKO NIE NQMAME MNENIE NEZAVISIMO DALI E PO RAZLI4NO TO SI ZASLUJAVAME U4ASTTA.I KOGATO EDNA SISTEMA NE VURVI SE TURSI PROMQNA OSVEN AKO NE ISKASH DA SI OSTANESH NA SUSHTOTO DEREDJE.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 23:51

emarkon написа:AHAM ZNA4I TI NE SI NITO PROTIV NITO ZA A ZA KAKVO SI BE PRIQTELU.IMASH LI MNENIE VUOBSHTE,SHTOTO AKO NQMASH NQMA KAKVO DA PISHESH GLUPOSTI.I HORATA UMIRAT I MILEQT ZA TAZI DURJAVA ZASHTOTO Q OBI4AT I SE INTETRESUVAT OT NEQ A NE KATO NQKOI HORA DA SI STOQT VKUSHTI I DA SI MISHKUVAT.AKO NIE NQMAME MNENIE NEZAVISIMO DALI E PO RAZLI4NO TO SI ZASLUJAVAME U4ASTTA.I KOGATO EDNA SISTEMA NE VURVI SE TURSI PROMQNA OSVEN AKO NE ISKASH DA SI OSTANESH NA SUSHTOTO DEREDJE.

Ти си по прост от колкото очаквах...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 фев 2013 23:52

ЗА ! Много форумни философи има тук..Ама то ние от какво ли не разбираме.Затова сме последни във всичко. За протестите до дупка. Накрая и за водата в замразените пилета ще протестирам,ако трябва. Писна ми да мълча и да правя компромиси.
110 години любов!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 20 фев 2013 23:53

I OSHTE NESHTO PO POVOD NA POLITI4ESKIQ MATERIAL - TOI SE KONTROLIRA OT HORATA.A V MOMENTA S TAZI FORMA NA UPRAVLENIE KONTROLUT LIPSVA. :!:

Върни се в “Свободна зона”