vaskonti написа:megan fox написа:vaskonti написа:Никой не се е родил научен, но само Бойко е длъжен да е, така ли? колко време още ще чакаме БСП да се научат? Още 100 години ли? Айде нема нужда!
Само това ли им е минуса? А това, че през 2007г. теглят заем от Париба 250млн евро за Белене, а тези пари отиват в Цанков камък? Това, че тези пари другата седмица трябва да се връщат на банката? А това, че подкрепиха сделката на Милен Велчев, довела до това, че миналата седмица платихме 1 млрд евро по облигациите? И това ли е нещо дребно? Да изрбоявам ли още? Или това са все грешки на учещия се?
А Милен Велчев на кое правителство бе МФ?
Значи грешките на правителството на царя са грешки на БСП и грешките на правителството на ГРОБ пак са на БСП, така ли? Ех, че хубаво все някой друг да ти е виновен!
Интересно дали Велчев можеше да направи подобна "сделка" без подкрепата на БСП? И в крайна сметка кой трябваше да плати тези 1 млрд?
В интерес на истината заслугата на М Велчев по преструктурирането на дълга незаслужено се омаловажава.
В онези условия, при онези дадености сделката бе абсолютен "килър" - това е признато от много международни икономисти.
За съжаление на ББ, голяма част от тези плащания съвпадат с период на глобален икономически застой и ..... неговия мандат.
За мен лично, Дянков бе/е най-качествения министър от кабинета му.
Историята ще покаже, че той не остави страната да "плува в морето без гащи"

- това м/у другото ми е любимата негова метафора, много по-силна от "пицата"

Според мен страната има нужда от поне още един мандат на дясно управление!