Син до гроб_ написа:milen.hristov написа:Син до гроб_ написа:Този го знаем, ако дойдат неговите на власт ще видим какво ще говори
Я кажи,ти член ли си на ГЕРБ? Ако си ще те разбера(поне ще оправдая непрестанното ти скачане срещу амбразурата като един истински Матросов),ако пък не си ,то тогава ти трябва специализирана помощ сега и веднага ,защото не мога да си обясня ,защо толкова настървено го защитаваш,като от самолет се вижда ,че е тотално компрометиран?
Oт ДСБ съм.
Но тозицял мандат плюе за щяло и нещяло НЕ САМО СЕГА.
Защо не коментира кунева, тя също има вина за високите сметки заа ток
Несъм за Борисов, аз съм ПРОТИВ бсп и станишев
Да разбирам ли ,че си съгласен с направената "приватизация " от Костов,разпродаването на държавни предприятия на символични цени и не на последно място връзките му с организираната престъпност и някои от нейните главни действащи лица......мисля ,че си достатъчно умен да се сетиш кои,не е нужно да ги изброяваме,всички ги знаем(някои са покойници вече).[/quote]
ДА, вчера даже обясних защо беше необходима приватизацията, и това ерп да не са държавани, а просто да бъдат сменени.
Проблемът на Костов беше, че не можа да обясни защо се прави всичко това, помисли българският народ за достаъчно зрял за да не си докара отново комунистите, но тои си се оказа , а май продължава да бъде толкова наивен. Оттам и прословутата реплика на ГОЛЕМИЯТ Петър Стоянов, '' Иване кажи си ''