Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

nghcvth

Re: Президентът подкрепи протестиращите

Мнениеот nghcvth » 18 фев 2013 23:47

we are the champions написа:
astra написа:СЛАВИ ГИ ГРАБНА ЯКО, а президентчето е една пионка и на където и кажат на там се върти т.е. на никъде.

Какво е казал Слави ,че не го гледах ?

Оплюха тотално Тиквата (Слави и сценаристите му), припомниха ни една камара безумни негови действия и изказвания и бяха изумени, че днес не се е появил да обели дори една дума и се крие, при положение, че има толкова масови протести в цялата страна.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Стреляха по екип на Канал 3 до Попа!

Мнениеот McLovin » 18 фев 2013 23:50

crap написа:Абе много сте зле! Просто са ги стреляли със снайпер с рентгенова оптика и ултрапронизващи куршуми.

Те за да принижат на петя ци*ите трябва да са ползвали ултрагигамегатурбоуберсупердуперпронизващи куршуми погалени от Чък Норис :lol: Женицата има стабилни бомби все пак :lol:
Само не мога да разбера от какъв зор някакви люде са чупили коли и са вандалствали. Това е голяма простотия, за която не намирам логично обяснение :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 18 фев 2013 23:51

milen.hristov написа:
astra написа:СЛАВИ ГИ ГРАБНА ЯКО, а президентчето е една пионка и на където и кажат на там се върти т.е. на никъде.

Този го знаем, ако дойдат неговите на власт ще видим какво ще говори

Кои са неговите?Ти гледа ли предаването?Или всичко което казаха са лъжи?Къде е твоя любим Боко?Защо днес не излезе пред народа?
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

riff
Контакти:

Re: Стреляха по екип на Канал 3 до Попа!

Мнениеот riff » 18 фев 2013 23:52

политически игри - събират тъпла лумпени и яхват справедливите протести на хората, тока трябва да е мкас 10 лв, независимо колко киловата харчиш, хората може пари да нямат ама имат неограничени желания и нужди, на всеки според нуждите, от всеки според способностите, има хора с малки способности но с големи нужди

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 фев 2013 00:01

milen.hristov написа:

Я кажи,ти член ли си на ГЕРБ? Ако си ще те разбера(поне ще оправдая непрестанното ти скачане срещу амбразурата като един истински Матросов),ако пък не си ,то тогава ти трябва специализирана помощ сега и веднага ,защото не мога да си обясня ,защо толкова настървено го защитаваш,като от самолет се вижда ,че е тотално компрометиран?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот doktora25 » 19 фев 2013 00:15

v.r.s. написа:Всички политически партии се опитват да яхнат вълната и да извлекат дивиденти. БСП, ДПС, Кунева, сините и т.н. призовават за оставка на цялото правителство и предсрочни избори, нещо което хората не са поискали на тези протести, поне аз не виждам подобни искания, а желанието е за разбиване на монополите, ревизия на всички сделки от времето на прехода и съд за всички политици сключили неизгодни за страната ни сделки. Това би трябвало да направи ГЕРБ в оставащите месеци, ако искат народа да ги подкрепи на изборите и да получат още един мандат.
А тези чакали да стоят настрана от протестите, за да не получат силен народен шамар, в пряк и преносен смисъл.

Извинявай, но не съм съгласен с теб. Протестиращите искат национализация на ЕРП-тата, а от ГЕРБ ясно заявиха, че не възнамеряват да я предприемат, докато опозицията (особено БСП) се ангажира с подобна мярка. От ГЕРБ обещават конкретно: засилване на контрола в ценообразуването, проверка на коректността на сметките от всички възможни органи, организационни промени в ДКЕВР и други подобни вятърничави мерки, които са единствено прах в очите. Макар и да има немалко сгрешени фактури повечето хора излязоха да протестират не толкова заради сгрешените сметки, а заради високите цени на тока, за които вина имат монополите, а ГЕРБ не предлага нищо свързано с тях. Затова най-доброто решение е предсрочни парламентарни избори и ново правителство без участието на ГЕРБ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 фев 2013 00:25

Син до гроб_ написа:
milen.hristov написа:

Я кажи,ти член ли си на ГЕРБ? Ако си ще те разбера(поне ще оправдая непрестанното ти скачане срещу амбразурата като един истински Матросов),ако пък не си ,то тогава ти трябва специализирана помощ сега и веднага ,защото не мога да си обясня ,защо толкова настървено го защитаваш,като от самолет се вижда ,че е тотално компрометиран?

Oт ДСБ съм.
Но тозицял мандат плюе за щяло и нещяло НЕ САМО СЕГА.
Защо не коментира кунева, тя също има вина за високите сметки заа ток
Несъм за Борисов, аз съм ПРОТИВ бсп и станишев

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 фев 2013 00:35

milen.hristov написа:
Син до гроб_ написа:
milen.hristov написа:

Oт ДСБ съм.

Да разбирам ли ,че си съгласен с направената "приватизация " от Костов,разпродаването на държавни предприятия на символични цени и не на последно място връзките му с организираната престъпност и някои от нейните главни действащи лица......мисля ,че си достатъчно умен да се сетиш кои,не е нужно да ги изброяваме,всички ги знаем(някои са покойници вече).
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 фев 2013 00:42

Син до гроб_ написа:
milen.hristov написа:
Син до гроб_ написа:Този го знаем, ако дойдат неговите на власт ще видим какво ще говори

Oт ДСБ съм.

Да разбирам ли ,че си съгласен с направената "приватизация " от Костов,разпродаването на държавни предприятия на символични цени и не на последно място връзките му с организираната престъпност и някои от нейните главни действащи лица......мисля ,че си достатъчно умен да се сетиш кои,не е нужно да ги изброяваме,всички ги знаем(някои са покойници вече).[/quote]
ДА, вчера даже обясних защо беше необходима приватизацията, и това ерп да не са държавани, а просто да бъдат сменени.
Проблемът на Костов беше, че не можа да обясни защо се прави всичко това, помисли българският народ за достаъчно зрял за да не си докара отново комунистите, но тои си се оказа , а май продължава да бъде толкова наивен. Оттам и прословутата реплика на ГОЛЕМИЯТ Петър Стоянов, '' Иване кажи си ''

Върни се в “Архив”